|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
2.12.2009 21:53:24   
dskubin
Pupe, noge skup! in milijon user posted image za vse nas

Jaz sem prav izžeta danes, po kosilu sem šla še nazaj v službo, pol še na en sestanek do 17:45, pol peljala tamaladva na atletiko do 19:30, v tej urci skočla v trgovino, šli skupaj po moža v službo, prišli domov, pojedli večerjo, zdej smo še vse v kopalnici opravli in šele zdej gresta tamala spat - jaz pa po moje prav kmalu za njima, ker 4 ura bo kmalu tu user posted image Jutri se moram malo izprežt, pa nabavit kako lepo flašo za vodo, da jo bom nosila s sabo, ker pozabljam pit pri vsem tem tempu in so mi našli malo beljakovin na vodi. Edino, kar me ta teden pri tem ubitačnem tempu rešuje je, da je na obisku moja mami, ki nam kuha, ker če ne bi me še to čakalo. Za drug teden si moram kaj nakuhat čez vikend za dat v skrinjo, pa da bomo med tednom ven jemali, ker če ne bomo lačni user posted image

Lahko noč vsem in še enkrat: NOGE SKUP!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.12.2009 6:59:29   
zvesta
jutro...

evo, novičke, Kora33 na FB odgovarja zakaj jo držijo v P:

Neki ne štima s pretoki. Sem na aspirinu, delajo 2krat dnevno ctg. Pretoke bodo merili spet čez par dni.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 677
3.12.2009 8:01:00   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

evo, novičke, Kora33 na FB odgovarja zakaj jo držijo v P:

Neki ne štima s pretoki. Sem na aspirinu, delajo 2krat dnevno ctg. Pretoke bodo merili spet čez par dni.

Dobro jutro!

user posted image user posted image za koro in njenega user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.12.2009 8:10:15   
mucica2

ena rožca za vse vas, posebej pa za twixy, koro in punsho

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.12.2009 8:27:18   
Cappy96
Dobro jutro!

Punce, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
DRŽTE SE IN SREČNO!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 680
3.12.2009 8:29:29   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Drugač pa meni zadnje čase precej otrdeva trebuh. Recimo, ležim, zamenjam položaj in otrdi ... zoprno je - potem je čisto trd, kar neki časa.

Jada, meni tudi in to fuuuuuul. A tebe to tudi boli?
Ko meni otrdi trebuh, me boli čisto spodaj, na obeh straneh, kot npr. pri M.
Jaz kar upam, da to ni nič hudega.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 681
3.12.2009 9:00:52   
protina

Jutro!

Mi smo šli danes v šolo,je boljša po tem laringitisu.Končno v trgovino malo sadja nabavit,da bolezen preženemo še ostali.

Vsem želim,da se srečno izteče,da bo vse ok.

Se tipkamo pozneje.

Lp

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 682
3.12.2009 9:09:07   
gapii27
ojla babike

pa kaj je to zdaj...upam, da bomo zdržale vsaj do novga letauser posted image  
punsha biba držita seuser posted image  sicer so pljučka že zdaj razvita tak da je že kritično mimo...

prav tako za koro in twixi user posted image

pr nam je megla in sem se kr lepo nazaj vlegla.... tamaldva čutim po eni strani bolj...tak da vrjetno oba brcata v isto smer?
caw

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 683
3.12.2009 9:28:20   
ninček1
Dobro jutro punce!

Danes sem malo potegnila s spanjem, ker je ponoči možek tako žagal, da bi ga lahko  user posted image pa še vedno ne bi nehal.Za znoret.Če vaši partnerji ne smrčijo, upam, da se zavedate luksuza, ki ga imate.

Drugače sem danes okej, me je medenica nehala bolet, bom pa vidla kako bo zdaj , ker imam danes čistilno akcijo  user posted image .

Lepo se imejte in predvsem pozitivno mislit  user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 684
3.12.2009 9:43:02   
slomak
jutro punce,

ravnokar gledam dr.Strahovo na tvs1, o prezgodnji nosečnosti govori...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
3.12.2009 9:50:05   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Drugač pa meni zadnje čase precej otrdeva trebuh. Recimo, ležim, zamenjam položaj in otrdi ... zoprno je - potem je čisto trd, kar neki časa.

Jada, meni tudi in to fuuuuuul. A tebe to tudi boli?
Ko meni otrdi trebuh, me boli čisto spodaj, na obeh straneh, kot npr. pri M.
Jaz kar upam, da to ni nič hudega.

