Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repka IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Repka Kaj pa, če nimaš nikogar in moraš v štacuno, enostavno, da nikogar ne moreš prositi saj se stinjam z vsem, ampak ta stavek mi je pa tak prozoren misim, kaj za vraga pa tako nujno rabiš iz štacune, da ne more počakat do popoldneva? mi imamo 99% časa prazen hladilnik, pa še vedno nekaj najdemo za pod zob. pa sem grozna kuharica. No prav, pa naj bo prozoren. Nimaš staršev, nimaš bratov, kaj vem, prijateljice imaš kaj vem koliko km stran, nimaš partnerja, enostavno si sam. Kot pravim, so tudi taki primeri. Recimo, da bi bila to sama. Hipotetični primer. Sem brez avta. Povej mi, grem od zdravnika in kako naj potem z otrokom navozim domov še nekaj vreč iz štacune, da bom do naslednjega izhoda, ko bom šla k zdravniku, kaj vem, morda čez 14 dni, odvisno, kdaj me naroči, vse to izvedem? Gre zgolj za hipotetični primer. Obstajajo pa. Kot pravim, če imaš odločeno za nego otroka, da moraš biti doma, pomeni za komisijo, da si doma ne samo osem ur, ampak še ostalih 16. Ker v bolniškem staležu, če te preverja Komisija, te lahko preveri tudi ob šestih popoldan, če se jim gre nekoga dobiti na piko. Je že bil primer. nekam veliko hipotetiziraš. ker če si res sama in res nimaš nikogar, ki bi te v dveh dnevih povohal in ti pomagal, potem najbrž tudi "prijateljice" niso to, za kar jih imaš. ma, saj je BV razglabljat, ker vlečeš ven ekstremne primere. jaz še vedno trdim, da stvar, kot je nakup, lahko počaka. in v tem času tehnološkega napredka, si lahko praktično vse že naročimo na dom. kot pravi moja mama: edino srat je nujno, ostalo lahko počaka
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 24.11.2009 9:50:20 >
|