|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
30.11.2009 8:30:14   
mavo
Dobro jutro še z moje strani. Sporočam veselo novico, da sem uspešno oddala malega vrageca v vrtec in zdaj uuuuuuuuupam, da bo vsaj nekaj dni zdrav. Zdaj pa noge v luft in malo počivatuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.11.2009 8:35:07   
kora33
jutro....
en hud vikend je za mano... sem v soboto mislila, da bo konec z mano...oz. da bom rodila...sem bila že tik na tem, da grem v sg, ker sem bila na koncu že prepričana, da so popadki...mela sem strašansko drisko z močnimi krči, ki so se popoldan stopnjevali in bili časovno že na 10 min....ka si nora...sem bila skor res 100%, da so popadki...no pol se je umirilo....še doro, da nisem šla v bolnico....je bilo pa hudo hudo...zdaj je že malo bolje...samo me pa še cel trebuh boli od teh krčev..hudiča...al je bila kaka trebušna viroza al ka...ka pa vem....
ne vem kako je s temi pritožbami...jaz sem jo osebno nesla na komisijo in nato še celotno mojo kartoteko in so obravnavali isti dan...tako da bolniška ni bila prekinjena ...to je dobro za delodajalca....ker pač ne padeš spet na njegova pleča, kot zate...po 3 mescih neprekinjene dobiš nadomestilo...je pa res, da sem napisala strašno pritožbo in nesla osebno...če bi poslala, bi bilo prepozno...zdaj si pa norce delajo in mi podaljšujejo po 1 teden...pa kar naj...internistka je rekla, da ne smem v službo zaraz sladkorne...do porodniške je še dober mesec...bomo zdržali...upam...če ne bomo spet pisali kako pritožbo...ni panike....je pa res, da je pravnomočna odločba in do prejema naslednje velja...če piše služba pol je treba delat al pa se dogovorit z delodajalcem za dopust ali kako podobno varianto....
britje...joj kak napor je to ratalo...jaz sem rabila 3 dni, da sem se očedila...ha ha ha...nisem mogla vsega naenkrat...se preveč utrudim...zdaj bo pa kdo to bral in mislil, da sem kosmata ko šimpanz drugače...ha ha ha...pa nej...zdaj nisem in upam ,da bodo dlakice uvidevne in rasle počasneje....ha hah a
moji kg...po domači vagi mam samo še mogoče 1kg+...sladkorna dieta....pa še ta pripetljaj z drisko čez vikend...ja sem še brez tistih 4 kg, ki sem jih prej pridelala...sicer pa mam ola la..razerve še in še...od prej...tk da ni panike..bebica raste...moj špehec pa se topi...ha hah a
gripa....cela panika ja...tudi jaz mam preglede zarad sladkorne...samo se ne bom cepila...bolnice in laboratoriji so razkuženi...upam...bom pa mela še za vsak slučaj in preventivo masko in razkužilo v torbici...se bomo šli pusta hrusta v sredo...za cepljenje pa itak vsak drugače reče....ena moja znanka se je hotela cepit pa je niso hoteli brez potrdila G...ta pa je odsvetoval cepljenje....meni je en dr. toplo priporočal...en pa je rekel, da ni panike...da se nej malo izoliram...držim higienskih ukrepov in bo vse ok....
no pa je nastal spet en cel roman...lp in lep deževen dan

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.11.2009 9:25:42   
slomak
jutro punce,

vem da smo že govorile o brcanju naših user posted image ...ampak de zdj je blo pr men vse v redu glede tega, sem ga kr čutila, včeraj sm pa opazila da mi ne brca več tolko kot prej, u bistvu zelo malo....in sm že od učeri čist v skrbeh...user posted image user posted image user posted image ...dons zjutri sm šla po recept in sm kr sestro vprašala kaj pa kako, pa je rekla da če res ne bom čutila nič kr pridem in me bojo babice pregledale...
vem da je ena pisala da jih vsaj 10 na dan morš čutit, tolk sm v skrbeh da se mi ne da niti nazaj it iskat in gledat kaj smo vse napisale glede tega.

a tiste ki jih tud niste čutle, se je po kolkem času popravlo in ste jih spet...joooojjjj...konc me bo. user posted image  če bo do jutri zjutraj isto grem direkt k babcam....

