|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
24.11.2009 21:30:27   
rainbow
Ojla!

Katrin, si že boljša?

Ugi, eh, tvoja bo še kar noter, vem jaz touser posted image Predolgo pa spet ne, tak kot sem jaz to našo Enjo nosila še cel teden čez rok.

Mi smo boljše, hvala za pikepokeuser posted image user posted image , jaz sem šla danes v službo in po treh urah glas spet user posted image user posted image samo se bojim, da se ne bo kaj kroničnega iz tega razvilo, ker potem lahko službo menjam.
Punci sta še doma, še kašljata, ampak zdaj gredo z babico že ven. Moja pridna mamiuser posted image user posted image user posted image

Ok, grem še delatuser posted image

lepo noč!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2009 10:27:53   
aleži
Slabo pošiljate sonček .user posted image ... naj raje se ulije dež ali burja in naj razpiha tole meglo porččččččč, ker sem jo štufaaa, ker je prav depresivno razpoloženje

Rainbow čestitke tvoji mami in moji tašči, ker čuvajo otroke user posted image

Katrin oglasi se kaj????? Kako je uho????

grem še delat...pa se beremo

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.11.2009 14:38:35   
Katrin
Oj!

aleži: ko me ravno kličeš user posted image Slabo slišim na desno uho user posted image , boli pa ne več. Je pa še vse zamašeno user posted image

Zunaj je sonce in toplo, za znort user posted image Kot, da bi bila pomlad user posted image Upam, da imate danes sončka na Primorskem koncu user posted image

Lep dan user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2009 8:12:38   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Oj!
Zunaj je sonce in toplo, za znort user posted image Kot, da bi bila pomlad user posted image Upam, da imate danes sončka na Primorskem koncu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  niččččččččččččččččččččččččččččč

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2009 16:55:43   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Oj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  niččččččččččččččččččččččččččččč

user posted image user posted image user posted image Ej, to ne morš, da verjameš??? Res?

lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2009 17:23:39   
aleži

Oj!

user posted image user posted image user posted image Ej, to ne morš, da verjameš??? Res?

lp

res ja......že 14 dni megla, rosenje...user posted image user posted image user posted image user posted image sonček ni še pokukal

hvala vseeno user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.11.2009 22:37:36   
rainbow
Čer!

Samo vas dvignem in vam pošiljam nekaj virtualnih mafinov (še slik ne znam prilepit, evo, se vidi, da se staramuser posted image ), za svoj rojstni dan!!

Lep vikend vsem!!!!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.11.2009 23:12:09   
Katrin
Hvala! Mnjami, so slastni user posted image

Vse najboljše in lepo praznuj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.11.2009 14:07:43   
aleži
Najprej

Raibow in Ugi vse najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Skaana
pa še Alekseju vse najboljše za 2 svečkico in lepo praznujte, pa slikico na FB da daš

user posted image

pa danes ima tudi od moje naj priajteljice sinček 2 leti.

uff, same čestitke user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.11.2009 16:47:39   
Katrin
Joooj, kaj vse zamujam; se opravičujem user posted image

Ugi: še tukaj vse najboljše in najlepše:)

Aleksej: ostani še naprej sonček in razveseljuj svoje bližnje user posted image

Vse najboljše za 2. rojstni dan

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.11.2009 22:30:34   
Skaana
user posted image

drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala. Se oglasim še.

Bodite dobro.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.11.2009 22:48:26   
ugi
Rainbow: Vse najboljše.user posted image

Aleksej: Za 2. rojstni dan ti želimo veliko smeha in razigrane igre. Bodi še naprej tak sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.11.2009 10:08:15   
aleži
imamo ga user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.11.2009 15:00:35   
Katrin

imamo ga user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Good for you!

Vidiš, kdor čaka, dočaka:)) user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.11.2009 17:23:25   
rainbow
Ojla!

