|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
7.4.2010 8:59:03   
lonja
Dan,

evo nas, tale teden je super, k bo malenkost krajši. Pa zdej je res že super, ko smo popoldne lahko malo dalj zunaj, čeprav naša Manca je ob sedmih že čista koma in še dobr, da imamo v hiši rolete, da ji potem naredim temo in mir, da ona lahko aja user posted image .

Zdej se tudi že zgodi, da smo kako noč brez flaške 12 ur in je prav fino. Ampak je potem lahkota zjutraj nepopisna.

Drug teden bom tri dni na seminarju in bosta moji bejbi sami z očijem, upam, da se bojo lepo rihtali user posted image  in predvsem, da ne bosta kaj zboleli.

Otika, user posted image user posted image  za Jerco, zdej pa le v akcijo user posted image . Al boš šla najprej za nekaj časa v službo?

Dans je tukaj v službi malo zatišja, jutri pa že zaključujemo trimesečje in akcija se začenja. Lep dan!

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.4.2010 9:07:55   
martka
oj!

otika, upam, da si našla kako se pripravi zvarek...

če ne, me pokliči...

lepo bodite... ajd...

aja...
moja gaja je bila kr naprej v virozah- tri mesece...
in potem se jaz pri zdravniku kr malo zjezim, zakaj ji ne pregledajo kompletne krvne slike...železo, sedimentacija, ... in je mal zavilča z očmi in rekla, če bi imela sedimentacijo povišano ne bi bila dobre volje... jaz pa... kr preglejte..

no in..??? sedimentacija 103!!!! normalno za otroke je 10! ona pa meni... ej... in zdaj iammo AB amoksiklav na 12 ur! mislim, lahko bi se to uredilo, ko je imela malo povišano ne pa zdaj... groza... bit morš tečn in velik morš vedet...

drugače pa je gaja zlato dete.
spi od 20h do 9h
pridno lula in kaka na kahlo.
lepo je. (čeprav je ob teh virozah vso hrano porabila za boj proti vsiljivcem in zato precej shujšala), veliko pije-kar prej ni.
čeblja v svojem jeziku in se trudi povedat tudi kaj v našem... :)

tako...
uživajte!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 952
7.4.2010 9:08:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Otika, user posted image user posted image  za Jerco, zdej pa le v akcijo user posted image . Al boš šla najprej za nekaj časa v službo?

Ah ne ne user posted image bom šla jaz raje malo v službo prej user posted image

Martka ... tale slez je očitno kar kul ... si ga celo jutro že šopam v nos in se mi le-ta kar pridno čisti ... upam, da bom danes ponoči že lahko bolje spala.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
7.4.2010 9:10:39   
martka
me veseli...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.4.2010 13:52:54   
skorpika
ojla babuške,

evo mene po doooolgem času, gužva v službi, doma in povsod...v glavnem OTIKA čestitke še za RD in seveda diplomo, faca si...
MARTKA ja teli dohtarji so res klasa zase, čeprav mi mamo s P zelo dobre izkušnje, nas da raje na kakšen pregled več kot manj, sicer pa glede na to da smo v vrtcu nismo veliko bolani, do zdej je bil ene 3x po par dni doma...je pa zdejle fasu neko virozico in si iz gnojenga nosa prenesl gnoj na učka, tko da ga jutri peljem pokazat, ker ma čist rdečega učka...

drugač pa smo ok...akcija na polno, v vrtcu je priden, doma pa pade v pojstlo najkasnej ob 19.30 in se zbudi med 7 in 8 brez vmesnih budnic...fajn

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.4.2010 10:49:06   
lonja
Kje pa ste vse user posted image ? Je prelepo vreme, a ne?

Jst na žalost v službi, ampak na srečo dans ne bo dolgo trajalo, le do ene dveh, pol pa gasa domov k mojim bejbam in user posted image .

Vikend baje ne bo tako lep, ampak naredite si ga lepega tako ali drugače.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.4.2010 11:51:07   
Anonimen
Alo!

Ja je fino vreme pa ga je treba izkoristit, tako kot tut vse trenutke z mojo flenčo ... Ja jutri bo baje slaboše vreme, samo dopoldne naj bi še bilo ok ... tak da bomo skočili v Arboretum, ker imajo neke dinozavre zdaj tam razstavljene. Naslednji vikend gremo pa v Lipico na čarobni dan ... upam, da bo vreme ok.

Aja, to sem hotla povedat, da je Neži začela malo besede povezovat: naprimer reče 'mi mami' (moja mami) pa zjutraj ko gre moj v službo vedno reče 'pa pa oči' in potem še 'ni ni oči' ... user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
9.4.2010 12:08:18   
pike
Ojla,

ja tudi midve z pupo sva zdaj precej časa zunaj. Moram skočit počasi po kremico za zaščito pred soncem, ker včasih že prav pripeka.

morje: malo že gledam ponudbe za poletje za najem kakega apartmaja na Hrvaškem. Gledala sem Crikvenica ima kar lepe plaže, pa kar blizu je. Kje ste kaj lani dopustovale? Mogoče kak dober predlog...

Drugače pa uživajte z vašimi otročki in se še kaj tipkamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.4.2010 12:15:26   
Anonimen
Joj glede morja pa ne vem kako bo pri nas ... če zdejle res dobim službo, potem sem za naslednje pol leta mrzla z dopustom, tako da sva z mojim že gruntala, da bi v Izoli najeli isti apartma kot lani pa pd petka do naslednjega ponedeljka, tako da bi se jaz vsaj za 2 vikenda prišla malo zrelaksirat na morje, moj pa tamala bi bila pa med tednom sama dol ... sicer pa vse je odvisno od tega, al bom dobila službo al ne ...