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.11.2009 9:40:25   
ninček1
Slomak, mislim, da se ne rabiš sekirat, ker je vse okej.Pri meni je kaki dan ful živahn , naslednji dan pa ima pauzo.
Če sem jaz prestrašena, ker že kar nekaj časa ni brcnil, ga malo z roko dregnem, pa se je do zdaj še vedno odzval.Probaj z roko kje leži...običajno je levo ali desno od popka in malo nežno pritisni tam z roko al z prstom, pa boš vidla, da te bo sigurno nazaj brcnil....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.11.2009 9:41:35   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Punce, eno vprašanje..... user posted image

Kaj ve imate tudi malo bolj poraščene trebuhe v tem stanju zdaj, al se samo jaz spreminjam v volkodlaka?user posted image

jst sem tud ja kosmata po trebuščku, sem se lih včeri gledala da sm nekak res fejst poraščena, upam da po porodu zgine

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.11.2009 9:44:58   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Kaj ve imate tudi malo bolj poraščene trebuhe v tem stanju zdaj, al se samo jaz spreminjam v volkodlaka?user posted image

jst sem tud ja kosmata po trebuščku, sem se lih včeri gledala da sm nekak res fejst poraščena, upam da po porodu zgine

Hehe, no okej...mi je že lažje pri srcu, sem pa opazila, da se mi je začela čisto čisto rahlo delat tista temna črta(najprej sem mislila, da so kocineuser posted image , pa sva z dragim strokovno ugotovila, da bo verjetno to črta).Ampak res čisto minimalno...okrog popeka postaja koža vedno temnejša in gre malo navzgor.....zanimivo

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.11.2009 9:46:17   
mucica2

Pozdravček vsem user posted image

sem bila danes na pregledu pri G, ker sem šla včeri na WC in ko sem se obrisala s papirjem je bil tak rjav izcedek in sm se ustrašla, sm danes klicala sestro in je rekla da naj se pridem pokazat. Me je pogledala pa je rekla da je vse ok, da sm se mogoče samo ranila s papirjem (sluznica je sedaj bol občutljiva). Potem pa je še merila s/f je 29, kar ustreza tednom, potem je pa še UZ nardila trebušček je rekla da je čist primeren tednom (nisem pa vprašala koliko je), potem je pa še spol pogledala in glej ga zlomka, je rekla da njej zgleda bolj na punčkouser posted image kot na fantauser posted image , tako da ninček1 men sedaj na seznamu naredi kar user posted image , ker zdej pa res več ne vem kaj naj verjamem, hehe. Sm bla tok šokirana, k jst sm se zdej že čist navadla misli da je fantek in sm se tako tudi pogovarjala z njim in vsem povedala da je fantek. joj no...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.11.2009 9:47:18   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Hehe, no okej...mi je že lažje pri srcu, sem pa opazila, da se mi je začela čisto čisto rahlo delat tista temna črta(najprej sem mislila, da so kocineuser posted image , pa sva z dragim strokovno ugotovila, da bo verjetno to črta).Ampak res čisto minimalno...okrog popeka postaja koža vedno temnejša in gre malo navzgor.....zanimivo

ja črto pa že itak mam dolgo, sm tud naprej misla da so dlake ampak žal ne...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.11.2009 9:49:39   
mucica2

ker za user posted image mi je rekla da je v 17. tednu, zdej sem pa v 29. (jutri točno 29) in je rekla da je user posted image , kaj mislite da je bolj točno?

