Nattasha -> RE: Februarke 2010 - 2. del (1.2.2010 10:27:35)
|
No no zdaj pa lepo v vrsto!! Kako smo se učili v vrtcu:) Nič prehitevanja po levi, pa glejte, da ne boste preveč zaostajale, tako da, kr lepo "luknje šivat". Hehe sem ravno bla na oknu, pa sem gledala eno četico malčkov in se je to drla vzgojiteljica;))) Jaz grem zdaj ven. Glede na to, da na treh koncih piše da je -12, me niti ne vleče, ampak je dragi ostal brez partnerja za malco - kavo, pa sem rekla, da pridem. Pa ker ga zebe, sem mu še čaj skuhala pa v termovsko nalila. Nisem jaz vredi??? Sem ne:))) Drugače pa pri nas tudi vse mirno, boli me pri obračanju ali pa kakem sedenju, kjer je malo bolj obremenjen križ. Pa dokler se malo ne razgibam, hodim ko raca. Drugače pa si mislim, da moji čist paše tule not. Ne vem no. Nimam občutka, da bi se umirila, nimam občutka, da bi se spustila (al pa se je pa je meni isto), zvečer me mogoče malo krči dajejo, vse ostalo, pa en velik nič...No ja imam sicer še 11 dni do PDP. Pa vseeno...saj ni treba, da prej rodim, samo dogajat naj se že začne nekaj:)) Ok grem ven si mal možgane preluftat pol pa pridemnazaj pogledat, če že imamo kakega novega februarčka ali februarčico;))) Papa
|
|
|
|