|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 9:44:33   
lex
Na kratko vam opišem: Mami je dobla račun za 68 jurjev za telefon. Ker ga nikoli ne plača več kot 5 jurjev, ji je to postalo sumljivo in je klicala na telekom. Tam pa so ji povedali, da je nekdo dostopal do interneta s satelitsko povezavo. In ker to ni bil nihče od nas so ji pač rekli, da je hijaceker in da mora to plčat. V ponedeljek pa ji bodo naredili izpisek in ji ga poslali. A je katera inmela podoben problem in kako ga je rešila? Oz. če kdo ve ali mra to obvezno plačat, ali lahko izpodbija?
Hvala za vsakršno pomoč. In častim :kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 9:53:38   
Anonimen
Pri nas so se enkrat zmotili in nam je telekom izstavil prevelik račun (njihova napaka), pa so najprej hoteli, da bodo obračunali razliko pri naslednjih računih, potem je pa oči znoru, da hoče denar takoj in so ga tudi nakazali. Ampak je šlo za njihovo napako. Aja, pa seveda je moral račun najprej plačat, potem je pa dobil denar nazaj. To je bilo pred kakimi dvemi leti.

Poglejte v pogodbo s telekomom, kdo je dolžan skrbeti za varnost, naročnik ali Telekom. Pa poglejte si njihove splošne pogoje (verjetno jih imajo kje na internetu objavljene). Mislim, da bo morala vseeno plačat, potem pa naprej.
Pa če še ni, bi bilo dobro napisati uradno pritožbo in jo seveda poslati priporočeno, da imaš v roki vsaj kakšen uraden papir.

Upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 9:58:23   
ZARA
lex...oprosti ker sem firbčna...a to je dostopal s stacionarnega telefona ali mobi-ja??

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 10:06:12   
wawa
Poznam primer..........najpej počakaj izpisek, preveri čas kdaj naj bi se to dogajalo, potem upaj da je to takrat ko ni nikogar doma.....in to lahko dokažeš, ste v službi, na obisku........ko vse to preveriš, jim napiši dopis, navedi kje so družinski člani bili in da nihče od vas ni moget napraviti teh stroškov in da če pač ne poskrbijo za to, da bi bilo omrežje varno pred vdori je nijihova stvar in da ti povseh predpisih nisi dolžna plačati nečesar kar nisi porabila..............

V primeru ki ga poznam, je ta dopis sicer napisal odvetnik in dal gor štemilko, ampak po tem so s telekoma poslali enostavno nov račun brez stroškov, ki se jim je oporekalo!

Veliko sreče!;)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 10:39:40   
lex
Zara iz stacionarnega.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 10:53:01   
MEGY_Patricija
Ja je res pač tako da nisi edina .Tudi mi smoimeli leta 99 ,ko je bil denar potreben za volitve eden takih dsamo pri nas je bilo hecno pa še to da smo imeli s taščo podobne številke in klici opravljeni istočasno a smo 25 kil narazen pa so nam trdili da smo sami klicali in sem jim tudi napisala da nismo in da smo bili na morju samo zapomni si da se to najbolj pogosto dogaja v poletnih mesecih ko gredo šefi na morje in so tam zaposleni praktikantje in probavajo klicat ali pa na telekomu spet dnar nucajo nekje ga morajo pač dobit ti pa svetujem da daš številko zakodirat za 090 ker ko boš dobila izpis bodo gor samo komercialne številke verjemi mi in to stori takoj da ne boš naslednji mesec spet dobila velik račun tako smo naredili mi in imamo sedaj mir bi pa to svetovala vsaki ki si bo tole prebrala pravijo bilje preprečevati kot pa potem zdraviti če se več ne da.

VELIKO SREČE OD MEGY!!!!!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 11:28:33   
Anonimen
O, to je pa res sranje. Čimprej si navabite kabelski internet.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 13:41:13   
mika
Pred nekaj leti so od mojega sošolca starši dobili raču za 20tisoč več kot ponavadi . Nekdo je z njihove št. (ne vem kako ) klical vročo linijo za napotešene, v času ko nikogar ni bilo doma. seveda računa niso hoteli plačat in so jim izklopili telefon. Tako so potem znesek poravnali.

Upam ,da boste bolje rešili situacijo. kakšno satelitsko povezavo? A se to sploh da?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 14:12:18   
lex
Mika na računu je napisano: promet v satelitsko omrežje in je menda isto kot, da bi klical v Ameriko na linijo za nepotešene. Svašta!!!! Jezna sem ko :hudicek: ker me je mama prosla, da ji pomagam to uredit! Enega bi spaštetala!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Na pomoč - hijaceker
18.6.2005 17:31:20   
india
Poznam podoben primer, s tem, da je nekdo klicaril na 090, pa računa niso plačali, poslali so dopis od odvetnika, z dokazili,da v času klicev ni nikogar doma, nakar so dobili nov račun,ki so ga seveda plačali.
Ja, pa če se prav spomnim, tudi pred leti, so bili podobni primeri na TV in v časopisih,ko so se jim nekako na kable priklopili in telefonarli na vroče linije.:miska:

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?