Cappy, ne, mene nič kaj ne boli ...samo otrdeva. Pa včasih npr. se mi na desni strani dvigne, leva polovica je čisto spuščena. Zdaj pa ne vem, ali se to user posted image tako premakne, ali se maternica tako čudno zakrči ...???
Drugače boli pa ne kaj posebnega, ampak čudno je .... potem kar malo masiram, da mine. Upajmo, da je to normalen pojav, ane?

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 686
3.12.2009 9:59:37   
Jada82
Drugače pa dobro jutro .... Spet imamo sonček!

Joj, ko sem včeraj prebrala te novičke, sploh nisem bila v stanju komentirati .... pa kaj je bil to za en dan?! user posted image Res no, prav strašite me!
Maksimalno možno število user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Koro, Punsho, Twixy!!!! JOj, samo da bi bilo z vsemi vse ok, in pa z njihovimi user posted image ! Držim pesti in navijam in upam!!! Mora biti!
Pa sedaj se mora pa nehati to obdobje težav, no!
Punce, jaz sem bila prva med februarkami s težavami, prva, ki je mogla ležat - sedaj že 2 meseca ležim. In potem sem ravno včer začela razmišljati, da bom pa počasi malo bolj vstajala, ker se mi zdi, da je bolje, mi ne tišči več toliko dol, trebušček se je dvignil ... sem že 29 tednov noseča, tako da ni več take nevarnosti ... no in potem tole preberem in nisem zvečer niti več upala vstati za v wc. Kaj če sem tudi že jaz odprta?! user posted image Imam pa pregled čez 1 teden. Bom rekla G, naj me ornk pogleda!

Joj, jaz tudi nimam še nič pripravljeno, ker sem itak razseljena na 3h koncih - živim tu v tej mali sobici pri tašči, kjer itak ni prostora nič dati ... moje stvari so pri mojih starših, nekaj pa v garaži pri novem stanovanju. Nimam ne posteljice za malega, ne takih drobnih pripomočkov .... nimam ne pripravljeno za v porodnišnico ....nič.
Jah, če me preseneti, bomo pač potem urejali, nimam zdaj kaj ... eh.

Da ne govorim, da se naša selitev kar prestavlja in prestavlja - namreč moj  user posted image (ne vem, če si zdaj zasluži ta znakec) se je včeraj totalno razjezil na pečarja in rekel, da ga ne rabimo več. Res, da smo bili zmenjeni, da začne delat konec septembra, sedaj pa je december, kopalnice pa še delat ni začel in  vedno prestavlja in prestavlja. Ampak jaz  sem se z njim zmenila, da bi danes začel kopalnico ... no, pa ga je moj skenslal. Seda moramo pa novega poiskat in ker so tako zelo zasedeni, dvomim, da bo letos kopalnica sploh narejena.

Ma naj gre vse nekam. Tako da sem še vedno obsojena na ležanje v tej lukni s taščo,  ki vsak dan vstaja in rogovili ob pol 7 in uletava v sobo in ... argh.
MOram se pomirit!

V glavnem user posted image NOGE SKUP IN V ZRAK, user posted image pa počakat do februarja!!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.12.2009 10:14:40   
valentinčica30
Punce jaz sem pa ugotovila kaj je v zraku in kaj nam nagaja. Ste pogledale kej v nebo, luna ima prste vmes in opazila sem vsakič ko se menja je kej narobe.
Vglavnem držte se, sj še mal pa bomo na koncu            user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 688
3.12.2009 10:22:23   
Kati81
Ja luna je bla včer, ni kej. našo tamalo je zvečer dajal 100 na uro, ji ni blo nič všeč, kar neki je sitnarla, ampak je pa spala ponoč tko da ni blo panike.

Punce saj bo.

ZVESTA a ni nič novic o Twixy, kako so se pol odločli. Joj skoz mislim nanjo, in mi nekaj govori da bo vse ok. Mora bit.

Otrdevanje trebuh - ja men tud otrdeva, ampak je baje normalno, mi včasih ko sem pokonc tko otrdi da se moram kar skup zvit, k zaboli. Pa opazla sem da če me lulat me pa še bolj stisne in pol grem na wc in je bolje. Ja ni kaj naša maternica se počasi pripravlja da bo potreba delat.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.12.2009 10:42:51   
Nattasha
Noge skup!!

