Nattasha -> RE: Februarke 2010 - 2. del (31.1.2010 22:03:20)
|
Čer! Bmwjka - vse bo ok ti kar lepo počasi;)) Valentinčica in Kati: kaj vama noben ni povedal, da obstajajo boljši hoteli kot tale porodnišnični;)) Ne vem kaj tolko silita tja, prisežem, da če bosta še kakega sprobali, vama bo bolj všeč.. Drugače pa poooolno pikapolonic, pa če je že tako, čimprej čimlepše cartanje vajinih novorojenčkov. Jaz sem danes sicer bolj na izi. Bla na kavi, skuhala kosilo, prala ko nora in speglala še eno rundo. Zdaj prepričujem dragega, da je res skrajni čas, da sestavi posteljico, da jaz lahko še naprej gnezdim. Pa se ne da neki motit. Upam, da ga najina pupa ne bo prehitela, ne znam si predstavljat, kako bo sam sestavljal baldahin in kako bo preoblekel posteljico. Pomoje bo kr kako mamo aktiviral. Pripravljeno pa je itak že vse... No tud tako daleč sem se spravila, da sem si torbe pripravla. Zame in potem za malo, ki jo bo prinesel, ko gremo domov. Ja ja zdaj se bo zares začelo, februar je mesec, ko se nama bo baje življenje spremenilo za 100%. Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;))) Nočko in papa
|
|
|
|