plamen
|
Dobro jutro!!! Jaz čajčkam, mi nekaj z nosa teče. No upam, da zaustavim. Najin nakup vozička v soboto je bil uspešen in ga imamo že doma Danes ga čisto zapakiram in na podstreho, ali pa če grem do sosede da mi tamalga posod, pa ga mal vozim okoli - hec. Verjameva, da sva se prav odločila, poročala bom pa lahko čez ene pol leta ali smo zadovoljni. zoey - za tvoj voziček sem vprašala, ampak nisem dobila točnega odgovora. Sta dve gospe ena malo mlajša, ki se zgleda uvaja in starejša, ki raztura vse (sicer se je moj pogovarjal, ker zna ita). Izkušena je imela stranko potem, ko je nama prodala vozek in se je moj s ta mlado dogovoril, da pošljemo po mailu vprašanje za PP (zna da bo v dec še kaka akcija), da zna en njihov tudi ang. Zdaj pa povej - ti dam mail na ZS in pošlješ ti ali pa moj v ita in ti potem posredujem? Nama pa ni težko, da se ne boš kaj obremenjevala Matične celice - midva jih bova dala v javno banko, se strinjam z zoey. urša_p - kje si? Je vse OK s tabo, so se krči umirili? Mislim nate, da se je poštimalo!!! rožca - moja mami bi bila sigurno navdušena nad vašim stanovanjem ona ma tut toliko rož, pa še kar kupuje in kupuje. Saj poleti jih ven znosimo, pozimi ko so pa notri, je pa povsod nekaj. Sploh zdaj, ko še oken nimamo zrihtanih in se po hodniku skoz umikam rožicam. Verjamem, da si danes zelo dobre volje, da trtica nič ne boli in je mali Vid najbolj pridkan in vesel Če si za čet za na miganje, pa sporoči! Kokosova potica je meni tudi odlična, zanekrat so še mami peče. Lunka in zvezdici, držim pestke za vajin četrtek (in petek), saj bo vse ostalo v glavi, kar pogumno
|