Jada82
|
Drugače pa vam spet želim eno dobro jutro na prazničen dan!!!! Kako ste kaj , tiste, ki smo še 2v1? Hehehe. Jaz imam še 10 dni do PDP. Sicer sem pa danes spet super spala ... od pol 11h do pol 9h. Sicer sem se vmes dvakrat zbudila, pa nič hudega, je blo kar fajn! Mene je včer ob 10h zvečer začelo prov fajn bolet v zgornjem delu trebuha, pa v križu, ampak spet ni blo kot krči, bolj dolgotrajno. Potem sem že mislila, da ponoči se bo pa sigurno kaj dogajalo in bomo šli ... no, čim se se ulegla v posteljo se je vse lepo umirilo in ne duha ne sluha več o kakšnih bolečinah. Tako da ... po starem spet. Nič, kaj čmo, čakamo ... Mah sej, ko bo bo, ni kaj. Včer sva pri kosilu še rdeče vino, ki naj bi pospešilo .... no, pa nič, tako da, ko bo pripravljen, bomo pa šli v P, prej ne Drugač pa ... danes bodo za kosilo testenine s sirovo omako, potem pa greva resno na sprehod z mojim pa v slaščičarno na kakšno sladico ... ma klinc, teh 10 dni ne bom gledala na kile več nič .... Popoldne bova pa spet mal preživela na kavču pred kaminčkom, ob gledanju dobrih filmov ... sej tud paše, pol tega ne bova mogla. Nič, pišite še kaj, da bom zvečer al pa popoldne mela kaj brat, hehe Lep dan!!!
|