Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.3.2010 14:54:14
|
|
|
|
martka
|
sedež za kolo pa imamo hamax kiss.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.3.2010 21:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje drage, jaz sem danes tamali snela eno ograjico na postljici in sedaj prvič spi tako ... učeri sem jo namreč dobila kako je že eno nogo čez ograjico dala in ravno v zadnjem momentu sem jo še ujela, da se ni čez prevagala. Zdaj ima pa jogi 20cm od tal, ograjice ni, samo je pa pred posteljico polno velikih pouštrov če bi se slučajno dol prekotalila ... bo pa pomoje treba v eno varovalno ograjico v kratkem investirat. Aja pa učeri ji je tetica iz Ikee prinesla mizico in 2 stolčka in sedaj tako ponosno sedi za mizico in gleda knjigice, da jo je veselje pogledat Drugače sem pa živčna razvalina ... zagovor se bliža s svetlobno hitrostjo ... povrh vsega sem pa še izvedela, da bo imel en sošolec celo žlahto pa še polno kolegov povabljenih ... bemu boga, jaz sem pa taku sanjala o prazni predavalnici
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.3.2010 22:04:01
|
|
|
|
pumpkin23
|
Hej otika nič bat sam razturat Hej glede teh kolesov in sedežkov pa sem prav ... . Sem si kupila preveč drag kolo in ugotovila naslednji mesec da sem zanosila in torej je počival zdaj cca.2 leti in 2 dni nazaj smo šli kupovat sedežek in ugotovili da po vsej verjetnosti ne gre na moje kolo in tudi ne od mojega, ker pač imamo gorca in z vso amortizacijo zraven. Tako da bo treba še ful enih dodatkov kupit da bo to šlo gor al pa en net tolk dobr biciku nabavt . No čelado pas mo mu vseeno kupili in super zgleda v njej. Se je napri malo pritoževal, potem pa se je zadovolno gledal v ogledalo, sploh potem ko smo mu dal še očala gor . Bomo pa tud mi kupili enega od Hamaxa, tistega k se poleže če slučajno zaspi otrok.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.3.2010 22:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23 Sem si kupila preveč drag kolo in ugotovila naslednji mesec da sem zanosila in torej je počival zdaj cca.2 leti ... Pri meni je bilo isto, samo da so bile pri meni v igri smuči
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.3.2010 22:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23 Hej otika nič bat sam razturat Iz tvojih ust v božja ušesa ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 21.3.2010 20:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram povedat, da je Neži fenomenalno spala v posteljici brez ograjice ... no ponoči se je sicer enkrat na pouštre zakotalila (si že ogledujem ograjice), samo zvečer ni ven lezla pa tut zjutraj naju je poklicala in v posteljici počakala, da sva jo prišla iskat . Pa danes je prvič lulala v kahljico ... moja punca odrašča s svetlobno hitrostjo
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 21.3.2010 21:23:22
|
|
|
|
pike
|
Ojla, pri nas še vedno veter piha, zato smo danes zjutraj namesto na sprehod po svežem zraku odšli v Baby center po sedež za kolo pa malo na igrala. popoldan pa k njegovim, kjer je bilo kar nekaj punčk na kupu tako, da je zdaj že precej utrujena. Upam, da gremo pred 23 uro spat. kahlica: na kahlico našo pupo običajno zvečer dajem in se tudi polula. Ampak vedno pa tudi ni navdušena in takrat je ne silim, da mora gor. Jo pa zvečer vprašam, če bo šla na kahlico. Tako, zdaj pa moram it že kliče moj z vred.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 10:18:16
|
|
|
|
arupnik3
|
evo 22 rojstni dan smo preživeli sm pa zelo zbolela sam mislim da je le ena virozica ki bo hitro minila (bruhanje,driska) grem nazaj ležat uživajte
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 11:01:09
|
|
|
|
lonja
|
Joj, arupnik, kolk ste ene še mlade . Blagor....Aja, pa pozdravi se bejba. Otika, že držimo pestke vnaprej . Sej bo. In kdaj gremo pol na pijačko, gospa ??? Drgač pa, ja, ponedeljek je spet tu in z njim služba, ampak si že pridno cahnam dopust za naprej, že naslednji teden bo sledil dan dopusta, ampak bo bolj delaven, sej je treba mal hišo v red spravit . Se spodobi, tako pred Veliko nočjo, a ne?
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 11:02:15
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 evo 22 rojstni dan smo preživeli sm pa zelo zbolela sam mislim da je le ena virozica ki bo hitro minila (bruhanje,driska) grem nazaj ležat uživajte Tebi bi jaz lahko bla mama.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 11:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke arupnik3, pa čim prej se pozdravi!!! Kdo bi si mislil da je majico en odtenek vijolične, ki že malo na malancano vleče tako prekleto težko dobit (sploh letos, ko je vijola tako IN) ... sem dala skoz supernovo na Rudniku, pa Domžale ... popoldne sledi še BTC ... joj kolk jaz ne maram šopinga
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 12:13:10
|
|
|
|
lonja
|
Otika, točno tako, kot govoriš, sem si prejšnji teden v edinem butiku na Vrhniki kupila . Pa še imeli so XXL velikost, kot jo imam .
