zirafa76 -> RE: Februarke 2010 - 2. del (30.11.2009 16:06:59)
|
pozdravček... TWIXY...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif]..upam, da bo let dobro na koncu... Zimska....sem probala tvoj nasvet, mislim, da je bil tvoj, spiranje s soljo usta...sem skoraj bruhala res[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..ampak sem vztrajala...hehe oblačila...jaz se sploh ne spomnim, kaj sem oblekla Izabeli iz porodnišnice..tako sem bila zmedena in vesela, da sploh ne vem[sm=smiley36.gif]..vem samo, da je moj dragi pozabil bodi, čeprav je bil pripravljen tam...[sm=smiley36.gif],,pri nas jih oblačijo sestre za domov, si pa zraven...[sm=bravo.gif] Imam pa pripravljen bodi, žabice, hlačke iz žameta, majčko, jopico, kapico-dve, navadno in toplejšo ter kombinazonček..po potrebi... Imamo pa pri nas vse, kombinezonček, vrečo zimsko za voziček - košaro ter vrečo zimsko za športni del...vse uporabljala...[sm=bravo.gif] Prenosna posteljica--še zdaj jo uporabljamo, če gre prespati k babici, drugače pa je bila najbolj uporabljen proizvod....na morju, do mojih v Slo.., kamor smo šli, res...in nima problem tam spati...[sm=bravo.gif] sterilizator....še zdaj redno uporabljam, imam Aventovega, kot tudi flaške, postavim v mikro za 5 min. in je to to.... previjalne podloge..ponavadi jo itak dobiš, če kupiš torbo za voziček..jaz imam še tisto in sem jo skozi uporabljala... posteljnina...4 so več kot dovolj.. prenosna varuška...če hodiš veliko sem in tja, pa morje, pa hiša, je super zadeva...v stanovanju pa se mi zdi neuporabna....
|
|
|
|