|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
5.2.2010 11:06:53   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Punce pozdravljene!

Sporočam veselo novičko, da je 31.1. na svet pogledal Oskar, velik 50 cm in težak 3480g. Smo zdravi, veseli, zaspani in smo že doma.
Lep pozdrav.
Grem dojit. user posted image

čestitke, elaaa.... user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.2.2010 11:06:56   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Nena87

Aja1 je sporočila:
Dočakali smo Živo, 4.2.2010, ob 23.56, 51cm in 3090g!

Čestitke mamici! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za user posted image !! Veliko cartanja in lepih trenutkov z novo družinsko članico vam želim user posted image

user posted image

čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.2.2010 11:10:02   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image

9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg), jannusa, dskubin (ctg), julieb-ctg, Bmwjka (ctg), jannusa
10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image , lunca83 (ctg)
11.2.- bauky(ctg), Nattasha (ctg), plouse (ctg), zvesta (ctg+UZ), babajči (ctg)
12.2.-ČikaPika (ctg+pregled), mucica2, jannusa (ctg)
17.2.-slomak

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.2.2010 11:17:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Ja, smo zrihtal. Je prišlo ravno tolko za podpise, kot si napisala, samo da so poleg tega zraven še zaračunali 20€ za eno štampiljko, s katero potrjujejo, da ne odgovarjajo za vsebino pogodbe (ker je niso oni sestavili). Pa zakaj sploh to rabjo dat, saj z vsebino se itak strinjamo vsi, ki smo podpisani spodaj, njihova naloga je samo overitev podpisovuser posted image . Ah, kdo bi razumel notarje...user posted image To je pač nujno zlo in če sam nisi pravnik, se moraš pač zanesti na druge glede takih zadev. Saj v končni fazi to velja za vse stroke, tudi dohtarju moraš verjet, da je eno zdravilo boljše zate od drugega, če nimaš pojma o temuser posted image .

Aja, pa še nekaj je. Itak ne smeš prej rodit, kot dobiš koroške kapljice, zato kar lepo počakaj. Je šla moja tašča v Dravograd včeraj, pa so rekli, da jih je za ta teden zmanjkalo, pa jih bodo nove šele po prazniku naredili, tako da jih lahko šele v torek dvigne. V četrtek prideta v Celje pazit malega, ker sva midva v LJ, pa jih prinese. Tako da bi se midve lahko zmenle v petek dopoldne na kavi, pa ti jih dostavim. ČE boš pa slučajno že v P, jih bo pa tvoj user posted image prevzel, ker v soboto se pa mi dokončno selimo v Lj. V glavnem, ne skrbi, dobiš jih zagotovo.

jah tistih 20 k ste dodatno plačali, jih pri nas v lj (pač tam k sm jst delala) nebi plačali. Tisto se ponavad računa samo kadar gre za parcelo in ne stanovanje. Vsej taka politika je bila pri nas user posted image
ker tista štampiljka pa pač mora bit in tud opozorjeni morate bit da pač se vse kaka je situacija v primeru da bi blo karkoli narobe z vsebino pogodbe user posted image

aha torej ne smem prej rodit, jao ej...teta moja pupa user posted image bo po moje kr noter ostala...vsake tolk ji rečem ne smeš še, malo še počakaj, po moje ji bo kmal zadost pa bo kr noter ostala al pa bo kr ven padla user posted image user posted image user posted image user posted image

tako da če res ne rodim prej potem mi je v redu v petek dopoldne na kavi, itak mam še pregled ob osmih zjutraj, če pač pridem do njega. Drugače pa če slučajno res rodim prej pa najboljše da jih boš dala user posted image al pa mojmu atiju k je itak skoz doma k je v penziji. Al pa jih kr men v P prineseš user posted image