Čeprav je hecno k je gledala spol sm tako gledala v ekran pa jst nisem nič vidla, hehe

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.11.2009 9:53:41   
ninček1

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,  user posted image    Jesenice  
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                       user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna                  

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image zvesta(30), (3user posted image ,1user posted image ), Lenart                  user posted image      Maribor    
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

18user posted image   in 14user posted image   14 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 74

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 360
    30.11.2009 9:55:08   
    slomak

Slomak, mislim, da se ne rabiš sekirat, ker je vse okej.Pri meni je kaki dan ful živahn , naslednji dan pa ima pauzo.
    Če sem jaz prestrašena, ker že kar nekaj časa ni brcnil, ga malo z roko dregnem, pa se je do zdaj še vedno odzval.Probaj z roko kje leži...običajno je levo ali desno od popka in malo nežno pritisni tam z roko al z prstom, pa boš vidla, da te bo sigurno nazaj brcnil....

sm zdele nardila kar si mi svetovala, pa ni nobenga odziva, še... hm... bom še poskusla upam da se odzove. Najhuj mi je pa ker sm v službi in ga ponavad čutm če se doma lepo uležem in pol začne on ene svoje akrobacije izvajat user posted image .

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 361
    30.11.2009 9:57:06   
    Jada82
    Dobro jutro punce! Spet je ponedeljek .... in nov teden.

Hehehe, ja, jaz sem tudi bolj kosmata po trebuhu .. pa se mi zdi, da se mi tudi počasi na rahlo dela črta ... ali so dlake?! user posted image Ne vem, ker sploh ne vidim dobro.
    Sicer pa britje - tudi pri meni je kriza - kar težko je že, pa nič ne vidim, spodaj se kar malo na slepo pobrijem. Noge pa imam sedaj kar kosmate ... itak je zima, pa itak imam blond in tanke dlake, tako da ... ne bom se še zaradi tega sekirala.

Mene pa zdaj kar stalno na desni strani malo nad medenično kostjo boli ... čudno je, včasih sploh ne morem vstati. Hm ... radosti nosečnosti. user posted image

Slomak, ne sikiraj se, meni včasih noro brca, potem pa 2 dni skor nič ... potem pa spet začne ... sem ugotovila, da nekako kar vsak teden po dva dni bolj počiva. Na začetku sem bila panična, sedaj pa sem že navajena. Če čutiš vsaj malo, karkoli, potem je ok. Če pa boš vseeno v skrbeh, pa da ne bo bolje npr. jutri, pa pokliči G, da pogledajo. Ampak verjamem, da je vse ok!

Hm, jaz sem sedaj pridelala 6 kg ... ne vem, zdaj so začele kar hitro iti gor. Prej 4 v celi nosečnosti, zdaj pa 2 v 2h tednih. Kaj šele bo? Ampak ne vem, se mi zdi, da se nič ne vidi, tako da se ne sikiram. Čokoladi in sladkarijam se ne odpovem! user posted image

Še nekaj me zanima, če mi lahko katera, ki ima že izkušnje svetuje: namreč, zanima me, kakšen kompletek za iz porodnišnice naj pripravim? A ti tam sestre pomagajo obleči user posted image , ali ga moraš sam? Namreč jaz sem čisto brez izkušenj, pa nočem potem nekaj takega s sabo vzeti, da ga bom težko oblekla. Glede na to, da bo februar, bo naše user posted image verjetno treba kar malo bolj obleči. Sicer imam en puloverček in hlačke, pa ne vem, ali bom to lahko gor spravila. Pa kaj naj mu še spodaj oblečem in čez?! Uf, danes nisem spala od 4h do 6h in sem premišljevala take stvari. Res bi bila vesela vašega nasveta, oz. da poveste v kaj jih boste ve oblekle. user posted image

No, zdaj grem pa počivat ... spet user posted image Upam, da bova z mami že danes smrekico okrasile, da bo vsaj kaj za delat ...

Lepo se mejte in lep dan, zadnji novembrski! user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 362
    30.11.2009 10:02:11   
    ninček1
    Jaz to tudi vedno leže delam, sede ali stoje ga jaz tudi ful redko čutim. Ko prideš domov, se lepo vleži, pojej eno čokoladico, pol bo pa ziher akcija......user posted image .

Ampak res kaki dan so ful aktivni, kaki dan pa očitno spijo.

še en nasvet:moj dragi mu ful rad prepeva in ker nima totalno nič posluha, se to sliši tako, kot da bi te nekdo z hamrom po glavi in po mojem to malega tak ziritira , da začne ful klamotirit-no to je še ena metoda s katero vzpodbujava gibeuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 363
    30.11.2009 10:11:27   
    slomak
    ma sej pravim prvič mi takle dela in sm pol čist paf... no zdj sm pa mal pojedla pa sm neke premike čutla, upam da jih bo še več user posted image . Zgleda rabi hrano, hm...kaj nej še pojem hehe...

