|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
26.11.2009 16:57:51   
3Sonček3
jupi user posted image končno

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.11.2009 17:04:18   
vekybel
jupii pa ti je ratalo user posted image user posted image user posted image   zdej laho še kaj prilimaš gor da vidimo a user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.11.2009 17:07:04   
3Sonček3
ja bom k se bom spravla slikat cunice in to bo vrjetno že kr zdejle. Sm za mal potrpljenja še prosm user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 703
26.11.2009 17:13:59   
3Sonček3
user posted image      user posted image      user posted image

2.3.2010
rožca26    104 cm

4.3.2010
7lina7       107 cm

26.3.2010
3sonček3    92 cm

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.11.2009 17:15:15   
3Sonček3
No tko nekako bo zgledou naš seznamček obsega bušijev sm morm še kak lep napis dobit se mi zdi zaenkrat mal prepusto ampak ga bom izpopolnjevala da bo lep, oblubm, sm mi morte pomagat da bo čimprej poun user posted image .
Evo zdej pa šibam slikat cunice pa use ostalo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.11.2009 17:18:23   
7lina7
sonček pridna!! lep seznamček!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

.. jaz pa spet spuščam... iz desne...user posted image  

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.11.2009 17:21:16   
3Sonček3
hvala lina,  to s spuščanjem pa ne razumm kaj si hotla povedat user posted image sm tko jezna na fotoaparat k mi noče delat da se mi neda razmišlat nč druzga user posted image . Bom se potrudla poštimat

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.11.2009 17:24:04   
7lina7
 ja da mi desni ziz nagaja ... spušča! user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se jezit!!!! ni zdravo!   ..kaj pa ti ne dela?

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.11.2009 17:27:30   
3Sonček3
Aja user posted image user posted image user posted image ...
Ma nevem kaj mu je al je preveč poun telefon al nevem zakaj mi šteka, ma kr neki pa sm že use zbrisala pa ga že 5x ugasnla pa še kr mi skos piše ...kamera čaka... al pa slikaš pa napiše dejanje ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.11.2009 17:30:25   
7lina7
hmm.... težka bo!!   mislim,da mu ni danes...  user posted image mali!! user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.11.2009 17:34:42   
Tjasa27
Oj!

Pa se vam javljam, sem prišla iz pregleda.

Glede kil sem bila celo malo pohvaljena ker sem se v enem mesecu zredila samo 2 kile, čeprav je takoj rekla, da sem se že tok zredila kot naj bi se v celi nosečnosti user posted image . Mi je pa tako kot tebi, rožca, odsvetovala jest preveč mandarin ker naj bi redile user posted image

No kukr kol že.

Mali je velik okoli 32 cm, z glavo je že obrnjen dol in je rekla da bo verjetno tako tud ostal. UZ mi ni delala, je pa polsušala srček. Na mojo izrecno prošnjo mi je izmerila še maternični vrat in je 4,5 cm, kar je ok.

To pa je to. Naslednji pregled je 28.12.

Vidim, da se merite čez trebuščka, no jz sem se v soboto in je točno 90 čez popek user posted image

Kavica vsekakor vabljene vse, ki imat takrat čas.

Pikapolonca in lorelaj ja, midva bova šla kar v porodnišnico, nama je skor najbližje, pa še moja G. je rekla, da je tam v redu.

Lepo se imejte, rožica upam da se videk čimprej pozdravi

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.11.2009 17:44:04   
Anonimen
evo mene iz 3Dja imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in je vse ok.
Slikice sledijo malo kasneje ko bo šla Živa spat za nočko.

Drugače pa moj G močno odsvetuje cepljenje proti novi gripi.

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
26.11.2009 17:46:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Ta voziček pa sem si jz izbrala in ga bom tudi kupila v pikapolonici in stane 300€, kaj se vam zdi?

user posted image

Lep. Drugače pa kopija Bugabooja Cameleon.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
26.11.2009 17:48:43   
Anonimen
Evo to pa je moj favorit - upam da se me moj božiček usmili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
26.11.2009 17:52:52   
3Sonček3
Tjasa27 user posted image za pregled in tebi sara2007 isto. Vidš da je blo use ok user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.11.2009 17:59:01   
Zvezdici
Evo mene končno doma in odpravila predstavitev, presenetljivo dobro user posted image . Sem, pa totalno zbita, zdaj pa še jutri izpit.
Prvo zjutraj moram spet do zdravnika zaradi prsta, potem pa še proti večeru izpit. Bo spet leteče jutri. Ampak najbolj me je skrbel današnja predstavitev, tako da sem končno vseeno malo bolj sproščena.

rožca
- fuuul lepi venčki!!! Upam, pa tudi da se Vidu kmalu uspe znebiti spet te zoprne vročine user posted image . Je tako smotano vreme, pa tako močno vpliva nanga. Enkrat toplo, enkrat mrzlo enrkat piha. Saj sploh ne veš potem več kaj obleči user posted image . Uglavnm upam, da se hitro pozdravi!! user posted image user posted image
Pa ušeč so mi tile tvoji novi Smily-i na koncu seznama, haha. user posted image

lina
- wauuuuu.. ful noro lepo si to naredila!!! Imaš žilco, hehe,

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.11.2009 18:03:13   
3Sonček3
Evo zdej pa mal za lušt še moje cunice

user posted image
Nogavičke

user posted image
En del bodijev

user posted image
Drg del bodijev

user posted image
En del dekice k jo je mami sešila

user posted image
Stvari k sm jih dobila prek nagradnih iger

user posted image
Koutrčk pa pouštrčk

user posted image
Vrtiljak za na postlco

user posted image
Posteljnine 1del

user posted image
Posteljnine 2del

user posted image
Hlačke pa 2 šalčka

user posted image
En kupček tetra plenic in 3 krpice za kopanje

Evo in to je to, mam še jogi sm to vrjetno ve usako kako zgleda zato ga nism slikala, mam pa še enga gugalnega konjička k se mi ga pa neda jit zdej iskat na podstrešje...pa drugič.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.11.2009 18:04:14   
3Sonček3
zvezdici user posted image za uspešno predstavitev, šu jutri pol si pa rešena ane