hvala ti še enkrat user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.2.2010 11:17:45   
Bauky
Evo, spet mi ni uspelo citirat.
Vsem mamicam  in novorojenčkom  čestitke -   vse naj naj lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je tudi še vse po starem.  Danes sem za razliko od prejšnjih dni  ful dobro spala, niti na wc nisem šla, spala pa sem od polnoči pa  do 9. zjutraj. Včeri sem bila pa tudi jaz pri frizerju, tako da imam zdaj frizuro za rodit (čist na kratko sem se postrigla, da bo čim lažje po).
Meni je včeraj frizerka priporočala, da je bolj da se po porodu ne umivaš las takoj, zaradi  kasnejšega izpadanja las  ( rekla je sicer 6 tednovuser posted image ) , ampak jaz sigurno ne bom mogla tok zdržat, ker si moram itak na vsake dva, tri dni glavo prat.  Kaj pa ve mislite.  Se je tudi kateri zgodilo zdaj v nosečnsoti, ko se je barvala lase, da ji barva ni prijela?.  Men se je prejšnji teden to zgodilo, ko sem  se hotla pobarvat živo rdeče in sem bila skoraj ista kot prej - rjava.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.2.2010 11:23:40   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: smuki
tako sem hin, imam pa celo morje opravkov danes. Ful me noge bolijo, da ne govorim, kako zaotekam zdaj že kak teden. Me je kr groza, ko bom šla nazaj k G.

Zadnjič ste se pogovarjale o tem, da nekatere zvečer ful trebuh boli - mene tudi, FUL!! Kr ne vem kako se naj naštimam, ker mi noben položaj ne paše več. Prav groza mi je it spat.
Ima še katera ful vroče noge? Men podplati kr žarijo, najbolj pa zvečer. Kr ne vem, kam jih naj porinem.

Jaz sem tudi zadnji teden začela nekaj zatekat, predvsem noge. In ja, med vsemi 3 nosečnostmi so mi "žareli" podplati in tudi dlani, no, nasploh mi je stalno vroče in sem cel čas v kratkih rokavih in večinoma brez nogavic. Ponoči to rešujem tako, da imam noge kr zunaj, itak sem pol noči cela odkrita, pa spim samo v spodnjicah in kratih rokavih user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.2.2010 11:28:46   
Bauky

A mogoče brezbarvna sluz iz nožnice že kaj pomeni?  Zadnje dva dni jo opažam, sicer ne čez cel dan.

Drugače, pa jaz še kar ne bi šla rodit,  je tako čist fajn.  Se je user posted image  sicer že mal umiril, se vidi da  nima več velik prostora, ampak ko pa ima svoje urice, takrat pa me pa raztegne tako, da tudi strije nimajo časa ratat, ko pa mi kožo tok razgibauser posted image .

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.2.2010 11:29:46   
dskubin
Meni je včeraj frizerka priporočala, da je bolj da se po porodu ne umivaš las takoj, zaradi kasnejšega izpadanja las ( rekla je sicer 6 tednovuser posted image )

user posted image user posted image user posted image Jah, me prav zanima, če bi ona hodila vsa zlepljena okoli tolk časa. Po moje ni šans, da zdržiš, itak se tolk potiš in vse, da si grozen že po par dneh, kaj šele tednih. Jaz sem obakrat prala lase že v porodnišnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.2.2010 11:33:00   
Lara73
tudi meni se je pokvaril termostat in mi je stalno vroče.

koroške kapljice so proti krčem ...

kolke in medenico mi bo razneslo.

danes imam ctg in pregled, pa imam občutek, da še nekaj časa ne bo nič. Pa imam še 5 dni do roka.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.2.2010 11:35:17   
Lara73
tudi jaz ne bom čakala z umivanjem glave. Če bom dva dni v P, potem si jih bom že doma, če bom pa dalj časa bom pa tam.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.2.2010 11:35:34   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Meni je včeraj frizerka priporočala, da je bolj da se po porodu ne umivaš las takoj, zaradi kasnejšega izpadanja las ( rekla je sicer 6 tednovuser posted image )

user posted image user posted image user posted image Jah, me prav zanima, če bi ona hodila vsa zlepljena okoli tolk časa. Po moje ni šans, da zdržiš, itak se tolk potiš in vse, da si grozen že po par dneh, kaj šele tednih. Jaz sem obakrat prala lase že v porodnišnici user posted image user posted image user posted image