Ker je to od zdaj naš moto, bo to od zdaj moj "dobro jutro, dober dan, dober večer, adijo, papa....) :) V glavnem, danes sem spala ko top in vstala pred dobro uro. Ne znam povedat kako zelo mi je pasalo, enostavno sem ob osmih pogledala na uro in se zadekala nazaj pod kovtre pol pa je bla ura mal pred deseto. Aja pa lulat sem šla;) Pasalooooo

Držim pesti na nogah, rokah pa še noge skup za naše tri borke Twixy, Kora in Punsha, upam, da se vašim pikicam ne bo nikamor mudilo, in bodo lepo počakale. Res, pozitivno naprej, me smo tukaj z vami in navijamo!!!

No ker sem celo juro prespala, grem zdaj malo nadoknadit pri delu

Noge skup!!!user posted image

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 690
3.12.2009 10:48:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Dobro jutro punce!

Danes sem malo potegnila s spanjem, ker je ponoči možek tako žagal, da bi ga lahko  user posted image pa še vedno ne bi nehal.Za znoret.Če vaši partnerji ne smrčijo, upam, da se zavedate luksuza, ki ga imate.

Drugače sem danes okej, me je medenica nehala bolet, bom pa vidla kako bo zdaj , ker imam danes čistilno akcijo  user posted image .

Lepo se imejte in predvsem pozitivno mislit  user posted image

kje ti dobivaš take fajne znakce? se morem prav nasmejat zarad njih (z njimi dviguješ moje razpoloženje) user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
3.12.2009 12:33:22   
MATEJKA_
a že vse redno delate keglove vaje? jaz se ravno nekje vsaka 2 tedna  spomnim... user posted image  

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 3.12.2009 12:34:00 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
3.12.2009 12:46:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

a že vse redno delate keglove vaje? jaz se ravno nekje vsaka 2 tedna  spomnim... user posted image  

Jaz jih sploh ne delam .... upam, da mi ne bo pol žal ....user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 693
3.12.2009 12:50:01   
MATEJKA_
jaz sem jih v prejšnji nosečnosti ful pridno delala, v zadnjem mesecu in pol ali nekaj takega, pa sem nekako pozabila bolj ali manj na njih... pa se mi je kar grdo maščevalo... tokrat sem rekla, da ne bo tako, no, pa očitno me ni dovolj izučilo... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 694
3.12.2009 12:51:35   
ninček1
Jaz se ful dostikrat spomnim na Keglove vaje, da bi jih dejansko delala...na to pa ne pomislimuser posted image .Sem si pa nabavla že olje za mazanje presredka, vendar piše da komaj v 34 tednu začeti, tako, da bom še malo počakala(tudi s tem).Potem pa še moram kupit čaj iz malinovega listja, ki pa ga tudi priporočajo od 34 tedna naprej.Baje, da kar precej pomaga pri mehčanju materničnega vratu.

Mucica, na cosgan.de maš svašta....

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.12.2009 12:59:07   
MATEJKA_
ninček - to sicer pomaga pri mehčanju, ne pa pri krepitvi teh mišic...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.12.2009 13:40:28   
valentinčica30
Jaz Keglove vaje kar redno vadim, ker sem mi je pri prvi nosečnosti kar fino maščevalo. Dejansko sem zaradi težjega poroda(medenična) imela velike težave z uhajanjem urina, sploh pri kašlanju, kihanju in smejanju in sem zadevo komaj uredila. Ni blo prav nič prijetno.
Pri  drugi sem jih redno delala in rezultat je bil super, tak da tudi sedaj ne zabušavam.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.12.2009 14:43:19   
slomak

Sem si pa nabavla že olje za mazanje presredka, vendar piše da komaj v 34 tednu začeti, tako, da bom še malo počakala(tudi s tem).

jest neki na zastopim hm..user posted image  in sicer ta presredek, kje je to user posted image ...ne se smejat ampak res ne vem več kaj mislite?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 698
3.12.2009 14:58:06   
valentinčica30
Po kmečko, masaža presredka,masiraš si mišice okoli luknje v nožnici, da so te bolj prožne, malinov čaj piješ da se lažje odpiraš pri porodu, Keglove vaje imaš za krepitev mišic nožnice, da ti urin nekontroirano ne uhaja.
Bo sedaj boljuser posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 699
3.12.2009 15:05:04   
mucica2

Mucica, na cosgan.de maš svašta....

user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......