najdaljša noč v mojem življenju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 8:43:26)

Kot sem vam včeraj povedala, imam atija v bolnici, na intenivni negi na internem oddelku, v komi, na aparatih.
Zadnje informacije včeraj zvečer so bile, da je stanje nespremenjeno in prijazna sestra mi je rekla, naj kar pokličem zjutraj, da bom mirnejša.
Ure do 7h zjutraj,ko sem upala poklicat so se vlekle in vlekle. Ene parkrat sem pogledala na uro, vedno je bila 2...nato šele 2.10 in tako naprej. Vmes sem se pogovarjala z atijem, ga spraševala,kako je, mu prigovarjala vse mogoče, nikakor nisem mogla zaspati.
Nikoli nisem tako zavzeto molila,kot včeraj zvečer, saj tega pravzaprav niti ne znam.
Prva današnja informacija je, da je stanje v bistvu nepremenjeno. Sedaj pa čakanje do obiskov, ko ga bom smela spet 10 minutk božati in se z njim pogovarjati.
Ne vem od kod mi moč, da to vzdržim, na trenutke imam občutek, da me bo od same žalosti in skrbi razneslo.

JASNA D -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 8:46:09)

Miška, kaj dosti sedaj ne moreš storiti. Zdrži in imej pogum za vse svoje - posebej za atija!

Mislim na vas!

Jasna

Anonimen -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 8:48:55)

Miska še stokrat DRŽI SE!!
Zdaj je odvisno vse od atija in njegovega organizma,da premaga bolezen.
Trdno upaj,da bo to zmogel in to mu želimo vsi.
Stoj tudi mamici ob strani v takih hudih trenutkih.
V mislih z vami,da bi se vse dobro izteklo.

wawa -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 8:48:56)

Na žalost res drugega kot čakat ne moreš......

Držim pesti, da se vse uredi....:miska::rozica:

Wawa!

StBarbara -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 8:49:24)

res žalostno, ampak vem da boš vse te težke trenutke zmogla :bravo:

veliko moči želim, pa da bi čas do obiskov čimprej prišel

lp :angel:

smrka -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 9:03:17)

Drzim pesti da se ati zbudi iz kome... :angel:

Trebnje -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 9:44:08)

Miška,bodi močna.

dory -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 9:44:15)

Joj Miska posiljam ti en velik objemcek in drzi se...s tabo smo :rozica:

borovnička -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 9:44:26)

Miška, mogoče se bo čudno slišalo, ampak jest sem mela z mojim :love: hude probleme na začetku najine veze, ko je bil po bolnicah in se boril za življenje.

Nazadnje je bilo najhuje. Padel je v komo, stanje se je slabšalo, vzdrževali so ga samo še aparati, počasi je odhajal. Po parih dneh se je zbudil iz kome. Ko je prišel domov mi je pa samo rekel, zaradi tebe sem prišel nazaj. Ne vem kako ti na to gledaš, ampak bil je na razpotju. Sam mi je povedal, da je slišal moj jok in čutil, da ga ne izpustim. Boril se je, ker ga nisem pustila, da gre. Danes je z mano, vse je uredu. Zdrav in življenje gre naprej.

Mogoče bo katera mislila, da sem nora. Mogoče do neke mere tudi sem. Ampak veliko se z njim pogovarjaj, tudi ko boš doma ležala. Povej mu, da ga imaš rada in da ga ne boš izpustila. Misli so žive.

:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

cmokec -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 9:47:33)

Ja, Miška misli so žive, tudi jaz mislim na vas in si želim čimprejšnje ozdravitve. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tiki -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:01:32)

:miska: :rozica::rozica::rozica:

Pupica -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:08:57)

miška drži se:rozica::rozica::rozica::rozica:in borovnička...verjamem ti!:rozica::rozica:

india -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:16:37)

Borovnička, popolnoma ti verjamem, saj moj ati je včeraj ležal tam negiben, na aparatih in jaz sem mu pripovedovala, kako ga imamo radi, kako ga pogrešamo in si želimo, da pride čimorej domov, povedala sem mu tudi, da bi bilo lepo, da se z vsemi vnuki še igra, da Mark čaka na dedija, da se gresta guncat, pa podobno. In ,.....,morda le moja želja, a zdelo se mi je, da se je za trenutek nasmehnil, pa tudi mami pravi,da se ji zdi, da je imela ze trenutek občutek, da je hotel malo odpreti oko.

Upam, da ga bodo moje želje in ljubezen vseh, mame, vnukov in mene spravile k življenju.... mu pomagale!:miska:

Urška* -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:18:51)

Miška, drži se in verjemi da se bo vse lepo izetklo.:rozica::rozica::angel::angel:

borovnička -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:25:02)

Dovolj močna želja in pozitivne misli, mogoče včasih kar ukazi, delajo čudeže.

Tudi če je tvoj ati v komi, vse sliši in vse čuti. To ti bo lahko sam povedal. Verjamem, da se ti je nasmehnil in sem prepričana, da se bo vsak čas prebudil, okreval in se vrnil med vas.

Držim pesti in mislim nate, na vse vas, ker vam ni lahko.

:angel::miska::rozica::angel::miska::rozica::angel::miska::rozica::angel::miska::rozica:

Anonimen -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:32:26)

Močno, močno želim, da se bo čimprej vrnil k vam.

kalimero -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:39:30)

Miška, mislimo nate in želimo, da se bo ati kmalu zbudil.
Borovnička, jaz ti verjemem!!!

sarči -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 10:57:38)

Miška,drži se,vse bo še dobro!!!:rozica::rozica::rozica:

Mislimo nate!

Anonimen -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 11:31:42)

Miška, drži se! Misli so res žive, tako kot so ti že povedali in če se ti je zdelo, da se je ati želel nasmehnit, se tudi je! Boril se bo zate, za tvojo mami, za malega Marka in ostalih pet vnukov in boš videla, na koncu bo on tisti, ki bo zmagal!!! Misli le pozitivno!!!

modrooka -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 12:14:43)

Miska,

v mislih smo s tabo in s tvojim atijem!!!:rozica:
lp,
modrooka mamica

Anonimen -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 12:39:34)

Miška,
sem že včeraj brala in mi je bilo hudo. Ne morem konkretno pomagat.
Sem pa s tabo in tvojim atijem v molitvi. Verjamem da so :angel::angel::angel: z njim in ga čuvajo.

india -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 13:34:32)

Dekleta, hvala za lepe besede, pravkar sem se vrnila od njega in prognoze so zelo slabe. Včeraj so izvidi pokazali možgansko krvavitev in upanje, da se zbudi iz kome je enako skoraj 0, tako mi je rekel zdravnik.:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Dejal mi je še, da je ati zelo slab in da se moram pripravit na najhuje.:((:((:((:((:((:((

Anonimen -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 13:35:20)

:rozica::rozica::rozica:

mammika -> najdaljša noč v mojem življenju (18.6.2005 13:46:27)

Mislim nate in upam da se reši tako da bo najbolje za vse vas.....:rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.6.2005 13:51:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>