Ja rekla je da zaradi izpadanja las potem po ene 3 mesecih po porodu....  Ti si si jih prala že v P, in  sem sigurna, da maš še veliko las .
sicer pa sem ne vem kje brala, da itak med nosečnsotjo lasje manj izpadajo in imammo bolj košate in sijoče... in je potem čist logično, da mora ta višek las, ki takrat ni izpadel enkrat že izpasti, tako da tudi jaz ne bom , sploh pa 6 tednov zdržala brez umivanja las.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.2.2010 11:36:37   
Lara73
še kuharski nasvet za danes: juha, piščanec v testu pa solata. Enostavno.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.2.2010 11:38:40   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

koroške kapljice so proti krčem ...

Krčem user posted image , če prav razume - vetrovnim?  

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.2.2010 11:41:04   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Ja rekla je da zaradi izpadanja las potem po ene 3 mesecih po porodu....  Ti si si jih prala že v P, in  sem sigurna, da maš še veliko las .
sicer pa sem ne vem kje brala, da itak med nosečnsotjo lasje manj izpadajo in imammo bolj košate in sijoče... in je potem čist logično, da mora ta višek las, ki takrat ni izpadel enkrat že izpasti, tako da tudi jaz ne bom , sploh pa 6 tednov zdržala brez umivanja las.

s tem se čisto strinjam....jst tudi ne bom zdržala...sicer imam pa zdej res veliko las, nikoli še toliko, tako da po moje bodo pač izpadali tako da pride spet ne mejo normale user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.2.2010 11:43:26   
ČikaPika
Čestitke za Živo in Oskarja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Jada82: jaz hodim na dooolllge sprehode in do sedaj nisem prav nič pospešila user posted image - ampak še vedno vztrajam, kaj pa čem...
Aja pa moj popek je tudi rjav - okoli njega je rjav krog cca2 cm polmera... da ne govorim o črti Linea Negra... k je ful vidna...
Ja če je cena za tisti koš res znižana od klub cene še za 15% (mislim da znaša potem 42€) razmišljam da bi ga šla kar kupit... mogoče že danes... se res splača.

Bauky: Koroške kapljice so baje ful dobre proti krčem user posted image
Ma jz prvič slišim da si ni dobro umivat las po porodu - in to 6 tednov... že tako si cel bogi po porodu, pol pa se še umivat ne smeš al kajuser posted image user posted image Ma halooo? NI ŠANS!!!
Jaz imam tudi povečan izcedek zdej zadnje 3 tedne... sem prašala G, pa je rekla da je to čisto normalno...

Danes pa sem jaz sama user posted image ... moj dragi dela cel dan in celo noč in pride domov šele jutri dopoldne...
Sem se pa odločila da grem kar domov k mami na kosilo, pa mogoče bova šli na kak sprehod...
Moja user posted image je celo noč spala pri meni... sicer potem nič ne spim, sam mi je blo tako lepo user posted image user posted image . Zdej se je že malo umirila in ne tuli več tako user posted image user posted image ... joj tak cuker je da bi jo kr pojedla.. mi je prav hudo ker bo sama cel dan... user posted image

Kakšno je kej vreme po Sloveniji... v Postojni je trenutno kr ena megla in se mi zdi da malo rosi iz megle user posted image , ampak na sprehod grem pa vseeno!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.2.2010 11:44:10   
dskubin
Ja rekla je da zaradi izpadanja las potem po ene 3 mesecih po porodu.... Ti si si jih prala že v P, in sem sigurna, da maš še veliko las .
sicer pa sem ne vem kje brala, da itak med nosečnsotjo lasje manj izpadajo in imammo bolj košate in sijoče... in je potem čist logično, da mora ta višek las, ki takrat ni izpadel enkrat že izpasti, tako da tudi jaz ne bom , sploh pa 6 tednov zdržala brez umivanja las.

