Jada82
|
Drugače pa dobro jutro .... Spet imamo sonček! Joj, ko sem včeraj prebrala te novičke, sploh nisem bila v stanju komentirati .... pa kaj je bil to za en dan?! Res no, prav strašite me! Maksimalno možno število za Koro, Punsho, Twixy!!!! JOj, samo da bi bilo z vsemi vse ok, in pa z njihovimi ! Držim pesti in navijam in upam!!! Mora biti! Pa sedaj se mora pa nehati to obdobje težav, no! Punce, jaz sem bila prva med februarkami s težavami, prva, ki je mogla ležat - sedaj že 2 meseca ležim. In potem sem ravno včer začela razmišljati, da bom pa počasi malo bolj vstajala, ker se mi zdi, da je bolje, mi ne tišči več toliko dol, trebušček se je dvignil ... sem že 29 tednov noseča, tako da ni več take nevarnosti ... no in potem tole preberem in nisem zvečer niti več upala vstati za v wc. Kaj če sem tudi že jaz odprta?! Imam pa pregled čez 1 teden. Bom rekla G, naj me ornk pogleda! Joj, jaz tudi nimam še nič pripravljeno, ker sem itak razseljena na 3h koncih - živim tu v tej mali sobici pri tašči, kjer itak ni prostora nič dati ... moje stvari so pri mojih starših, nekaj pa v garaži pri novem stanovanju. Nimam ne posteljice za malega, ne takih drobnih pripomočkov .... nimam ne pripravljeno za v porodnišnico ....nič. Jah, če me preseneti, bomo pač potem urejali, nimam zdaj kaj ... eh. Da ne govorim, da se naša selitev kar prestavlja in prestavlja - namreč moj (ne vem, če si zdaj zasluži ta znakec) se je včeraj totalno razjezil na pečarja in rekel, da ga ne rabimo več. Res, da smo bili zmenjeni, da začne delat konec septembra, sedaj pa je december, kopalnice pa še delat ni začel in vedno prestavlja in prestavlja. Ampak jaz sem se z njim zmenila, da bi danes začel kopalnico ... no, pa ga je moj skenslal. Seda moramo pa novega poiskat in ker so tako zelo zasedeni, dvomim, da bo letos kopalnica sploh narejena. Ma naj gre vse nekam. Tako da sem še vedno obsojena na ležanje v tej lukni s taščo, ki vsak dan vstaja in rogovili ob pol 7 in uletava v sobo in ... argh. MOram se pomirit! V glavnem NOGE SKUP IN V ZRAK, pa počakat do februarja!!!!!
|