lucika
|
oooo, lejte jih, saj se bodo zbudile.... jaz sem pa eno malo rundico že speglala. sem peglala tavelike cote, pa kr nisem mogla nehat, pa sem še male potegnila iz vreče:) topli copatki: oni iz telegramov so taki mehki. ko sem jih dobila so se mi zdeli čisto brez vezni, ampak pol ko jih probaš, pa so res fajni. tak da malo počakaj:) drugače pa so ti termo zokenčki tudi super... cotke: tudi tukaj se splača malo počakat in videt kako in kaj. ok, meni se je cot nabralo uu, pa še me vleče v trgovino. ampak te bodo tudi potem stale, tak da ne bom pretiravala. grem edino po še en kompletek. za iz porodnišnice sem kupila št 50, zdaj bi pa raj še 56 imela, pa še 62 za vsak slučaj... pa itak, če je sušilec doma, se rabi manj cotk kot se zdi:) hehe, koga jaz to tolažim:) pri prvem se mi je omara posirala, so cotke kr letele na kup, sploh nisem vedela kaj naj obleče... je pa res tud to, da sem za doma imela najraje bodi in pajacka z zapiranjem na ramenih. ob polni omari je nosil največ dva, je bil taki lepi v njem, pa mehki, pa ...mmmm....v glavnem za pojest... joj, jaz pa skor upam, da ne bi blo februarja dinarčkov. smo ravno zavarovali hišo, pa poračun elektrike pride, pa registracija avta, pa še kaj takole ekstra. ja, kaka žurka za dojenčka, pa jaz še imam rd... že vidim kako bomo vse zapravili, pol bom pa imela slabo vest, ker to je ja SAMO za dojenčka. emmm, eno vprašanje za tiste z otroci... povejte, a take zadeve, kot so denar za darila in otroške doklade in podobno, a dajete to na poseben račun ali kupujete sproti iz tega denarja.? pri nas je tako, da ima svoj račun..ga imam na kliku in si kaj tudi iz tistega plačamin imam fuuuuuuuuuuuul slabo vest. dejansko mu itak kupimo vse kaj rabi in se mi zdi, da bi tisti denar na računu moral ostat in rastit s časom..ne pa da polnimo in praznimo račun sproti. imate take zadeve pod družinski proračun, ali imajo vaši otroci polne račune, medtem ko sami skor evrčke po žepah iščete za v trgovino. jap, tud to nam kdaj rata:(
|