|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
20.3.2010 14:54:14   
martka
sedež za kolo pa imamo hamax kiss.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.3.2010 21:42:09   
Anonimen
Punce moje drage, jaz sem danes tamali snela eno ograjico na postljici in sedaj prvič spi tako ... učeri sem jo namreč dobila kako je že eno nogo čez ograjico dala in ravno v zadnjem momentu sem jo še ujela, da se ni čez prevagala. Zdaj ima pa jogi 20cm od tal, ograjice ni, samo je pa pred posteljico polno velikih pouštrov če bi se slučajno dol prekotalila ... bo pa pomoje treba v eno varovalno ograjico v kratkem investirat.

Aja pa učeri ji je tetica iz Ikee prinesla mizico in 2 stolčka in sedaj tako ponosno sedi za mizico in gleda knjigice, da jo je veselje pogledat user posted image

Drugače sem pa živčna razvalina ... zagovor se bliža s svetlobno hitrostjo user posted image ... povrh vsega sem pa še izvedela, da bo imel en sošolec celo žlahto pa še polno kolegov povabljenih ... bemu boga, jaz sem pa taku sanjala o prazni predavalnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
20.3.2010 22:04:01   
pumpkin23
Hej otika nič bat sam razturatuser posted image

Hej glede teh kolesov in sedežkov pa sem prav ...user posted image . Sem si kupila preveč drag kolo in ugotovila naslednji mesec da sem zanosila in torej je počival zdaj cca.2 leti in 2 dni nazaj smo šli kupovat sedežek in ugotovili da po vsej verjetnosti ne gre na moje kolo in tudi ne od mojega, ker pač imamo gorca in z vso amortizacijo zraven. Tako da bo treba še ful enih dodatkov kupit da bo to šlo gor al pa en net tolk dobr biciku nabavtuser posted image . No čelado pas mo mu vseeno kupili in super zgleda v njej. Se je napri malo pritoževal, potem pa se je zadovolno gledal v ogledalo, sploh potem ko smo mu dal še očala goruser posted image . Bomo pa tud mi kupili enega od Hamaxa, tistega k se poleže če slučajno zaspi otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.3.2010 22:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Sem si kupila preveč drag kolo in ugotovila naslednji mesec da sem zanosila in torej je počival zdaj cca.2 leti ...

Pri meni je bilo isto, samo da so bile pri meni v igri smuči user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
20.3.2010 22:06:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Hej otika nič bat sam razturatuser posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa ...

Neposredna povezava do sporočila: 905
21.3.2010 20:39:05   
Anonimen
Moram povedat, da je Neži fenomenalno spala v posteljici brez ograjice ... no ponoči se je sicer enkrat na pouštre zakotalila (si že ogledujem ograjice), samo zvečer ni ven lezla pa tut zjutraj naju je poklicala in v posteljici počakala, da sva jo prišla iskat user posted image .

Pa danes je prvič lulala v kahljico ... moja punca odrašča s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
21.3.2010 21:23:22   
pike
Ojla,

pri nas še vedno veter piha, zato smo danes zjutraj namesto na sprehod po svežem zraku odšli v Baby center po sedež za kolo pa malo na igrala. popoldan pa k njegovim, kjer je bilo kar nekaj punčk na kupu tako, da je zdaj že precej utrujena. Upam, da gremo pred 23 uro spat.user posted image

kahlica: na kahlico našo pupo običajno zvečer dajem in se tudi polula. Ampak vedno pa tudi ni navdušena in takrat je ne silim, da mora gor. Jo pa zvečer  vprašam, če bo šla na kahlico.

Tako, zdaj pa moram it že kliče mojuser posted image zuser posted image vred.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.3.2010 10:18:16   
arupnik3
evo 22 rojstni dan smo preživeli user posted image
sm pa zelo zbolela sam mislim da je le ena virozica ki bo hitro minila (bruhanje,driska)
grem nazaj ležat
uživajte

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.3.2010 11:01:09   
lonja
Joj, arupnik, kolk ste ene še mlade user posted image user posted image user posted image . Blagor....Aja, pa pozdravi se bejba.

Otika, že držimo pestke vnaprej user posted image . Sej bo. In kdaj gremo pol na pijačko, gospa user posted image ???

Drgač pa, ja, ponedeljek je spet tu in z njim služba, ampak si že pridno cahnam dopust za naprej, že naslednji teden bo sledil dan dopusta, ampak bo bolj delaven, sej je treba mal hišo v red spravit user posted image . Se spodobi, tako pred Veliko nočjo, a ne?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.3.2010 11:02:15   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

evo 22 rojstni dan smo preživeli user posted image
sm pa zelo zbolela sam mislim da je le ena virozica ki bo hitro minila (bruhanje,driska)
grem nazaj ležat
uživajte

Tebi bi jaz lahko bla mama.user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.3.2010 11:19:00   
Anonimen
Čestitke arupnik3, pa čim prej se pozdravi!!!

user posted image

Kdo bi si mislil da je majico en odtenek vijolične, ki že malo na malancano vleče tako prekleto težko dobit (sploh letos, ko je vijola tako IN) ... sem dala skoz supernovo na Rudniku, pa Domžale ... popoldne sledi še BTC ... joj kolk jaz ne maram šopinga user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
22.3.2010 12:13:10   
lonja
Otika, točno tako, kot govoriš, sem si prejšnji teden v edinem butiku na Vrhniki kupila user posted image . Pa še imeli so XXL velikost, kot jo imam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
22.3.2010 12:19:15   
Anonimen
O duš, a da bi se na Vrhniko vozila ... no saj če danes popoldne v BTCju pa jutri ne najdem nič, mi drugega že ne bo preostalo :(

