mavo -> RE: Februarke 2010 - 2. del (30.11.2009 20:25:20)
|
Evo še mene. Najprej moram reči, da me je pretreslo tole s Twixy in vse najboljše želje tudi z moje strani. Baby fon: sem pogledala link, pa se mi zdi še vedno čist predraga varuška za 80 evrov. Midva sva kupila v baby centru tako čist enostavno, slovenski proizvod in je bila cca. 50 evrov. Uporabljamo jo že leto in pol, pa se je vedno super obnesla. Saj merjenja temperature ne rabiš, na baterije in/ali štrom so pa itak že vse. Cotke iz porodnišnice: jaz sem lani za Matevža imela spakirano v torbi vse, kar se mi je zdelo, da bom rabla (ful preveč). Ker sem imela rok 23. aprila, so bile to večinoma topli pajacki, kape iz flisa, dekice...No, rodila sem 10. maja, ko so me 15. maja prišli iskat, pa je bilo zunaj 30 stopinj[sm=zmeden.gif] Jaz pa zimske cote[sm=smiley36.gif] V avtu je bilo tako vroče, daje kar teklo od mene. Še dobro, da imamo 2 minute vožnje od porodnišnice do bloka[sm=smiley36.gif] Drugače pa smo imeli mi lupinico stalno v avtu (razen ko smo ga iz porodnišnice not nesli), malega sem kar iz stanovanja v naročju prinesla, nato pa v avtu namontirala v lupinco. Tudi meni se ne dopadejo taki vozički, kjer voziš malega v lupinci, ker se mi zdi preveč zgužvan noter. Mi imamo kar klasičen Peg Perego vozek, pa zimsko vrečo. Mucica2, jaz te pa čist razumem glede spola. Tudi mene ful firbec matra, kaj bomo imeli, pa nikakor noče pokazat. Še kar vztrajno tišči noge skupaj in upam, da bom 28.12. na naslednjem pregledu končno izvedela. Sem že mislila it v Dobrno na 3D, pa se mi zdi 80 evrov čist preveč za plačat. Bom pač morala še malo zdržat. Aja, pa sterilizator: jaz sem hvala bogu dojila, sem pa večkrat dude, črpalko za mleko in podobno kar v lonec vrgla, v hladno vodo, potem pa fajn prekuhala (10 minut vretja). Po mojem je to itak isto. Posteljnina: imam 2 kompleta + kovterček iz IKEje, ne zamenjam za nič. Se mi zdi čisto dovolj, edino rjuhice imam tri. Zdaj bom to uporabila za [sm=duda.gif] , Matevžu bomo pa večjo posteljo kupli. Prenosno posteljico pa smo (in jo še bomo) tudi rabli, imamo babice in dedke vse okol 100 km stran, pa za na morje... Ja, pa še moje izkušnje z ZZZS. Dans sem izvedela, da je šla moja pritožba iz območne enote Kranj, kamor spadam, na višjo inštanco v Ljubljano. Torej, za popiz**** Zdaj bom pa še vidla, kako naprej, zaenkrat še koristim ure v dobro, potem pa res ne vem, no... Koliko časa pa traja, da v Ljubljani rešijo pritožbo in pošljejo odločbo? Ali se je že kateri zgodilo, da so jo na pregled poklicali iz komisije?
|
|
|
|