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 364
    30.11.2009 10:18:23   
    Aja1
    Dan.

Izpolnujem vlogo S-1/1 (Vloga matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka). A je nujno, da uveljavljaš olajšavo za otroka (ne za tega še nerojenega) že pri porodniški? Jaz bi raje, da jo šele pri dohodnini (in tako dobim nekaj nazaj)? Tak čuden/dvoumen obrazec je. user posted image  

Jada82 - meni v porodnišnici niso nič pomagale. Otroka so preoblekle in previle samo prvič. Sicer se na začetku malo loviš, dlje traja, ampak se navadiš. Ko oblačiš za domov pa že prav uživaš, ko oblečeš v tista lepa oblačilca (v porodnišnici je bilo vse bolj tako-tako...barvno neusklajeno, včasih malo strgano, preveliko,...).

Slomak - moje dete sicer skoraj nonstop brca (me je že strah, da bi tudi zunaj tako aktivno (isto kot Neja - brez spanja)). Mogoče je samo tako obrnjeno, da ne čutiš tako intenzivno. Če te zelo skrbi, pa pojdi do G. Zgubit nimaš kaj. user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 365
    30.11.2009 10:37:44   
    mucica2

še en nasvet:moj dragi mu ful rad prepeva in ker nima totalno nič posluha, se to sliši tako, kot da bi te nekdo z hamrom po glavi in po mojem to malega tak ziritira , da začne ful klamotirit-no to je še ena metoda s katero vzpodbujava gibeuser posted image

joj kake maš tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj je pa včeri vzpodbudil da ko je dal roko gor na trebuh, da se mu je začel kr kolcat, heheuser posted image user posted image , pa brcu je tud tako da je fajn čutu (zdej bom govorila v moškem spolu kot otroček)

glede gibov na splošno jst jih čutim kr redno vsak dan, ampak včasih bolj včasih manj intenzivno (danes ponoč je mel spet pravo zabavo noter), ampak če se mi pa zdi da dolgo nč ni pol pa kr AS vzamem pa poslušam srček da umirim, da ne bi dala za nič na svetu

po moje če jih čutiš pa čeprav ful po malem pa zelo nežno potem so prisotni in je vse ok, če se ti pa zdi da je kaj narobe pa pojdi h G, sej zato so tam da preverijo če je vse ok, da boš le mirna, pa da se ne boš po nepotrebnem sekirala...

drugače pa jih jst čutim večinoma leže, pa tudi sede (posebej kadar se v avtu kam peljem), včasih pa tudi stoje (ampak redko)

sam najbolj pa glede tega hecno, da če kaj kregam svojega, takrat pa me tako brcne, da me kar zaboli, po moje ve da se kregam na atija, pa se ne smem, že zdej drži z njimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 366
    30.11.2009 10:40:22   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dan.

Izpolnujem vlogo S-1/1 (Vloga matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka). A je nujno, da uveljavljaš olajšavo za otroka (ne za tega še nerojenega) že pri porodniški? Jaz bi raje, da jo šele pri dohodnini (in tako dobim nekaj nazaj)? Tak čuden/dvoumen obrazec je. user posted image  

to pa tudi mene zanima...

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 367
    30.11.2009 10:51:46   
    protina

Dan!

Se malo javljam, ker ne uspem vsak dan prit do rač. Smo še vedno bolani ampak dosti boljši.

Mi brcamo še kar, najbolj ko sem na l.boku. Oh tudi mi komaj čakamo praznike, da bomo več skupaj.

lep dan in se tipkamo.