Točno to, enkrat morajo izpast. Je pa res, da je takrat kr šok, ko začnejo izpadat, ker zdej mi pa res skor noben ven ne gre, pol pa kr naenkrat celi šopi. Ma itak se med nosečnostjo telo tolk spremeni, recimo tud kocine na nogah skor ne poganjajo, pa počakte po porodu user posted image Samo po moje mi niso izpadali lasje zarad tega, ker sem si jih tolk hitro po porodu umivala, po moje bi blo čisto enako, če si jih ne bi user posted image . Mogoče pa se bo javila katera, ki je zdržala več časa, pa nam bo znala povedat.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.2.2010 11:44:12   
Bauky
Punce, ki tolk zatekate.... a ste to začele zatekat šele zdaj na koncu ali  kok tednov prej?
Jaz imam še 3 tedne do pdp, pa HB še nisem začela nič zatekat...upam da tudi ne bom, sicer pa 3 tedni so še dolgi...m ogoče bom pa že jutri jamrala....

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.2.2010 11:50:01   
dskubin
Ma jz prvič slišim da si ni dobro umivat las po porodu

Povpraši mal starejše sosede, česa vse se po porodu ne sme, smrt leži pod tvojo pojstlo ne vem kolk časa, umivat se ne smeš, jest sam župco iz starih kur, las ne prat, sploh s postelje ne vstat, ne na zrak in buhnedej na kak sprehod, sploh nosa iz hiše ne smeš pomolit, pa s črnimi zavesami zaprta v sobi, da te sonce ne bi ožgalo user posted image user posted image user posted image Mislim, sej je prav, da se malo mirkaš, ampak nekje pa so meje.

bauky - jaz sem tokrat začela šele zdej na koncu zatekat, pa niti ne tko hudo, v taprvo pa kr kak dober mesec prej in to zelo zelo, sem bla prav zabuhla povsod (roke, noge, obraz), v tadrugo pa sploh nič.

popek
- v taprvo je bil rjav in imela sem lineo negro za cel palec debelo, v tadrugo in zdej pa nič (no ja, popek se mi je zravnal s trebuhom, v taprvo mi je pa prav ven udaru, sem imela prav gumbek)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.2.2010 11:52:46 >

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.2.2010 11:50:17   
Tinca Malinca

Ja rekla je da zaradi izpadanja las potem po ene 3 mesecih po porodu.... Ti si si jih prala že v P, in sem sigurna, da maš še veliko las .
sicer pa sem ne vem kje brala, da itak med nosečnsotjo lasje manj izpadajo in imammo bolj košate in sijoče... in je potem čist logično, da mora ta višek las, ki takrat ni izpadel enkrat že izpasti, tako da tudi jaz ne bom , sploh pa 6 tednov zdržala brez umivanja las.

Točno to, enkrat morajo izpast. Je pa res, da je takrat kr šok, ko začnejo izpadat, ker zdej mi pa res skor noben ven ne gre, pol pa kr naenkrat celi šopi. Ma itak se med nosečnostjo telo tolk spremeni, recimo tud kocine na nogah skor ne poganjajo, pa počakte po porodu user posted image Samo po moje mi niso izpadali lasje zarad tega, ker sem si jih tolk hitro po porodu umivala, po moje bi blo čisto enako, če si jih ne bi user posted image . Mogoče pa se bo javila katera, ki je zdržala več časa, pa nam bo znala povedat.

O, kriza! Meni lasje že zdaj precej izpadajo ... kaj šele bo user posted image Pa tudi leska nimajo ravno ... da ne govorim o nohtih.
Pa to je verjetno kakšna stara vraža - 6 tednov!!! Haloooooo

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.2.2010 11:50:24   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky
Punce, ki tolk zatekate.... a ste to začele zatekat šele zdaj na koncu ali  kok tednov prej?
Jaz imam še 3 tedne do pdp, pa HB še nisem začela nič zatekat...upam da tudi ne bom, sicer pa 3 tedni so še dolgi...m ogoče bom pa že jutri jamrala....

Jaz zatekam že ene tri mesece če ne več... (PDP čez 9 dni). Zdej na koncu pa morm rečt da je vedno huje... zdej se zutraj že zelo težko oblečem, rolet na oknih ne morem več dvigovat, edini čevlji ki jih lahko še obujem so mi že malo majhni, ... na obeh rokah ne morem do konca stisnit pesti user posted image user posted image , v trgovini težko plačujem s kovanci, ke mi bežijo iz rok ... skratka... do zdej se nisem nič pritoževala, ma zdej pa mi že mal preseda!!!

