NinKa
|
Seven inBW jaz vaju tak razum. Imam čez par dni 18 mesečnika. Sem brez tašče in mame...v velikem stanovanju, polnem laminata in ploščic po katrih plešejo prašnate mucke.:)- Ti bom napisala, da se zgodijo dnevi, sploh zadnji tedni, ko se pripravljam poleg vsega še na izpite na faksu, da ko pride možek ob 17h domov sedim na kavču in mam solze v očeh in se sprašujem zakaj jaz. Saj je luškan, zdrav :hudicek:, ampak zadnje mesece je :hudicek: in pol. Tako, da zadnji teden odštevam dneve do 1.9, ko gre v vrtec in bo čez dan mir pri hiši.:bravo: No zdaj ti pa odgovorim: 1. kuham vsak dan za vse 3, ker je mož 10 minut od bajte v službi in ker ima 1 h za kosilo, pride vsak dan domov jest. :duda: je med kuhanjem pri meni v kuhinji in se igra s piskri in ostalimi pripomočki (nekaj takega kot tvoja kuhinja v albumu :)) 2. likam nena, ker ne maram. Raje lepo obesim, pogladim in uporabljam tehnike, da tega ne rabim. Posodo pere pomivalni stroj. Prah pa sesam redno vsak drug dan, ker smo alergiki pri hiši in je pač treba. Medtem mi :duda: pomaga, sedi na sesalcu, ga vleče, včasih mu ga dam pa malo sam sesa. Nekako nimam teh problemov, ker že od vsega začetka vse pomaga. Pereva isto, jaz mu dam v roko kos perila on pa ga potisne v pralni stroj. 3. kaj dela cel dan, razmetava, razmetava, razmetava.....aja pa skače po zakonski postelji, pa pleže po kavčih, skače, se vozi s poganjači, je na balkonu v želvi, mi trga rože, jagode, maline......ko sva na vrtu se meče o travi....sprehodi....o čedalje težji, ker vozička več noče, če greva peš pa vsak kamenček ob cesti pozdravi, ga poboža in mu kaj zapoje.....v glavnem ....100% časa mi popije ko je buden..... No ja glede spanja pa ga pohvalim,...spi čez dan od 12.30h do 15h pa od 21h do 8h zjutraj. Pa ker je bla osnovna tema....moj možek je tut zlati kaj se tamalega tiče, sve počne kar je pač v tistem trenutku treba....plenice, kopanje, cartanje, brcanje žoge, it po nakupih, it k frizerju, al na sprehod,....vse počne, saj je od začetka (prvi teden ko sem prišla z bolnice) on urejal, ker jaz nisem zaradi šivov počela nič drugega kot dojila. On ga je prvi previl, ga prvi skopal, mu ščistil popek.....res je zlat. LP NInKa:sloncek::kuza::sloncek:
|