Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 13.2.2010 18:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je zdajle v.d. tašča prinesla odrezek iz občinskih novic kjer je objavljen letočnji razpis za vrtec ... pa sem naračunala, da bo imela tamala letos 10,93 pik ... a je to dosti ... najbrš prej nič, kot pa kaj? Gre pa za tako točkovanje: Starost otroka se šteje v dnevih na dve decimalki. Formula za izračun: starost otroka v dnevih se pomnoži z maksimalnim številom točk (20) in deli z najvišjo možno starostjo (2190 dni =365 dni krat 6 let). - Starost otroka na dan, ki je v javnem vpisu opredeljen kot datum sprejema otrok v vrtec (do 20 točk)
- Otrok je bil na podlagi javnega vpisa z odločbo zavrnjen in uvrščen na prednostni vrstni red enkrat (5 točk), dvakrat ali večkrat (10 točk)
- Otrok iz družine z več mladoletnimi otroki 3 otroci ali več (4 točk), 2 otroka (2 točki)
- V vrtec so že vključeni otrokovi bratje ali sestre in vsaj eden od njih bo v prihodnjem šolskem letu še obiskoval vrtec (6 točk)
- Vloga je oddana istočasno za dva ali več otrok iz družine in oba ali vsi otroci izpolnjujejo starostni pogoj za sprejem v vrtec na dan, ki je v javnem vpisu opredeljen kot datum sprejema otrok v vrtec (3 točk)
- Otrok, ki ima priporočilo razvojne ambulante ali mentalno-higienskega oddelka zdravstvenega doma, z navedbo razlogov za nujnost vključitve otroka v vrtec (7 točk)
< Sporočilo je popravil Otika -- 13.2.2010 18:11:42 >
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 14.2.2010 9:41:02
|
|
|
|
martka
|
otika, pa saj se ful z vozički spogleduješ in povsod opaziš nosečke (jaz je v spotu nisem! D?), bodi še enx nosečka in bosta potem imela otroka več točk za v vrtec...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 14.2.2010 10:09:11
|
|
|
|
blackcoffee
|
evo, pa bo problem rešen..
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 14.2.2010 12:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
LOL ... kolk sta vidve fajn
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 14.2.2010 20:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo bili na pustnem karnevalu danes in je bilo prav fajn ... evo, ena malo bolj umetniška slikica naše čbelce
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 0:39:26
|
|
|
|
blackcoffee
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak dobro! Neži je blo všeč - kako so ji bile druge maske všeč? hudirja.. najprej sem rekla ne. zdaj pa ne vem več. mogoče pa vseeno poveznem tamalemu kako lasuljo na glavo. ga bom v pikanogavičko oblekla. grem iskat volno, da mu napravim frizura. ..pa me ne bo klel, ko bo malo večji.. mogoče bi bilo bolje ga napravit v indijanca? kaj mislite? jaz bi skor rajše prvo. niti ne vem, če imam črno volno pr bajti.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 15.2.2010 0:41:26 >
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 8:31:52
|
|
|
|
tasa.m
|
iiii kaj je luškana, a to ste bili na sprevodu na Viru, ker mi smo imeli skupinsko masko. Lara je bila pa z babi in dedijem na morju. Glede točkovanja pa sta ti že Martka in Kofi povedale kako pridobiti še več točk . Pri nas se čisto drugače točkuje, tako da jih rabiš najmanj 50 oz. 55 (10 t jih dobiš še je otrok star 11 mesecev z vstopom v vrtec (mi smo jih dobili 5 t), če sta oba starša občana 40 t, če je bila enkrat vloga že zavrnjena 10 t .....), lansko leto smo jih dobili 45 t, letos pa naj bi jih 60 t.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 8:46:51
|
|
|
|
martka
|
bolje, da se odločiš za "mojo" varianto... ziher boš potem prišla not. ne, maskirala ne bom gaje. luka si je pa tudi premislil. ne bo Legionar, ne bo čarovnik... bo kar luka.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 8:48:16
|
|
|
|
martka
|
pa lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 8:51:39
|
|
|
|
martka
|
aja... cene pletenin draž... 700€ je kratka oblekca brez rokavov! imam pa nekaj vzorcev oblek aleksandre ilič. tudi ok, sam... ji bom dala sliko kake draž in naj mi še ona pove ceno.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 9:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tasa.m, ne nismo bili v sprevodu ... smo šli ob 10ih dopoldne na otroški živ-žav v ogrevanem šotoru pri nogometnem igrišču ... popoldne smo se mogli it pa babi in dediju pokazat. Kaj ste pa predstavljali? IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee Neži je blo všeč - kako so ji bile druge maske všeč? Ma prvih 10 minut je bila vsa trda ... je bilo glasno (otroška muzika) pa veliko ljudi čudno oblečenih ... no potem se je pa navadila in sem jo lahko dala na tla, pol pa ni bilo ovir in je šetala naokrog (jaz pa 2m za njo) pa ko so bile pesmice je plesala in občudovala maske ... pa nad helijevimi baloni je bila čisto inpresionirana ... moram pa rečt, da je bilo čebelic kar precej, samo jaz sem tamali malo kostum predelala in je bila tanaaaaaaj lepša . Hja Pika Nogavička je kul ... no sicer bol za punčke ... mogoče pa če mu narediš kratke oranžne štrleče lase pa vsak štumf druge barve in bo Pikec Nogovičko . Men je tolk fajn, ko mi ni treba kaj pretirano premišljevat, kaj bo v naslednjih 2-3 letih naša flenča ... ima to moja mami čez, ko je čisto mahnjena na šivanje za otroke ... tak da za drugo leto imamo že kostumček za medvedkla doma ... potem bo pa baje rdeča kapica ... upam, da se bo tamala s tem strinjala, ker čene bo ravs pri hiši O duš Martka, a tako drago je to ... daj sporoči še ceno pri Aleksandri potem ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 15.2.2010 9:26:12 >