Tudi jaz čestitam Alekseju za dvojkicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži, a sonce vam je posijalo?user posted image

Pa hvala za čestitke meniuser posted image , sem napol bolana, vendar se ne smem vdatuser posted image user posted image user posted image

Lep vstop v delovnik vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.11.2009 10:44:16   
NiLe
Hej, hej, punce ... kolk ste bile pridne, da ste odprle 2.del ... jaz imam prov slabo vest, da se že reeees dolgo nisem javila, ampak zadnje čase je vsega preveč, pa časa premalo ... v glavnem, malce mi je user posted image user posted image !

Vidim, da je vikend praznovanj mimo:
Ugi in Rainbow
... vse najlepše in najboljše za eno leto več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksej: a že druga svečka??? Joj, kako hitro čas beži ... bodi vesel, zdrav in radoveden fantič ... bodi v ponos mamici, atiju in sestrici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veseli december je pred nami ... v bistvu se ga prav nič ne veselim ... norija in gužva vsepovsod, denarja premalo za vse želje ... v glavnem sem pa vesela, da smo mi še kar zdravi, razposajeni in se nam stalno dogaja!

Šibam .... lepo se imejte!!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.11.2009 18:45:12   
rainbow
Ojla!

NiLe, super, da se javiš in to z dobrimi novicami v zvezi z zdravjem in počutjem vseh vas!!

Decembra se jaz tudi nič kaj ne veselim, norija v službi in povsod drugod. Sta pa hecni naši punci, danes sta napisali in narisali pismo božičku; najprej je bil rečeno, da bi imeli vsaka Winx-ico; zdaj pa sta pod roke dobili katalog iz Toysa, in se ga oklenili, kot da druge igrače ne obstajajo, in noter ni Winxic in zdaj več niso aktualne. Ampak ok, zdaj vsaj vem, kam moramo po igrače za božička.

kaj pa ostali marčevci, kaj si želijo?user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.11.2009 21:27:12   
Dolina
Čer,

Rainbow, ugi vse naj naj, lepo praznujta oz. če sta že, upam da sta uživali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi Aleksej, vse najboljše za 2. svečko. Bodi v veselje in ponos sestrici, mamici in očku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skaana lepo praznujte, sigurno si kaj finega pripravila za micene. user posted image user posted image

NiLe, če te kaj tolaži, men tudi časa zmanjkuje. user posted image In se tudi ne veselim preveč "noerga decembra".

Rainbow, zoja si tud mal "zmišljuje" kar se darila tiče, ampak mi smo že kupili tako, da ne bomo nič na novo iskali.

Aleži, kak fajn, da imate sončka. Mi pa imamo dež. user posted image Ampak smo pa včeraj imeli sončka, samo ne takrat, ko smo šli ven na sprehod: prav nesramno vreme, ful sonček dopoldan in ko se opremimo in pridemo ven, začne padat, gremo vseeno s kapucami, dežniki na sprehod, mokri do ritk, pridemo domov, se preoblečemo in glej no, zunaj spet sije sonce. hihihihi mal se nas je privoščilo.

Zdej pa šibam v postlo, sem sama ta teden, in veste kaj: prav paše, da je šel spet mal naokrog moj možek. Imam spet svoj red. user posted image user posted image

Lepe sanje.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.11.2009 21:32:39   
Dolina
Aja Aleži, recept za nohte: jaz sem si sposodla tisti lak, ki je namenjen, da nehaš grizt nohte (bljak kok je zaničuser posted image ) in sem ga ponoči namazala Zoji, da ni vedla. Zjutraj ji ni bilo nič jasno, ene tri minute si je roke umivala, šele v avtu je planila v jok, da prstki niso več dobri. Pa sem jo mal nahecala, da so se pokvarili, ker jih je preveč bolelo, ker jih je tolk cuzala in potem sem ji boljubila tisto barbiko z morskim repom, da če se bo potrudila in ne bo cuzala 1 teden, jo dobi. Seveda sem ji ponoč mazala, je bila pogumna in se držala dogovora in dobila barbiko. Po 10 dneh se je navadila okusa, ampak sva bili zmnejeni, da ji barbiko vzamem in dam eni drugi punčki, če bo začela nazaj psrt cuzat. In nekako počasi premagujeva to potrebno po cuzanju. ponoči ga seveda podzavestno nese v usta, to bom tud morala nekak rešit, ampka za čez dan se pa kar boriva in nama zaenkrat uspeva. Ker čim ji omenim, da bo šla barbika k Niki, je mir. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.12.2009 21:40:44   
Katrin
NiLe, Skaana, Dolina: wellcome back user posted image user posted image user posted image

