|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
3.12.2009 9:02:42   
divans1
Jutro......:))))

Moj buši je spet skor izginil...:((((user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.12.2009 9:06:03   
charlyka
Dobro jutro nosečke!

Danes sem pa zgodnja user posted image

Si moram lase oprat, pa malo pospravit, potem pa k zobarju user posted image

Kako ste?

Včeraj zvečer sem jedla senf pa je bil tako pekoč, da me je vse peklo kot user posted image
Pa tako sem bila spet napeta, da je buši bil trd kot kamen, pa še zaspat nisem mogla do ene dveh.

Ravno sem tudi user posted image poslušala in user posted image pridno bije user posted image

No, zdaj pa na zajtrk, papa user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.12.2009 9:07:21   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Jutro......:))))

Moj buši je spet skor izginil...:((((user posted image

Ne sekiraj se, moj tudi, sploh potem, ko sem že 3krat letela na wc user posted image user posted image

Kaj pojej in popij pa se bo spet malo napel user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.12.2009 9:34:43   
divans1
No, upam da te ne bo preveč bolelo pri zobarju...

Ti si na boljšem ko lahk srčka poslušaš, pa veš, da je user posted image živa, js pa nč ne vem....user posted image

Ej ampak včeri zvečer kaj se mi je zgodilo? Sm se oblekla v pižamo in se ulegla na kavč, pa dala roke na bušika, pol sm pa mal zakašlala, pa se mi je res zdel, da se je nekaj premaknilo, tak čuden občutek, sploh ne morem opisat... Zdj pa ne vem, če se mi je to sam zdelo??? Vrjetno a???user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.12.2009 11:01:32   
ZoyaEva
Hej user posted image !

Ozzy
bom probala se izogibat gneči. Bom pa mal pokukala v trgovine, za svojo dušo :). Lepo bodi !

Charlyka
sem kar slabo vest dobila, ker se moram zobarju naročit.  Danes je tak lep dan zunaj. Upam, da bo tud zobar dobre volje user posted image in te ne bo matral. Naj ti hiter mine! Kam pa hodiš ginekologu ? Jaz jo mam namreč v CE v bolnici.

Divans1 tudi jaz sem se ustrašila ko sem za 0.5 kg shujšala, kljub temu da normalno jem. Buši je tudi včasih napihnjen, včasih ga skoraj ni (sam moja sala user posted image ).  Po moje je to čisto normalno. Je pa čisto možno , da si začutila user posted image . Sem prebrala v Pušenjakovi knjigici , da ga lahko nekatere (predvsem zelo vitke nosečnice)  začutijo že v 16 tednu. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.12.2009 11:25:26   
divans1
Ampak js nisem zelo vitka....user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.12.2009 12:29:37   
ZoyaEva
Piše predvsem, ni pa nujno , po moje ! Obstajajo tudi take, ki niso tako vitke in so že prej začutile. Kakšen pa je bil filing ? Bolj ko neki metuljčki ?

Jaz se odpravljam na sprehodek. Se vam javim kasneje. Kaj boste danes dobrega pripravljale, jedle za kosilo ? Jaz nimam nobene ideje....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.12.2009 12:57:57   
divans1
Js sm glih zdj popačkala. Sm jedla motovilec v solati, špagete z drobtinami in kuhano zelenjavo.... Zdj me pa spet tko tišči, pa mal mi je slabo, kot vedno...user posted image

Kakšen je bil občutek? Ej sploh ga ne znam opisat, ker sploh ne vem, če je blo res to to!!! Js sm sam čutla, da se mi je nekaj premaknilo... tko čist nežno... ne vem, al se mi je pa samo zdelo.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.12.2009 19:45:52   
ZoyaEva
Kje ste ? Upam, da ga kje žurate user posted image .

O vidim, da je Ozzy tudi prijavljena! Kako si ?

Jaz sem se ravnokar navečerjala in zdaj je buši ko balon. Kot , da sem ene 6 mesecev noseča. Sem pa danes točno 16 tednov!

Divans1 za kosilo sem potem naredila kamutov kus kus ter telečji zrezek z zelenjavo. Zraven pa solatka. Čeprav sem vegi, zdaj tu pa tam pojem malo rdečega mesa, saj sem imela obakrat, ko so mi vzeli kri nizek hemoglobin.

