tanikaa -> RE: palačinke,kaj delam narobe? (29.11.2009 18:00:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Glej benika, na začetku sem jaz napisala, kako jaz delam palačinke in nikogar nisem blatila, zakaj ne daje pecilnega v recept. Tudi meni je vseeno, kako kdo dela. Navsezadnje bo tisti, ki išče nasvet, sam izbral, kako se bo ravnal. Pri kuhariji je pa tako...nobene veze nimajo izkušnje v gostinstvu in biti odličen kuhar. Tudi jaz imam izkušnje v gostinstvu, tudi kruh pečem sama. In ne boš verjela, da je pravi in resničen kruh, pečen pa je s pecilnim praškom, ker žal ne smem uživati kvasa. Ne vem, ali je pa mogoče umeten? In še nadalje...vsaka glava ima svojo idejo ali pa več le teh. In za konec: uokvirjenost je mogoče dobra stvar, največkrat te pa omejuje. Hvala bogu, da niso vsi taki, ker potem ne bi imeli zvezd - ki delajo po svoji glavi, občutkih in se oddaljujejo od knjige. Zato pa so tako zelu dobri. Ja, čisto prav maš. Ne vem, kaj si misli ta smotana zara, da ti soli pamet. [sm=zmeden.gif] Mislim, halo zara?????????? V palačinke gre pecilni prašek in amen. Ni boljšega. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|