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 10:35:59
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka aja... cene pletenin draž... 700€ je kratka oblekca brez rokavov! ... ma daj.. a je to versace collection? aja ne.. versace ni tako drag!! krneki... najbrž skoraj nič ne proda pa je zato 'malo' in temu primerno dvignla cene.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 12:40:29
|
|
|
|
martka
|
hehe... ja. v njene pletenine se oblači slo in tuja smetana. mi, smo pa usedline od kave s smetano...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 16:12:04
|
|
|
|
Ana Luna
|
martka, še dobro da obstajajo šivilje, ki šivajo tudi za nas, navadne smrtnike, ki smo samo 'usedline od kave s smetano'. otika, neži je bla ful luštna čebelica! in super fotka, so I like .... naš jaša je bil pa levček, ampak ga je griva strašno motila in jo je ves čas metal dol. za vrtec dobiš en razred cenejše, tudi če živiš v podnajemu ali pa vzameš kredit za flat ... tako da, kavica ... še ena dobra stran, če greš na svoje, ko si zadnjič ravno govorila o tem. kar se pa metanja dnarja tiče, s tem, da si podnajemnik ... kaj pa vem, stvar prioritet. za ljubi mir, ki ga imamo vsi 3je ... tako, bejbe. ta teden imam šol. počitnice in uživam doma. škoda, da en teden tako hitro mine. ajde.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 15.2.2010 21:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Dons sem bila spet cel dan za kompom in vam morm povedat, da sem v bistvu zaključila zadevo ... z zaključkom nisem čisto zadovoljna, a bom v sredo vseeno nesla zadevo mentorici, da prebere/komentira/popravi kar je treba potem pa naprej ... en mini kamenček mi je že padel z ramen ... Sem pa kar crknjena zdejle in prav cincam al bi šla likat (imam spet gooooro za zlikat) al bi šla kar pod tuš in spat ... mi je pa ta druga opcija bolj mamljiva ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 8:25:43
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna kaj pa vem, stvar prioritet. za ljubi mir, ki ga imamo vsi 3je ... ... mi ni žal niti za cent, ki sem ga dala v ta namen. pika. (sicer pa sploh ne vem, kam bi s tolk dnarja, verjetno bi se oblačila v pletenine dragih znamk, haha) dobro jutro vsem! in vesel pust polnih ust.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 10:42:09
|
|
|
|
blackcoffee
|
Ana Luna - veselo pustovanje tud z moje strani nocoj grem med maske - odganjat zimo!!
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 10:46:59
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Dons sem bila spet cel dan za kompom in vam morm povedat, da sem v bistvu zaključila zadevo ... pridnaaaaaaaaa! jooooj...mene to še čaka. do junija jo moram napisat in oddat - mimogrede.. teme še nimam + tega imam še tri svinjske izpite! tako bo to izgledlo pri meni. spet lovim na zadnjem vlaku - zadnji vagon!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.2.2010 10:50:02 >
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 11:46:26
|
|
|
|
martka
|
ja, najemnina... tudi mi smo bili prej v najemu, denar gre lahko rečeš na ogenj, ampak to, da si zase odtehta! kljub temu smo seveda želili kupiti nekaj svojega... pa je tašča prigovarjala... imamo 350 kv veliko bajto-uredite si zgoraj, še polovico sredine vama damo, svoj vhod, kot v bloku, čist ste lahk zase... a saj veste... če lahko pride v copatih- je preblizu! morda ne še takoj, ačez 10, 15let, ti zagotovo kdaj dvigne pritisk. moja mama je v sosoednjem bloku- vam povem- preblizu!!! ja, ja... so veliki plusi, samo za kakšno ceno? mnogo smo v življenju že dali skoz, mnogo prenesli, prebrodili, ... tudi to bomo... kavica... tud ti boš našla gnezdo za vaju z gromkim. pa še kakšnega res fajn dečka bosta lažje srečala.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 12:40:45
|
|
|
|
martka
|
http://www.tanjauvera.si/galerija_obleke.htm izbrala sem tole! cena obleke je 500, bolero pa 200
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 12:41:38
|
|
|
|
martka
|
aja, obleka je zadnja v galeriji slik. zelena. a naredila bo pšenično s kombinacijo rumene.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 12:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je pri tej Aleksandri? Men so pa tele hude:
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 12:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka aja, obleka je zadnja v galeriji slik. zelena. a naredila bo pšenično s kombinacijo rumene. LOL ... imava pa isti okus
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 16.2.2010 12:44:41
|
|
|
|
martka
|
no otika, točno tole sem izbrala!!! ne, to je tanja uvera
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?