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
22.3.2010 13:12:14   
Suni
Oh, ko tole berem se mi kar malo toži po tistih zadnjih pripravah na zagovor diplome... ha, mogoče bi blo treba it še kej naprej študirat... ma kaj, ko se v prostem času raje s tamalo naokrog preganjam :)... in itak se ji bo jeseni pridružil še en mali škrat (hvala vsem za čestitke user posted image )... samo vseeno... včasih me prime, da bi se spet zakopala v eno strokovno temo in glodala do onemoglosti...

martka: kako pa zgleda pregled in bioresonančne terapije? Mi smo iz LJ, sem malo brskala in bomo šli verjetnno v medin center... pozna katera???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.3.2010 13:15:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Suni
... včasih me prime, da bi se spet zakopala v eno strokovno temo in glodala do onemoglosti...

... ti si malo čudna user posted image ... malo heca user posted image .

(odgovor članu Suni)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
24.3.2010 17:36:33   
pike
Ojla

kje ste vse? Še zunaj

Mi smo danes preživeli lep dan zunaj in smo šli malo naokoli s kolesom, sicer še s sprednjim sedežom in smo prav uživali.user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa spi že kake pol ure. Jaz pa tudi čutim malo spomladanske utrujenosti, predvsem v nogah.

Verjetno tudi vsi ostali decembrčki preživljate več časa zunaj in je zato tako zatišje. Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.3.2010 20:12:38   
pumpkin23
Ja tudi mi smo skoz zunaj in uživamo kolikor se da.
Ja res je zatišje tu gor. Kot zgleda mate punce veliko dela v službi, tiste k smo doma smo skozi naokoli, Otika pa je pridna in se pripravlja na jutrišnji zagovor (če sm si prou zapomnila). Otika sporoči kako je šlo. Itak pa ne dvomimo vateuser posted image user posted image . Pa fajn ga zažurite pol.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.3.2010 21:10:54   
Anonimen
Jap jaz se pripravljam n a zagovor ... strah me je takoooooo zeloooo ... sploh ker ne znam tako fino govort in se bom najbrš skoz neki lomila pa jecljala pa kaj po kmečko zaružila user posted image user posted image user posted image

PUNCE JUTRI OD 11IH PA DO 12:30IH OBVEZNO TOLK PESTI TIŠAT SKUPAJ , DA VAS BODO ČLENKI BOLELI ... PLIIIIZZZZZ!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 918
25.3.2010 11:10:42   
arupnik3
držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.3.2010 12:30:11   
lonja
No, Otika, zdej je verjetno že za tabo. Zdej si pa res GOSPA, iskrene čestitke user posted image .

Joj, ko mi misli odbrzijo nazaj k mojem zagovoru diplome, mi gre vedno na smeh. Po zagovoru sem vse, ki so bili prisotni povabila v fakultetni bife na kozarček, je moj fotr naročil velikoooo steklenic šampanjca in bil tako vesel, da je vse skupaj pozabil plačati user posted image . Potem so mene revco, nič krivo, začopatili na vhodu v bife, da je račun še neplačan. Valda nisem mela tolk denarja in sem pol fotra nazaj klicala user posted image . Je prišel in seveda rade volje poravnal račun.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.3.2010 21:05:03   
Anonimen
Helowa!!!

Ja je za mano!!!!! Zdaj sem pa uni.dipl.ing. user posted image Jej!!!!!! kamen se mi je odvalil iz srca ... ni bilo tako uizi kot ste ene rekle da je in ko je ilo konc sem komi našla do svojega stola in sem bila nadaljne pol ure v čist enem s vojem svetu pa tresla sem s ko šiba na vodi ... duš nisem jaz za predavat takole user posted image

user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
25.3.2010 21:22:11   
Anonimen
Aja punce vse lepo za materinski dan! user posted image user posted image user posted image

Pa ena pesmica za vas ob klateri jaz vedno solzne oči dobim pa pojma nimam zakaj user posted image ... KLIK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
25.3.2010 22:06:13   
Nincica1
Otika, bravo,...ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image

Sicer pa vsem lep materinski dan,...meni je danesuser posted image  prinesel darilo, prvo risbico narejeno iz krompirjevih štampiljk in napisano, da me ima rad,...sem bila tako vesela, da sem se skoraj zjokala od sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.3.2010 22:11:42   
tasa.m
Otika čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image ,  pa čestitke tudi vsem mamicam za današnji dan user posted image user posted image user posted image . Danes smo preživeli en lep dan, se pozna, ko so že bolj topli dnevi in se jih da tudi popoldne malo izkoristit. Pa morje smo dokončno rezervirali in gremo v Rogoznico user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.3.2010 7:23:37   
lonja
Otika, bravo, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Danes se počutiš verjetno že malenkost bolje, a ne?

Tudi jaz sem včeraj dobila od Mance prelepo čestitko za materinski dan, sem kr solzice dobila na lička že v vrtcu. Je pisalo takole:

voščiti še ne znam,
zato ti rožico dam,
naj rožica ti pove,
da tvoja Manca ljubi te.

Pri Ajdi pa so delali take luštne vazice in sem tudi eno dobila. Skratka lepo sta me presenetili user posted image . No, pol smo domov prišle, me je pa še darilo od user posted image  čakalo na mizi, nov parfum user posted image . Super!!!

Ja, taki dnevi so res super user posted image . Zdej pa novim zmagam naproti. Drug teden bo na srečo krajši, bom vzela ene dva dni dopusta, da malo hišo v red spravim.

Lep petek vsem!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......