|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 14:30:49   
bambi
Mene pa zanima kako je z nadstandardom v MB porodnišnici..... sploh še nisem slišala, da bi imeli nadstandarde sobe :zmeden::zmeden::zmeden: Kdaj se pa moraš zavarovati, če želiš imeti nadstandard in koliko to stane?????

Slišala sem namreč samo, da imajo eno tako sobo v otroški bolnici, ki pa je itak skoz zasedena :(:(:( in ti prav nič ne pomaga, če si ga plačuješ.....

LP Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 14:38:43   
nina42
Po moje je najboljše, da pokličeš v porodnišnico in ti tam povejo, da se ne zanašaš na neke govorice. Ali pa še boljše, da greš kar tja. MIslim pa da če jim kaj plačaš (ali pa pač daruješ za bolnico :)) se da vse uredit.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 16:07:43   
Anonimen
Bambi, če boš kaj izvedela, prosim, da javiš. Sama se bom odločala med MB in LJ. Ampak se mi zdi, da so Amoss preveč v MB mučili.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 16:15:46   
bambi
Kaj pa je bilo z Amoss????? Jaz sem o MB porodnišnici tudi slišala vse prej kot lepe stvari, da ne govorimo o odnosu med. sester......:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 17:15:39   
CIPRESA
kAJ SE MORAŠ PREJ ZAVAROVATI???
Jaz sicer nisem iz MB in grem rodit v KR pa prvič slišim da bi se mogla zato posebej zavarovati, kolikor jaz vem naj bi plačala nek znesek več pa nič drugega. To sobo pa itak dobiš če imaš seveda srečo.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 18:31:59   
mika
Če si zavarovana za nadstandardno bivanje v bolnici, potem ni treba plačati, če pa nisi pa je v MB za plačati okrog 60000, tako sem prebrala nekje lani.

Bamby, jaz sem zaradi strahu pred MB porodnišnico šla v SG rodit. Vem, da so tudi pozitivne izkušnje, ampak vsaka mi je rekla, jaz sem pa imela srečo in so bili super.
SRečo????? A pri porodu naj upam na srečo, da bodo prijazni????

Želim, pa tebi in vsem ostalim :nosecka:da boš imela srečo in te bo sprejelo prijazno osebje.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 18:32:43   
Seven*
Sama sem rodila enkrat v MB in nikoli vec. Ne samo, da nimajo nadstandarda, v bistvu nimajo nic, razen onih fancy postelj s katerimi se hvalijo. Aja, imajo se gugalnik in prenosni CTG, za katerega ne vem ce ga je sploh katera uporabila (ne poznam nobene).

Ce hoces nadstandard pojdi v CE. Tam vsaj vedo zakaj ga imajo.

:hudicek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 18:34:47   
Seven*
Po razpoku mehurja v MB lezis!!! Skoz. Ne dovolijo ti nic. Tako potem ene lezijo tudi 6 ur in vec. V CE vzpodbujajo hojo in hopsanje na zogah. Ena je napisala da se je ravno zaradi tega v eni uri odprla iz 2 cm na 10 cm. Prej pa na hrbtu nic. Je pa odvisno kaksnega poroda si zelis.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 18:40:42   
Seven*
Aja.. Bambi.. To kar sem napisala so izkusnje kar nekaj mamic s katerimi se druzimo. Res je, da moras imeti sreco, da te doleti kaj boljsega kot porod na hrbtu.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 18:49:53   
Anonimen
Je pa tudi res, da se slab glas dalje sliši kot dober... Ampak na sosednjem forumu (Porodnišnice) so pa tudi MB že pohvalili, tako da.... jaz bom štartala kar z upanjem na najboljše, pa vam potem javim (kmalu) ;) Sama imam sicer izkušnjo samo iz 1. nadstropja, kjer sem že dvakrat ležala po kar nekaj časa, in resnično jih lahko samo pohvalim.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 19:12:52   
ameli
Punce, tudi jaz grem v MB, zato me ne strašit:zmeden::((. Sama se že počasi začenjam psihično pripravljat Za nadstanard pa mislim, da bom tiste tri dni že vzdržala na navadni postelji:grrr:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 19:16:27   
Seven*
Jaz sem tudi lezala en teden prej zgoraj v prvem nadstropju, pa ni bilo nic katastrofalno narobe. Nekak hudo hvalit pa tudi ne morem..

Mas prav, da se slab glas slisi dalec, samo teh glasov iz MB je kar nekaj.. :zmeden::zmeden::zmeden: Iz CE npr. sem do zdaj uspela prebrati le cca 3 slabe izkusnje iz MB pa kar dezujejo. Iz SG tudi vecinoma samo pohvale prihajajo.. Ostalih pa niti nisem tako zelo spremljala.

Saj pravim. Je cisto odvisno kaksen porod si zelis.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 21:43:18   
bambi
Jaz glede samega poroda nisem slišala toliko slabih stvari, kot potem o odnosu na oddelku. Mamice so utrujene, otročki se jočejo, sestre pa nočejo pomagat...... Saj vem, da se mora mamica dma potem sama znajti z otrokom, ampak takoj po porodu pa ti verjetno tudi paše, da se malo odpočiješ, sploh če si šivana in te vse boli.......Mene je tega bolj strah, ker sem že enih par kolegic slišala kako so bile utrujene in da celo 3 dni niso nič spale, dokler niso prišle potem domov..... ena je od utrujenosti na WC celo padla skupaj.....sestre pa kot da je to normalno.....

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 22:26:22   
Meceno
Punce prosim ne me plašit, a je res tako hudo v MB ?

