Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:40:02
|
|
|
|
spacey
|
Miška tudi mi smo v mislih z vami in držimo pestke in tačke za atija. :angel: Borovnička: misli so res žive! Držte se! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:47:14
|
|
|
|
Gina
|
Uh, tudi jaz sem šele zdaj prebrala, nisem vedela. :(( Drži se, Miška! Jaz ti želim, da bi bila močna in da bi verjela v dobro. Držim pesti, da se bo vse odvilo pozitivno!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:48:06
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::rozica::miska::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Miska verjami v čudeže,dogajajo se veš:love: Držim pesti še naprej:rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, Miška, ne vem, kaj naj rečem. Upajte in bodite ob njem. Jaz sem tudi s teboj.
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 14:55:33
|
|
|
|
borovnička
|
Miška, tako kot so ti punce napisale... še naprej mislite pozitivno, pogovarjajte se z njim, ne pustite ga stran, razen, če veste, da si to sam želi. Veš, mojega :love: so hoteli že odklopit od aparatov, ker je bil praktično mrtev, pa njegovi niso pustili in tako so počakali še 2 dni, potem pa se je zbudil. Pa so zdravniki že vsem sožalje izražali. Držite se vsi skupaj, zdaj morate bit močni! :rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 17:59:22
|
|
|
|
snorlax
|
Ne obupajte, še vedno je upanje. V mislih smo s teboj in upamo in stiskamo pesti za ozdravitev!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 19:27:17
|
|
|
|
HuAnita
|
:rozica: :rozica: :rozica: Držim pesti za vas.
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 19:47:48
|
|
|
|
Teni_
|
Držim pesti, da bo vse vredu. LP, Mojca
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 20:23:37
|
|
|
|
Jančika_
|
:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 20:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Usode žal ne moreš spremeniti... Zapisana nam je v zvezdah... Upanje pa dela čudeže... Nobena medicina ne more dokazati, kako so določene stvari mogoče... In tisti veliki, medicinski čudeži, ki se dogajajo, smo mi... Mi, bližnji, in naše upanje... Naša vera v to, da bo še vse v redu... Malce se sprosti... Nič ni narobe, če za nekaj časa odklopiš misli... Kljub vsemu moraš misliti tudi nase in na svoje otroke... Vzemi pa si vsako prosto minuto za to, da si ob očetu, psihično ali fizično... Želim ti seveda vso srečo, tebi in njemu... Tudi jaz bom pomislila na vaju, stisnila pesti in svojemu angelu varuhu omenila, naj vama pomaga... Pa-pa!
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 21:39:59
|
|
|
|
Adelina
|
Upanje še vedno obstaja! Držite se :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 22:27:02
|
|
|
|
mihelca
|
Miska,cudezi se dogajajo, samo verjeti je treba.Zelim, da se bo vse srecno koncalo.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 18.6.2005 22:31:41
|
|
|
|
cmokec
|
Miška, upam, da imaš sedaj že kake bolj optimistične novičke o tvojem očetu. :miska::miska::miska::miska::miska: Mirno noč vam želim in upam, da boš lahko vsaj zaspala. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 7:20:08
|
|
|
|
india
|
Jutro, dekleta, da ne odpiram vsak dan nove teme o tem. Prve informacije,ki sem jih dobila sedaj po telefonu so, da ni bilo čez noč nobenih sprememb. Držim se tistega načela,ki pravi, da upanje umira zadnje. In nekako si mislim, da če je sedaj praktično 48 ur kar je v komi in ne gre navzdol, da se bo zlizal iz te krize. :angel::miska:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 7:31:39
|
|
|
|
StBarbara
|
:rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 8:00:27
|
|
|
|
JASNA D
|
Miška, ostani močna in pogumna, mi pa vsi držimo pesti. Tudi jaz upam, da se stanje ne bo poslabšalo in da se bo počasi zbudil. Jasna
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 8:01:22
|
|
|
|
tjaga
|
Smo v mislih z vami. :rozica::rozica::angel::angel:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 9:28:28
|
|
|
|
borovnička
|
Miška, ni treba vedno zdravnikov poslušat. Verjet moraš v svojega očeta in mu še naprej pošiljat ljubezen in pozitivno energijo. Boš videla, da boš kmalu nam vsem povedala, da gre na bolje in da počasi okreva. Bodi močna! :rozica::angel::miska::rozica::angel::miska::rozica::angel::miska::rozica::angel::miska:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 10:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti....:rozica::angel:
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 19.6.2005 22:30:57
|
|
|
|
lan
|
MIska mislim nate:rozica:!
|
|
|
|
najdaljša noč v mojem življenju 20.6.2005 6:24:14
|
|
|
|
k1
|
držim pesti tudi jaz.... :rozica::rozica::rozica::rozica: pa tako kot si rekla - upanje umira zadnje :rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?