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
9.4.2010 12:18:16   
lonja
Hja, dopust, jst ga tudi že komaj čakam, za junija imamo rezerviran teden dni na Pašmanu, ravno danes pa sem rezervirala še za konec avgusta teden dni počitnic in sicer v Rogoznici (med Šibenikom in Splitom), sem našla en super link za aprtmaje, sicer so mal dražji, ampak lepi na uček user posted image

http://www.biseri-jadrana.si/

Za oktobra pa planiramo še teden počitnic na topleeeeem, v Egiptu. Upam, da nam vse znese, predvsem finančno user posted image .

Pa ve?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.4.2010 12:19:53   
lonja
Mah, Otika, sej z delodajalcem se da marsikaj zmenit, in ni nujno da si cele pol leta mrzla, tak da user posted image . Kar hitro v službo, da se ti začne dopust kopičit user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.4.2010 12:22:35   
Anonimen
oooo Lonja ... jaz bi šla pa semle: http://www.biseri-jadrana.com/biser/419/768/apartmaji-oaza-na-korculi Ah ja ... mogoč edrugo leto ... al pa novembra na Kanarske user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
9.4.2010 12:24:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Mah, Otika, sej z delodajalcem se da marsikaj zmenit, in ni nujno da si cele pol leta mrzla, tak da user posted image . Kar hitro v službo, da se ti začne dopust kopičit user posted image .

So me ravno danes s kadrovske klicali, če dovolim, da dajo prošnjo za zaposlitev na ministrstvo. No ministrstvo pa potem v roku 14ih dni baje odgovori al je odobrilo zahtevo al ne ... NO IN TU PUNCE MOJE DRAGE PRIDETE NA VRSTO VE, DA TIŠČITE PESTI KOKR LAHKO, SAM DA DOBIM SLUŽBO!!!

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
9.4.2010 12:46:11   
pumpkin23
otika že stiskamouser posted image

dopust? Ja pri nas mamo srečo da mamo vikend na hrvaški obali (Savudrija-Umag) in tudi v Bovcu, tako da bomo povsod 14 dni in to bo to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.4.2010 21:49:12   
tasa.m
Lonja, mi gremo tudi v Rogoznico in sicer konec julija, je pa tam ful lepo (imamo že kakšen teden rezerviran).
Pike, v Crikvenici smo bili pa lansko leto in mi je tudi všeč.

Otika, jaz delam v javnem sektorju in sem dobila sorazmerni del dopusta, po šestih mesecih pa mi pripada ves, tako da se bo tudi pri tebi verjetno kaj rešilo, ja pa držimo pesti, da čimprej dobiš službo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 965
11.4.2010 0:25:51   
Anonimen
Samo toliko, da vas malo pozdravim user posted image

Tasa.m, hvala za info.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
13.4.2010 8:40:43   
klavdiy4
imam veselo novičko :

m*o*j*c*a je danes zjutraj ob 7 in 39 minut postala mamica 4060g težkemu in 53 cm velikemu fantku z imenom MADAI !!!!user posted image

mamici, atiju, starejši sestrici Medei in seveda tudi Madaiu iskreno čestitamo!!!!!

P.S.: M*o*j*c*a je bila najprej sicer januarčica 2008, vendar je bila potem decembrčica 2008, saj se je Medea rodila decembra. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.4.2010 10:47:00   
Anonimen
m*o*j*c*a, ja izkrene čestitke!!!!

user posted image

Medeji pa čestitke za bratca!!!

user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
13.4.2010 17:33:40   
pike
Ojla,

Čestitke mamici. user posted image user posted image

Veni pa dež na dež :(   Ampak medve s pupo se ne dava. Sva bile dopoldan zunaj, ko je malce dež pikal in zdaj tudi. Mala pa itak, da uživa navkljub dežju. Pa spi malo bolje, če je več na zraku.

tukaj pa še vedno zatišje...

Drugače pa upam, da so vaši zdravi vklučno z vami. Se kaj tipkamo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
14.4.2010 19:22:55   
Nincica1
m*o*j*c*a iskrene čestitkeuser posted image  uf kar kurjo polt imam ob takih lepih novicah in upam, da bomo tudi mi kmalu še kaj naštimaliuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.4.2010 18:48:22   
**NiNa**
m*o*j*c*a čestitke še tukaj user posted image .
Kot kaže se je tudi nam spet napovedal en decembrček user posted image

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.4.2010 19:49:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
Kot kaže se je tudi nam spet napovedal en decembrček user posted image

user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
16.4.2010 7:55:57   
Nincica1
**NiNa** ČESTITKE, BRAVOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.4.2010 14:58:39   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
18.4.2010 23:22:56   
Anonimen
Da potegnem tole temo malo iz naftalina ... pa kje ste punce no?! user posted image

Danes sem stehtala našo malo flenčo in punca ima že celih 11kg user posted image user posted image user posted image user posted image ... učeri je bila pa na počitnicah, z mojim sva pa našo domovino čistila ... danes smo bili na čarobnem dnevu v Lipici in je bilo prav fletno ... to je bil en kratek report ... pa lahkonočko! user posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!