Sama sem ležala dvakrat sedaj v :nosecka: prvič 1.1.2005 od 2h zjutraj, zaradi krvavitve na ginekologiji tri dni ( razen nekega mladega zdravnika ki je bil pameten ko ,...sem imela z ostalimi dober odnos )
- drugič pa v 23.tednu :nosecka: zaradi hude vročine, ležala sama v sobi v prvem nadstropju porodnišnice in bilo tudi ok .

Mislim da oni že vedo kaj počnejo kar se tiče izvajanja pri porodu . Sicer je tudi res da nikjer nimajo čisto tako lepo vse urjejeno, razen Postojne , ki pa se z nekaterimi tujimi bolnišnicami komaj primerja oz tudi ni najboljša, za nas v SLO pa skoraj luksus.

Osebje pa logo nima pravice biti nesramen do vas in tu lahko ve tudi ostro poveste nazaj, jaz bom, imam vso pravico, samo omenite jim komisijo pa bodo ziher tiho,..

Sicer bom pa videla a ne ;)

Lp Meceno

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nadstandard v MB?
18.6.2005 23:15:15   
Pia73
Seven jaz sem rodila v Celju in je katastrofalno! Tule na forumu res ne preberem slabih izkušenj a v krogu mamic v katerem se jaz sučem je z vsem tako. Razen tistih, ki imajo veze. Da lahko hodiš ali hopsaš po razpoku mehurja,.... Sanjaj, jaz sem mogla ležat,... pa še bi lahko naštevala, Ni tako idelano, veš!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 0:54:41   
Seven*
Pia73, mi je zal, da slisim kaj takega. Jaz grem vsekakor v CE rodit, ze zaradi obcutka.. V MB pa samo v skrajni sili.. Je pa verjetno tudi tu dosti odvisno od babice. Vsekakor pa mi je v tolazbo to, da ce bi bilo vec stvari narobe, bi se zenske bolj pritozevale. Cez MB pa je bilo ze miljon tem odprtih.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 8:53:04   
mika
Seven, zakaj pa greš v CE in ne v SG?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
19.6.2005 8:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 9:19:52   
mika
X. tebi je to mimo, ker očitno nisi izkusil/a. Jaz pa raje verjamem na besedo, kot pa da me doleti kaj takega kot so punce opisovale.

Kolko :duda:pa si ti rodila?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 9:35:42   
mika
Seveda, ostale pa ne mislimo na svoje otroke. Očitno nisi prebrala vsega.

Vsaka odloča zase kam bo šla rodit, zato se pa ni treba norčevati.... nasmešek sester...lepo te prosim

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 9:51:23   
mimica
V MB bolnici sem rodila pred manj kot mesecem dni ter sem bila z odnosom sester ter zdravnikov zelo zadovoljna in vedno več mamic je, ki imajo pozitivne izkušnje. Mislim, da se nobena ne rabi bati, saj so sestre na oddelku zelo prijazne in bile resnično vedno pripravljene pomagat. aja, v bolnici sem bila sedem dni. Mislim, da slabe izkušnje izvirajo mogoče še iz prejšđnjih let, ko je bil drugi predstojnik porodnišnice, sedanji je stvari porihtal ( prišel pa je iz SG porodnišnice ! ).
Resnično iz mojih izkušenj vam samo lahko rečem, da se ne rabite nič bat katere mislite iti roditi tja.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 9:57:46   
Anonimen
Saj je bila že ista tema odprta pred kratkim na forumu Porodnišnica. Dejstvo je, da nekatere bodo vedno pljuvale po MB porodnišnici (zaradi takšnih in drugačnih razlogov, žal nekatere tudi zaradi slabih izkušenj) ampak mislim, da se takšni in drugačni razlogi (in žal tudi slabe izkušnje) najdejo v VSAKI porodnišnici, ne le v Mariboru. Prav tako pa je tisoče in tisoče lepih zgodb in zadovoljnih mamic. Sama sem tik pred zdajci in upam, da bo moja zgodba ena izmed tistih "talepih". Če lahko s svojim prijaznim obnašanjem do sester in zdravnikov k temu sama pripomorem, vsekakor bom. Ta recept se mi je še vedno obnesel. Če ne dobiš nasmeha, ga pa podari sam. :)

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 10:00:01   
mika
kaj pa imajo s tem, tiste ki ne morejo imet otroka? Vsem želimo da bodo čimprej čuvale:duda:. Ko bodo zanosile, bodo ravno tako imele pravico odločit kam bodo šle rodit. A bodo zato imele manj rade svoje otroke????

Še enkrat....vsaka odloča zase.....to je forum, kjer si delimo izkušnje in nekatere imajo slabe. zato sem šla drugam rodit, kar pa ne pomeni, da sem slaba mama. Šla sem tja kjer sem zaupala osebju.

Pa tudi to ne daje nobene slike kar bi kdo v življenju izkusil.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nadstandard v MB?
19.6.2005 10:31:32   
mimica
Točno tako je Naly. Sama sem imela grozen problem z širokim povijanjem in sem skoraj vsakič pozvonila, da so mi prišle pomagati. Res so prišle, vedno takoj in ker sem se jim nasmejala in že takoj rekla najlepša hvala, so mi vrnile nasmeh in niti ena ni komplicirala.
Verjamem pa, da če se pa ti kislo držiš ali si celo nastrojen proti njim, da znajo biti take tudi one. Saj smo vsi isti, a ne in če k meni pride tečna stranka bom tečna tudi jaz. Saj pravim, sama sem imela zelo pozitivne izkušnje ( in mislim, da punce zraven mene tudi ) obakrat, saj sem tam ležala dvakrat. Najprej v prvem nadstropju, nato pa v drugem z mojim :duda:.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
19.6.2005 11:18:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?