|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
29.11.2009 15:39:22   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

hvala za odgovore glede bolniške. V bistvu še zdaj ne vem, kaj bi, ampak v pon. bom pa ziher doma ostala, pa bom po potrebi dala ure.

samo v vednost in ravnanje: za obravnavo pritožbe si lahko vzamejo 60 dni!!! Jaz sem odločbo čakala več kot en mesec. V Ljubljani.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.11.2009 17:32:09   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

samo v vednost in ravnanje: za obravnavo pritožbe si lahko vzamejo 60 dni!!! Jaz sem odločbo čakala več kot en mesec. V Ljubljani.

o, groza. Jaz sem se dogovorila prej s svojo zdravnico, da bo jutri poklicala na komisijo in pridobila informacije. Zato bom pa jutri še doma, kaj več si pa brez letošnjega dopusta ne morem privoščiti. Se mi pa zdi to ful svinjarija, da tako delajo. Po drugi strani se pa zaradi velikega števila ljudi na bolniških niti ne čudim temu, da komplicirajo. Lahko pa bi ločevali med bolniško zaradi nosečnosti in ostalimi bolniškami. Pri nas se vsaj vnaprej ve, koliko časa bo trajala.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.11.2009 17:53:08   
busybee882006

Ena moja znanka je na podlagi mnenja svoje ginekologinje ostala doma, pa je bilo vse cool.

Mi smo šli pa danes v piran v akavrij. Mdve z malo sva šli en krog, Primož pa je peljal ta najstarejšo in nečkava v akvarij - jim je bil čist všeč. Samo Niko je veter tako prepihal, da smo morali v Koper v lekarno po calpol - jo takoj ušesa bolijo.

Meni moja G ni dala nobenega papirja, bila sem full presenečena, ker baje grem sedaj na CSD samo z materinsko brez potrdila o PDP. Sem se odločila, da bom kar denar vzela.

Jaz sem se odločila, da bom rodila 8.2. ali 14.2. - obe moji šuši imata povsem sode rojstne dneve - 8.8.06 in 12.06.08 - ker sem pa freak na otvoritve očlimpijskih iger moram biti doma do 12.2. ali pa iti šele po 12.2.

lp

< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 29.11.2009 17:59:43 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.11.2009 18:36:41   
Lara73
menda me moj zdejle pelje na torto....že drugič ta teden! Imam občutek, da se boji, da bo user posted image drugače ostal lačen user posted image . Ko pa omenim kg, pravi, da hujšala bom že potem user posted image Sicer mi pa sladko blazno paše, ampak....

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.11.2009 18:54:31   
ninček1
Ijeee, maš ti vredu dragega, da te tak razvaja....no, moj mi pa kopel dela in brusi britvice, da mi bo noge pobriluser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.11.2009 19:02:10   
mucica2

Lara73

user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.11.2009 19:06:31   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Ijeee, maš ti vredu dragega, da te tak razvaja....no, moj mi pa kopel dela in brusi britvice, da mi bo noge pobriluser posted image

ja to bi pri men tud mogu nardit, ker jst se nekak ne morem spravit k temu, ampak ga očitno ne moti da sm malo kosmata po nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.11.2009 19:11:15   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz pa sem danes našla najboljši nasvet v zastonj tedniku in to od samega Mariborskega župana;
njemu je zdravnik GINEKOLOG povedal, da čebula in česen zvišata imunost organizma in on bo oboje jedel (ne preveč, da ne bi smrdel) in se ne bo cepil......
nisem vedla, da g. župan hodi h ginekologu. No, nimava istega, meni moj tega ni svetoval

hihihihihihi  user posted image

...pa toti naš župan je.... user posted image

Kopiram iz drugega foruma..........me je nasmejalo..............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.11.2009 19:16:19   
niwci
S tole gripo je pa vedno neki novega. Ma jst sem se odločila, da se v vsakem primeru ne grem cepit. nisem se nikoli niti za navadno, za to ki pa ni niti še preverjeno cepivo, pa niti podrazno.

Mi smo pa danes še kostanja pekli, ne morete verjet. Pa je bil še kar dober user posted image

Zdej pa še malo TV pogledat, jutri je pa tak nov dan....

Nočko user posted image !

