Jada82
|
Oj. Meni pa je doooolgčas ... hm Sicer kuham kosilo, ampak bo šele čez 1 uro ... moj še kar dela strop v kurilnici - trenutno gipsa knauf ... pol bom mogla pa spet vse pospravit, ker je vse od gipsa ... bo za posesat pa pomit, pa mal pohištvo za spucat, ker česarkol se dotakne, je svinjsko No ja, ampak saj je priden Jaz kuham danes pražen krompir, brstični ohrovt pa piščančje medaljone. Zraven bova rdeče vino, da mogoče malo pospešim, da pride ven, hehehe. Pol pa, al ga spravim na sprehod, al pa bom šla do moje mami, pa bom z njo šla na sprehod. Bom še vidla, kako se izteče. Pa ona je dons naredila snežene kepe, so mi tako všeč, da bi že zaradi tega šla ... sicer mi ni več fajn sama vozit, ampak ker se dobro počutim in nobenih znakov bližajočega poroda, bom tudi teh 10 minut sama v avtu lahko preživela ... Drugač pa ja, nič ne dogaja .... ene bomo pa pomoje res kar na rok počakale ali pa šle kakšen dan čez. No, pa saj je prav ... tako naj bi bilo, ane? Ampak mene že tko matra, kakšna izgleda naša štručka ... pa še tko, k je prvi otroček in to .... po svoje mi je kar nedojemljivo, da v meni raste nekaj, kar se je razvilo iz naju z . Hm ..... mi zgleda že mal hormoni delajo ... Joj, se vidi da je vikend in se bolj crkljate s svojimi doma .... Pa še frej dan jutri .... tako da bo v torek spet bolj pestro na forumu, a? Jah, jaz sem se pa prej lotila urejanja papirologije. Raznih računov, pogodb itd. Mi že en mesec stoji - odkar sva se preselila, pa sem ves čas odlagala ... ne vem, to se mi res ne da. No, sedaj pa sem in je za mano Sem kar olajšana. Jah, jaz pa potem nisem šla kupit tistega koša ... hm, sem razmišljala, pa mi je še vedno drag ... tko, k sem prevedla v tolarje ...10 jurjov za koš ..... hm Sem se odločila, da bom kupila običen koš ... z malo boljšim pokrovom. Če bo smrdelo, bomo pa večkrat v kanto nosili .... kaj čem drugega .... No, se še tipkamo ....
|