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 368
    30.11.2009 10:54:22   
    ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER
    1.12.-spelch,
    Aja1, niwci, dskubin
    2.12.-bili83, kora33, punsha, brcko
    3.12. - rožca26
    4.12.-valentinčica30
    7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
    8.12.-žirafa
    9.12.-zvesta,bipi
    10.12.-jada82
    11.12.-Lara73+UZ
    14.12-valentinčica30, lana08
    15.12.-seya, smuki, protina,slomak
    16.12.- ninček1, lily86
    17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse
    18.12.-slomak
    21.12.-lunca83,vaney

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 369
    30.11.2009 11:02:49   
    punsha
    Pozdravček tudi od meneuser posted image
    Sem se že kar nabrala, ko tako pridno pišete.

gibi. No mene so fuuuul skrbeli. Malega res nisem nič čutila in mi je bilo prav grozno. najslabše pa je, ko ne veš, ali bi moral na pregled al je panika za brez veze. Jaz sem si potem pomagala z AS, kjer pa se je srček tako lepo slišal. Glede na to, kakšen razgrajač je bil prej, je sedaj postal pravi zaspanec. Je bil kar ene 10 dni zelo miren. Sedaj sem tako vesela, ko se je spet začel malo bolj premikat. Sicer še vedno ne prav močno, ampak menda v tem času, po 30 tednu gibi postanejodrugačni. In prav res je to.
    ninček tole s petjem tvojega dragega si me pa prav nasmejalauser posted image . Mora biti nekaj takega, kot če bi moj prepeval, ko je tudi brez posluhauser posted image

britje. No tudi jaz kar malo na slepo to počnem tam spodajuser posted image . Itak nič ne vidim čez trebuh. Noge si pa zaenkrat še kar pobrijem. Sedem na banjo in pač lepo počasi. Sem pa vsa nekam nestabilna. Ko se tuširam...prav res je treba biti previden, ko si umivam noge, pa ko si jih potem brišem...tole biti na eni nogi je že kar mojstrovinauser posted image .

kompletek za iz porodnišnice. Tudi jaz nimam ravno občutka koliko ga oblečti. Sedaj imam pripravljeno: žabice na zapenjanje na ramenih, bodi na preklop (da mu ne bom čez glavico vlekla), nogavičke, potem pa za zgoraj - hlače na naramnice in mehkega žameta (da so bolj tople, med nogami pa na gumbke-lažje oblačenje), jopica (da ne gre čez glavo). Potem pa še kapica in pa menda dobim še to vrečo kot kombenizon, za ven, namesto kake bundice. Pa itak zaviješ v odejo če vreče ne bom dobila. V avtu bo pa tako al tako toplo. Mislim da sem vse napisala.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 370
    30.11.2009 11:39:53   
    valentinčica30
    Kompletek za iz porodnišnice bo pri meni naslednji:
    -benkica(stara šolauser posted image )
    -body na preklop
    -kapica
    -hlačke z naramnicami(podobno ko pajacek brez rokavov, sam brez nogavičk)
    -nogavičke+copatki
    -jopica
    -glede na mraz pa za pot med avtomobilom in porodnišnico, kombinizonček al pa dekica za v lupico

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 371
    30.11.2009 11:42:42   
    valentinčica30
    Ko sem gledala mal sporočilo od Twixy, men se je zdel njenuser posted image  kar težak 2,2kg, medtem ko gledaš so naši cca. 1,5 kg. Zmota al je res možno???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
    30.11.2009 11:46:17   
    punsha
    valentinčica, a pa to bo brez žabic? A so debelejše hlačke? Katero velikost boste pa vzele s seboj, 56? Hm, benkice...a to je tista majčka s štrikci pri kraju? Joj sem nevednauser posted image . Se pravi to daš pod bodi...no saj bom počasi pokapiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
    30.11.2009 11:49:27   
    MATEJKA_
    no, pri meni pa podobno:

Kompletek za iz porodnišnice :
    -body na preklop
    -kapica
    -hlačke- pliš pajacek z naramnicami + majčka
    -nogavičke+copatki
    --glede na mraz pa za na pot , kombinizonček al pa dekica za v lupico

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 30.11.2009 11:50:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 374
    30.11.2009 11:51:12   
    MATEJKA_
    no, jaz pa moram danes našo malo piško pohvalit - v petek je shodla user posted image . pa je mami spet na novo ponosna in cela solzna ratala poleg user posted image .

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......