Lepo je vedet, da ste še z nami user posted image

No, ta teden je/bo zame zelo naporen. Nadomeščam namreč v podružnični šoli in to imam kar 3 razrede hkrati: kombinacija 1., 2. in 3. razred. Čeprav me je bilo danes strah, je full dobro uspelo in všeč mi je user posted image

Se še spominjate, ko je pred leti prišla na našo šolo švedska kraljica? In sem se rokovala z njo:)) No, jutri pride na našo šolo gospod predsednik user posted image Morda se rokujem tudi z njim user posted image

Lep teden vsem user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.12.2009 9:32:35   
aleži
dobro jutro,

sem tako vesela, da mi lepo greje hrbet sonček v službi...uauuuuu uživam, sem boljše volje in piejm kavico!!!...... user posted image

Dolina hvala za nasvet. To sem tudi provala mu namazat pred 2 leti ko smo šli od zobozdravnice in potem mi je bruhal od hudega okusa. Nisem mu potem več dala. Bom pa spet, saj zdej je itak že dovolj velik in razume!!!

Katrin: švedska kraljica??? predsednik??? povej mi pls kaj je to,saj takrat sem manjkala, piše v dnevniku user posted image !!! srečno za danes, sporoči kako je bilo

Ugi si že naporodniški kaj ne??? Se pripravljaš psihično, fizično...?? Oblekice.... jaz imam tudi okoli sebe same nosečke, spet sem izvedla še za 2 nosečki srečki!! user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.12.2009 20:21:11   
rainbow
Čeer!

Dolina, zanimiv pristopuser posted image naša Lia je k sreči kar sama od sebe nehala sesat prst, pa ga je kar dolgo, je bila že čez štiri stara. In je bila enkrat bolna in ni mogla dihat skozi nos in potem tudi prsta ni mogla vlečt. Čez noč je nehalauser posted image user posted image in na zobeh se ji čisto nič ne pozna, hvala bogu, pa ga je vlekla čez 3 leta.

Katrin, uao, user posted image imate neke VIP obiske! Poročaj malo!

Aleži, zdaj pa se je obrnilo vreme, pa je pri nas hlad in meglauser posted image

Gremzdaj en test sestavit, pa se potem spet priklopim na forumeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.12.2009 8:10:16   
Katrin
Oj!

Ja, no; včeraj se je gospod predsednik sprehajal po dobrepoljski dolini in med drugim obiskal tudi našo podružnično šolo. Bilo je fletno, dobro je izpadlo in na koncu sva se celo rokovala user posted image

aleži: sem šla brskat po spominu. Švedska kraljica in kralj sta bila v Sloveniji 2004 in takrat je kraljica obiskala šolo, kjer sem bila zaposlena user posted image Pripravili smo proslavo, vladal je strogi protokol, a na koncu sem se tudi z njo lahko rokovala user posted image

Tko da, nič posebnega - malo sem važna, ne user posted image user posted image [sm=jezicek.gif

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.12.2009 21:40:54   
Katrin

Miklavž obišče le pridne in dobre ljudi,

med katere sodite tudi vi,

naj vas z dobrotami in drobnimi pozornostmi razveseli

in lepe decemberske dneve popestri.

Sreča naj spremlja vas skozi adventni čas,

ko veselje in radost je v nas,

naj želje se vam izpolnijo

in s smehom ustnice zapolnijo
...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.12.2009 8:05:27   
aleži
Katrin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi, vsem vašim zakladom pošiljamo

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Telesno kaznovanje
lenkav

Ste bili kot otrok kdaj tepeni?

Enkrat ali dvakrat (27%)

Občasno (38%)

Pogosto (13%)

Zelo pogosto (6%)

Nikoli (15%)

Število vseh glasov: 528

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!