Charlyka sta že zbrala avto ?

In kje ste ostale Oton, Tropical...  Upam, da še pokukate kaj k nam.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.12.2009 20:01:54   
divans1
Men pa ful smrdi kak teden meso, pečeno in surovo, ga sploh ne morem vohat, kaj šele pol jest.... In ka zdj? Menda bo minilo, ker meso je tud treba jest, ne?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.12.2009 20:05:59   
charlyka
Čao čveke! user posted image

Samo na hitro, da javim, da je zobar bil kul, ni nič bolelo user posted image

Divans1 - user posted image user posted image ooooo, jaz tudi komaj čakam, da kaj začutim.

Danes sem bila celi dan bolj leteča (vmes sem šla še v laboratorij dat kri za pregled ščitničnega hormona), pa me spet vse tako boli al tišči, pritiska nekam dol ... user posted image user posted image Kaj mislite, je to normalno?

ZoyaEva - ja, avto smo že kupili, vse zrihtali včeraj. Odločila pa sva se za Laguno, ful prostora in udobna. Upam, da mi bo dobro in dolgo služila.

G pa imam v Laškem, tu v CE se mi vse zdi tak bolj po tekočem traku user posted image

No, letim si narest sendvič, potem pa se še tipkamo.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.12.2009 20:32:14   
ZoyaEva
Jaz eno leto nisem jedla mesa. Sem mislila, da mi bo ratalo nosečnost prebroditi samo z ribami, pa sem vidla rezultat krvi. Sestra mi je rekla, da dostikrat hodijo vegetarijanke na injekcije železa. Pa sem rekla, da raje kak zrezek zmažem za mojega user posted image .  Da bo močn dec user posted image .

Jaz pa sem malo ven iz krize, ko mi je marsikaj smrdelo. Upam, da nisem prehiter rekla.

Charlyka tudi midva imava enga enoprostorca in en bolj mali avto.  Glede tiščanja ti ne bi znala svetovati. Po moje je posledica raztezanja maternice in lahka da ti pritiska kam. Za vsak slučaj pa pokliči svojo ginekologinjo in jo povprašaj.  Ali pa postavi vprašanje Pušenjaku. Seveda, če se ti to pogosto dogaja.

Pa dober tek!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.12.2009 20:39:03   
charlyka
Ja, tak imam drugi teden pregled pri G, pa bom vse sorte vprašala.

ZoyaEva - se mi je zdelo, da si vegi, ko si vedela kaj je tofu user posted image user posted image
Midva z user posted image sva oba vegi (jaz 7 let, moja pa ene 10), ne jem ne mesa, ne rib, jajca samo, če so znotraj kakiga keksa user posted image
Nikoli nobenih težav, moja kri pa je tako čudovita, da se še G čudi. Mi je rekla, da imam tolko železa, da bi ga lahko izvažala user posted image user posted image

Malo pobrskaj po netu katere kombinacije zelenjave in predvsem stročnic ti bodo pomagale izboljšat kri.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.12.2009 9:02:32   
divans1
Kuk pa je normalno, da maš železa? Js mam v materinski napisano hgm 124, to je dobro?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.12.2009 10:04:01   
charlyka
Dobro jutro!

Jaz se ravno ne znajdem po tistih zapisih v materinski, je vse tako skup natlačeno, edina številka, ki jo vidim, da je podobna tvoji, imam jaz 137. Torej, če je meni rekla, da je odlično, je tudi tvoja super, ki je malo manjša.

Drugače pa itak ti rečejo, če je kaj slabše, pa ti svetujejo kako hrao ali pa kake šumeče tabletke.

Jaz sem si ravno včeraj kupila kalcijeve v lekarni, ker sem se zadnjič ful ustrašla, ko sem prebrala, da sta eni nosečki kar dva zoba ven padla user posted image user posted image

JAZ TUD KOMAJ ČAKAM BRCIKE !!! user posted image user posted image user posted image
samo bom verjetno še dolgo čakala, baje se pri prvi nosečnosti začutijo nekje v 20. tednu, se pravi še 1 mesec ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.12.2009 10:23:31   
divans1
Ja sej zato se men zdi nemogoče, da bi jst že zdj kej čutla, to se mi je verjetno samo zdelo...user posted image Kumi čakam pregled!!!!!!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.12.2009 10:35:50   
charlyka
Kdaj pa imaš?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.12.2009 10:42:38   
divans1
9.12 v sredo!!! Joj, ko bi blo vsaj vse v redu....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.12.2009 10:48:43   
charlyka
Jaz pa v četrtek, 10.12.