Imam pa občutek, da bolj kot pijem tekočine, bolj zatekam... ne vem... user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
5.2.2010 11:52:43   
ČikaPika
Povpraši mal starejše sosede, česa vse se po porodu ne sme, smrt leži pod tvojo pojstlo ne vem kolk časa, umivat se ne smeš, jest sam župco iz starih kur, las ne prat, sploh s postelje ne vstat, ne na zrak in buhnedej na kak sprehod, sploh nosa iz hiše ne smeš pomolit, pa s črnimi zavesami zaprta v sobi, da te sonce ne bi ožgalo user posted image user posted image user posted image Mislim, sej je prav, da se malo mirkaš, ampak nekje pa so meje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.2.2010 11:53:14   
Bauky
Še nekaj me zanima.... ja danes mi pa kar nekaj dogaja... včasih pa vas samo berem in se mi ne da nič komentirat... pa sej itak na vse odgovore  pol odgovorite, tko da vse vemuser posted image .

A ste vse tko  pridne, da  vsak dan greste na sprehod oz. telovadite??? 
Ker jaz sem tako lena, da se mi sploh ne da it... sploh pa kam daleč... telovadit se mi  pa tudi ne da.  Se pa seveda zavedam ( nekje tam zadaj) , da to ni dobro, že zaradi lažjega poroda, ampak kaj ko se sama sebe ne morem izvlečt vem iz stanovanja. 

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.2.2010 11:54:57   
Tinca Malinca
Jada82: jaz tudi hodim na sprehode, vsak dan kakšno urico ali več ... pa za enkrat ni kakšnega efekta. O kakšnih drugih alternativnih možnostih ("a la Lara73" user posted image ) sploh ni govora ...
Mogoče moramo pa spit kakšen hektoliter tistega malinovega čaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.2.2010 12:02:00   
dskubin
A ste vse tko pridne, da vsak dan greste na sprehod oz. telovadite???
Ker jaz sem tako lena, da se mi sploh ne da it... sploh pa kam daleč... telovadit se mi pa tudi ne da.

Pa kr grem ja. Sicer ne vedno zaradi moje želje, ampak če ne drugo mulčke zlaufat. Sej ko si sam, se morš prsilt, zdej pa mulce okol razvozit, vrtec, dejavnosti, knjižnica,... pa se kr nabere čez dan. Ene 2x na teden grem peš po njiju, pa je sigurno 4km, pa v knjižnico spet tolk, pa če gremo pol malo na igrišče. Če ne druzga nažicam zvečer user posted image , da gremo do prve slaščičarne, pa je takoj 40 minut hoje. Na koncu dneva mi je pa večkrat preveč in če je na dan več teh aktivnosti me takoj zvečer opozori trd trebuh. Drugače pa paše, se mi zdi prav fino, da sem na zraku.

Aja v tadrugo sem hodila na aerobiko za nosečnice in je bilo prav fino, zdej pa nimam časa še to v naše urnike stlačit user posted image . Doma pa drugače nič ne telovadim - no, razen če vzameš v ozir to, da je skra za 4 letnika in skor 3 letnico konkretna telovadba vsak dan.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.2.2010 12:04:05 >

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.2.2010 12:03:08   
mavo

Ja, smrt leži 6 tednov pod postlouser posted image user posted image user posted image . Je to povedala od kolegice babi, ko sem bila ravno pri njej po porodu na obisku. Je vidla, da nima spodnje majice, pa se je tako zgrozila, da ji je skoraj smrt napovedala zaradi tega. Potem ji je pa kolegica rekla, da sta bila z malim že zunaj, jo je pa itak skoraj kap zadelauser posted image

Jaz sem si tudi že v P lase umila, res pa je, da sem bila 5 dni po porodu tam. Da si pa nebi 6 tednov umivala las, pa po mojem niti male šanse ni... to je itak spet ena vraža. Samo čudno se mi zdi, da ti gre frizerka nekaj takega rečtuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?