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.11.2009 18:05:03   
Zvezdici

Evo mene končno doma in odpravila predstavitev, presenetljivo dobro user posted image . Sem, pa totalno zbita, zdaj pa še jutri izpit.
Prvo zjutraj moram spet do zdravnika zaradi prsta, potem pa še proti večeru izpit. Bo spet leteče jutri. Ampak najbolj me je skrbel današnja predstavitev, tako da sem končno vseeno malo bolj sproščena.

rožca
- fuuul lepi venčki!!! Upam, pa tudi da se Vidu kmalu uspe znebiti spet te zoprne vročine user posted image . Je tako smotano vreme, pa tako močno vpliva nanga. Enkrat toplo, enkrat mrzlo enrkat piha. Saj sploh ne veš potem več kaj obleči user posted image . Uglavnm upam, da se hitro pozdravi!! user posted image user posted image
Pa ušeč so mi tile tvoji novi Smily-i na koncu seznama, haha. user posted image

lina
- wauuuuu.. ful noro lepo si to naredila!!! Imaš žilco, hehe,

joj sem, prehitro pritisnila pošlji!! user posted image

Pa hvala za vse, ki ste navijale še zame user posted image user posted image .

sara - kako je bilo na 3D???

drugače glede flašk  jaz imam chiccotove, pa so prav super. Priznam so mi všeč vsi uni motivčki, hehe.

vekybel - meni je ta voziček všeč. Kaj vse pa dobiš za teh 300€?

Aja pa kaj to merite.. trebuščke?? Kako ste izmerile? Okoli popka?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.11.2009 18:06:42   
Zvezdici
Joj se opravičujem.. sem 2 skorajda enaka post-a napisala.. sem prej ponesreč prtisnila pošlji, pa sem pol spet k sm hotla dopisat očitno dala citiraj user posted image .

sonček
- fuuuul lepe cunjice imaš!!
Druače, pa ja.. uhh še jutri, potem pa bom lahko malo bolj zadihala spet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.11.2009 18:23:23   
rožca26
user posted image  Punce, zdele se nekak takole počutim po tem ko sem mojga klicala kdaj pride.user posted image  No, zraven pa še takole user posted image A veste kaj je kreten reku??????????????????????????? Vprašam kdaj pride. On odgovori zdej kmal. Pa vprašam naprej a pride prec dam. On pa zakaj pa me rabiš user posted image  A je nujno user posted image  Sm ga tko napiuser posted image  k ne vem kuga user posted image  Sm mu sam rekla še ................... haloooooooooooooooooo, Vid je bolan user posted image
Mislim ............................... te dece blo treba enkrat ornk čez kolen dat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

uh, sm se mogla mal zlajatuser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.11.2009 18:25:48   
rožca26
drgač pa user posted image   za opravljene preglede

zvezdica ti pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za opravljen nastop/predstavitev.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.11.2009 18:27:51   
rožca26
Tjaša in ostale glede mandarin - tile G ga pa po moje že na turbo sračkajo user posted image  Marička, neki sadja mormo pa ja jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa še tko, zmotno je mišljenje, da so jabolka najboljš za hujšat - nikakor ne, ker so ena tko sladka k user posted image  - še bolj kot koktelj od cukr testauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.11.2009 18:49:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image  Punce, zdele se nekak takole počutim po tem ko sem mojga klicala kdaj pride.user posted image  No, zraven pa še takole user posted image A veste kaj je kreten reku??????????????????????????? Vprašam kdaj pride. On odgovori zdej kmal. Pa vprašam naprej a pride prec dam. On pa zakaj pa me rabiš user posted image  A je nujno user posted image  Sm ga tko napiuser posted image  k ne vem kuga user posted image  Sm mu sam rekla še ................... haloooooooooooooooooo, Vid je bolan user posted image
Mislim ............................... te dece blo treba enkrat ornk čez kolen dat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

uh, sm se mogla mal zlajatuser posted image

če bi meni moj to reku, bi mu rekla, zdej pa pr bernardinki v koritu spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
26.11.2009 18:55:00   
lorelaj*
Zimska, seveda pridi v Zvezdo, če si tako blizu, pa sploh. In še kakšna ... vseh bomo vesele! user posted image

O, ful dobr, Pikapolonicauser posted image Bomo skup! Edino jaz za Bežigrad ne morem zaradi ur (če se prav spomnim imajo nekajkrat dokaj zgodaj). Sem kar za porodnišnico, če se boste drugače odločile, se bom pa prilagodila, če se bom lahko. Aha, zdaj sem prebrala še tvoje sporočilce, Tjaša. A potem smo za porodnišnico? Super, da nas bo več. Bom imela več motivacije! user posted image

Pa čestitke za pregled, Tjaša! Kako pa je vedela, da leži z glavo navzdol, če ni delala UZ-ja?

Zvezdici, držim pesti še za jutri.

Aja, pa še moj bauh: čez popek 90 cm.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?