SEVEDA BO VSE V REDU!!! MORA BIT !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.12.2009 11:18:06   
divans1
Js tud tebi pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.12.2009 13:00:50   
charlyka
ojla,

spet jaz, mi je malo slabo, ampak nič v primerjavi s tistimi slabostmi, ki sem jih že dala skozi user posted image

hvala za pikepoke user posted image

še malo tv pogledam, potem pa grem k tašči na kosilo, mi kar paše, da ni treba kuhat, kakšen dan mi kar vse smrdi, sploh ko odprem hladilnik in so vse vonjave pomešane user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.12.2009 13:03:11   
charlyka
Sem še pozabila povedat - sem prejle klicala svojo zdravnico in imam teste ščitničnega hormona ok, vse normalnouser posted image . Sem si kar oddahnila.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.12.2009 13:07:37   
charlyka
Danes mi je poštar ravno prinesel revijo od trgovine Pikapolonica in sem gledala kako luštne igrače imajo za naše male user posted image ... no, za pol, ko bodo že malo zrastli...

Se pa prav nasmejim in malo tudi ujezim, ko so na slikah vedno punčke tam, kjer je igrača kuhinja, pa likalnik, pa trgovinska blagajna, tam kjer pa so teleskopi pa boschevi vrtalniki so pa fanti na sliki user posted image user posted image
Kje pa piše, da če bo moja biba deklica, da pa ne bo rabila vrtalnika?! user posted image user posted image user posted image

No, malo za hec ... user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.12.2009 14:14:01   
divans1
No, sm vesela zate, da je v redu izvid. Zakaj si pa šla  ščitnični hormon preverjat? Upam da bo dobro kosilo pri tašči.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.12.2009 15:13:26   
ZoyaEva
Olja!

Divans1 mislim, da sem na izvidih videla , da je zgornja meja za hemoglobin 120. Jaz ga mam 112. 

Charlyka ja, jaz sem postala vegi predvsem zaradi zdravja. Nekaj časa sem bila celo presnojedka , vendar mi ni ugajalo. Tudi jaz nisem jedla jajc , niti mlečnih izdelkov. Mogoče tu pa tam, kot si rekla v kakem kolačku.  Mi je pa ginekologinja predlagala, da naj sedaj ko sem user posted image jem mlečne izdelke , predvsem zaradi b12 vitamina. 

Če boš delala čičeriko z paradižnikom, uporabi dosti paradižnikov, je bolj dober.  Jaz sem si včeraj naredila namaz iz malancan in spekla sva kruh iz polnovrdene bio pšenične moke. Je blo za prste obliznat. 

Ja je hecno kak nas že kot dojenčke / malčke opredalčkajo. No naj povem, da sem se jaz tam nekje do 5 leta igrala samo z avtki in fantki. Sam eno igarčo punčko sem imela in še to sem uničla,  mnda po dveh dneh.  No kasneje sem dobila prijateljice, ki so imele barbike user posted image in sem jo hotla tudi jaz. Je pa zanimivo to, da sem se vedno bolj zastopla s fanti in tudi sedaj opravljam bolj moški poklic. No več je moških v tem poklicu kot žensk.

Čestitke za dober izvid!!!  

Punce zanima me , če ma še katera probleme s suho kožo ? Jaz imam namreč na nogah tako zelo suho in me tako srbi, da se ponoči spraskam do krvi.  Danes mi je user posted image prinesel eno kremo iz lekarne s karitejevim maslom. Upam da pomaga. Sem pa pobrskala mal po netu in je dokaj pogosto, da imajo nosečnice suho kožo. Srbenje je lahko povezano tudi z težavami z jetri , zasledila sem celo, da naj bi nosečnice, ki imajo težave s srbenjem kože nosile fantka user posted image

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 4.12.2009 15:17:04 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......