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.11.2009 19:37:53   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ja to bi pri men tud mogu nardit, ker jst se nekak ne morem spravit k temu, ampak ga očitno ne moti da sm malo kosmata po nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej pa amazonke so spet v modi.....user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.11.2009 19:55:08   
ninček1
Punce, eno vprašanje..... user posted image

Kaj ve imate tudi malo bolj poraščene trebuhe v tem stanju zdaj, al se samo jaz spreminjam v volkodlaka?user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.11.2009 19:59:54   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Sej pa amazonke so spet v modi.....user posted image

mene moj noče brit, se pa tudi ne pritožuje nad kosmatimo nogami. Jih sama občasno, potem pa rabim 2 uri počitka....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.11.2009 20:05:27   
Lara73

Kaj ve imate tudi malo bolj poraščene trebuhe v tem stanju zdaj, al se samo jaz spreminjam v volkodlaka?user posted image

se mi zdi da imam več takega belega puhka. Ga pa ne brijem. Menda lahko začnejo poganjat črne kocine tudi po prsih, zaradi hormona (ne vem katerega). Ampak vse potem odpade.

Bomo pač bolj amazonke user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.11.2009 20:06:48   
Lara73
in hvala za čestitke in lepe želje user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.11.2009 20:14:14   
Aja1

Ja, jaz imam tudi bolj kosmat trebuh (bel puhek). V prvi nosečnosti sem ga tudi imela pa se mi potem res zdi, da je odpadel ali pa ni bilo več tako videt. user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.11.2009 20:15:14   
Aja1
LARA - vse najboljše. user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.11.2009 20:15:58   
valentinčica30
Lara z zamudo toda:
user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.11.2009 20:17:53   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image  smo mi tud bolj eksotični po trebuhu...doli se pa še zaenkrat brijem sama.... pred vsakim pregledom user posted image

nočko babe

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.11.2009 21:25:30   
zirafa76
pozdravček od mene..

no sem se malo pomirila, verjetno zato, ker se počutim bolje...user posted image ..celo tako, da se mi je prvič v vseh mesecih nosečnosti zluštalo čipsa in pivauser posted image in sedaj uživam doma, pospravila sem mali čips, pivo pa še pijem..kr nekajuser posted image

Drugeče pa sem bila v Metroju in nakupila par stvari, na veliko, tako da imam sedaj dovolj za dva mesecauser posted image ...vmes bi pa moj že mogel biti doma....user posted image

Drugače pa sem včeraj ugotovila, da imam do poroda točno 75 dni...takrat se namreč začnejo tudi OI v Kanadi, pa odštevajo na Eurosportu..heeh..čisto po naključju izvedela...

V glavnem, prazniki se bližajo, odštevajo se dnevi, prej ko bodo prej bo moj doma...user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo...

nočkouser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.11.2009 5:14:41   
vaney
jutrouser posted image

Jaz pa ne morem več spat...možek je šel v službo in sem se zbudila, zdaj pa v luft gledam, pa nič ne vidim, ker je temauser posted image

Ja, prazniki se bližajo, samo meni letos sploh ni nek filing, ker okrog itak ne morem kaj dosti zaradi bolniške, pa tudi če bi lahko, me je trgovin strah zaradi gripe, tako da se bomo letos šli bolj praznike v ožjem krogu družine, tako kot naj bi bilo vedno, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.11.2009 7:05:45   
ninček1
Jutro!

Tak, pa je šla prva adventna nedelja.Zdaj še samo prvi sneg,novo leto, pol pa bomo res že zelo blizu......

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.11.2009 7:53:13   
bili83
jutro.

danes začenjamo 32. teden. Obseg trebuščka 98 cm, kilogrami- magičnih +10user posted image  komaj čakam na pregled v sredo. Upam, da mi bo g. delal UZuser posted image
Sicer pa že odštevam... v službo grem še 12 kratuser posted image user posted image

no, včeraj sta prišli domov svakinja in mala Kajauser posted image . Rodila se je v četrtek 26.11. Sicer pa je mala pravi cukr, ful temna in s ful dolgimi črnimi laski. Res lep user posted image

Glede nove gripe- ni šanse da se cepim!
Aja, ko ste že dodajale na seznamček, kam gremo rodit... jaz grem na PTUJ.

Lep dan vsem, pa se beremo

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.11.2009 8:01:08   
zvesta
Dobro jutro, punce....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.11.2009 8:13:54   
valentinčica30
Jutro še z moje strani!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 349
30.11.2009 8:25:50   
spelch
Dobro jutro po dolgem casu....

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......