zoey
|
Babure, tole včer je blo pa čist 2 maččččč Sem se kar odklopla, nisem hendlala, kaj šele, da bi poskušala priključit. Sej veste, da mi je bolj pomembna kvaliteta, kot kvantiteta, debata je bla kul, ste mele par hudih o taščah, sem se ornk narežala, tko da za kvaliteto je blo poskrbljeno, sam kvantitete je blo pa preveč. Tisti citati od citatov od citatov ... prehuda, prehuda Ampak, smo pa na drugem delu Si zaslužimo in in še več čveka Pa punce, še extra pohvaljene, ker ste vse ta pomembne stvari prekopirale tzdi v 2. del, zakon ste!!!! Glede Maclarnov - umikajo en model, se mi zdi da je una čist osnovna marela, pa jst mislim, da se to lohk zgodi sam v Ameriki Ne vem, kako si pri zlaganju odščipne prst. A je še zmer v vozičku??? A je tolk samostojen, da sam poskrbi za svoj vozek??? A???? Pa itak sem bolj za PP, mi je pa maclarenček tud lepi, pa ful je vodljiv. Sem že dirkala z njim Dans sem mal jezna na , je imel spet neke bedne zvečer, imena pa to. Sej sm si sama kriva, kaj pa drezam. Če ga ne bi nič več spraševala, bi bil mir, pol k bi bil pa zunaj, bi bilo pa po moje, pa bi blo Sam mal bolj zrele izjave pa tud pričakujem od njega. Kljub sončku se še kar mal mulam. Pa nenormalno utrujena sem, sem se komaj pokonc spravla. Tako da nimava še nobenih planov za danes. Ve pa kar čimbolj aktivno preživite ta lep dan. Pa da me nau, k bom naslednjič gor pršla spet fršlok
|