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 12:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
O duš, a da bi se na Vrhniko vozila ... no saj če danes popoldne v BTCju pa jutri ne najdem nič, mi drugega že ne bo preostalo :(
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 13:12:14
|
|
|
|
Suni
|
Oh, ko tole berem se mi kar malo toži po tistih zadnjih pripravah na zagovor diplome... ha, mogoče bi blo treba it še kej naprej študirat... ma kaj, ko se v prostem času raje s tamalo naokrog preganjam :)... in itak se ji bo jeseni pridružil še en mali škrat (hvala vsem za čestitke )... samo vseeno... včasih me prime, da bi se spet zakopala v eno strokovno temo in glodala do onemoglosti... martka: kako pa zgleda pregled in bioresonančne terapije? Mi smo iz LJ, sem malo brskala in bomo šli verjetnno v medin center... pozna katera???
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 22.3.2010 13:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suni ... včasih me prime, da bi se spet zakopala v eno strokovno temo in glodala do onemoglosti... ... ti si malo čudna ... malo heca .
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 24.3.2010 17:36:33
|
|
|
|
pike
|
Ojla kje ste vse? Še zunaj Mi smo danes preživeli lep dan zunaj in smo šli malo naokoli s kolesom, sicer še s sprednjim sedežom in smo prav uživali. Zdaj pa spi že kake pol ure. Jaz pa tudi čutim malo spomladanske utrujenosti, predvsem v nogah. Verjetno tudi vsi ostali decembrčki preživljate več časa zunaj in je zato tako zatišje. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 24.3.2010 20:12:38
|
|
|
|
pumpkin23
|
Ja tudi mi smo skoz zunaj in uživamo kolikor se da. Ja res je zatišje tu gor. Kot zgleda mate punce veliko dela v službi, tiste k smo doma smo skozi naokoli, Otika pa je pridna in se pripravlja na jutrišnji zagovor (če sm si prou zapomnila). Otika sporoči kako je šlo. Itak pa ne dvomimo vate . Pa fajn ga zažurite pol.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 24.3.2010 21:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap jaz se pripravljam n a zagovor ... strah me je takoooooo zeloooo ... sploh ker ne znam tako fino govort in se bom najbrš skoz neki lomila pa jecljala pa kaj po kmečko zaružila PUNCE JUTRI OD 11IH PA DO 12:30IH OBVEZNO TOLK PESTI TIŠAT SKUPAJ , DA VAS BODO ČLENKI BOLELI ... PLIIIIZZZZZ!!!!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 11:10:42
|
|
|
|
arupnik3
|
držimo pesti!!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 12:30:11
|
|
|
|
lonja
|
No, Otika, zdej je verjetno že za tabo. Zdej si pa res GOSPA, iskrene čestitke . Joj, ko mi misli odbrzijo nazaj k mojem zagovoru diplome, mi gre vedno na smeh. Po zagovoru sem vse, ki so bili prisotni povabila v fakultetni bife na kozarček, je moj fotr naročil velikoooo steklenic šampanjca in bil tako vesel, da je vse skupaj pozabil plačati . Potem so mene revco, nič krivo, začopatili na vhodu v bife, da je račun še neplačan. Valda nisem mela tolk denarja in sem pol fotra nazaj klicala . Je prišel in seveda rade volje poravnal račun. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 21:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Helowa!!! Ja je za mano!!!!! Zdaj sem pa uni.dipl.ing. Jej!!!!!! kamen se mi je odvalil iz srca ... ni bilo tako uizi kot ste ene rekle da je in ko je ilo konc sem komi našla do svojega stola in sem bila nadaljne pol ure v čist enem s vojem svetu pa tresla sem s ko šiba na vodi ... duš nisem jaz za predavat takole
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 21:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja punce vse lepo za materinski dan! Pa ena pesmica za vas ob klateri jaz vedno solzne oči dobim pa pojma nimam zakaj ... KLIK
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 22:06:13
|
|
|
|
Nincica1
|
Otika, bravo,...ISKRENE ČESTITKE!!! Sicer pa vsem lep materinski dan,...meni je danes prinesel darilo, prvo risbico narejeno iz krompirjevih štampiljk in napisano, da me ima rad,...sem bila tako vesela, da sem se skoraj zjokala od sreče.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 25.3.2010 22:11:42
|
|
|
|
tasa.m
|
Otika čestitke za diplomo , pa čestitke tudi vsem mamicam za današnji dan . Danes smo preživeli en lep dan, se pozna, ko so že bolj topli dnevi in se jih da tudi popoldne malo izkoristit. Pa morje smo dokončno rezervirali in gremo v Rogoznico .
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 26.3.2010 7:23:37
|
|
|
|
lonja
|
Otika, bravo, iskrene čestitke . Danes se počutiš verjetno že malenkost bolje, a ne? Tudi jaz sem včeraj dobila od Mance prelepo čestitko za materinski dan, sem kr solzice dobila na lička že v vrtcu. Je pisalo takole: voščiti še ne znam, zato ti rožico dam, naj rožica ti pove, da tvoja Manca ljubi te. Pri Ajdi pa so delali take luštne vazice in sem tudi eno dobila. Skratka lepo sta me presenetili . No, pol smo domov prišle, me je pa še darilo od čakalo na mizi, nov parfum . Super!!! Ja, taki dnevi so res super . Zdej pa novim zmagam naproti. Drug teden bo na srečo krajši, bom vzela ene dva dni dopusta, da malo hišo v red spravim. Lep petek vsem!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......