Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 1.12.2009 20:34:24
|
|
|
|
charlyka
|
Ozzy - se strinjam s teboj glede oblačil. Vse je ful veliko za bolj pozne mesece nosečnosti. Za nas, ki smo bolj na začetku (velikih trebuščekov še ni, stare hlače pa so seveda preozke, sploh pri današnji modi, vse ozko ipd.) pa nimajo nič, tako da jaz sem kar skos v trenirki, ko pa grem k zdravniku oblečem ene črne hlače, ki so take kot trenirka, pa zgledajo malo bolj fino.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 1.12.2009 20:37:00
|
|
|
|
charlyka
|
Si pa ne predstavljam kaj bi nosila oblečeno, če bi morala it vsak dan v službo Verjetno kar vsak dan iste hlače pa dolgi pulover Ozzy - če te lahko še vprašam - si se cepila proti gripi? Si v službi veliko v stiku z ljudmi?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 1.12.2009 21:00:40
|
|
|
|
ozzy
|
Nisem se cepila. Mislom, da cepivo ni dovolj raziskano niti na #običajnem#prebivlstvu kaj šele na nosečnicah. Sem pa zaposlena v osnovni šoli tako, da sem v stalnem stiku z otroki. Pazim, da nisem preblizu, umivam roke in uporabljam razkužilo. vsak nodmor prezračim razred. Pijem vitamine, čaj z medom in veliko limone. Čuvam se kolikor se lahko se pa zavedam, da se ne morem popolnoma izolirat-to tudi ni rešitev. LP
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 9:39:15
|
|
|
|
divans1
|
Jutro!!!! Kako ste kaj? Js sm dobro. Zanima me, kako je kaj z vašo prebavo? Jst mam zelo zelo dobro, morm rečt, da jo mam naštimano skor na uro obvezno vsak dan enkrat ali dvakrat. Kaj pa prsa? A niso rekli, da prsa pol nehajo bolet? Mene še kr bolijo pa bradavičke.... Ena moja kolegica je bla včeri na rednem pregledu, noseča je 1 mesec več kot jst in je zvedla da pod srčkom nosi punčko!!! Lepo, ne????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 9:46:29
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Sem ravno vstala, pa že za računalnikom sedim . Če bi moj to naredil, bi ga že nadirala Divans1 - za tvojo prijateljico. Če je 1 mesec pred teboj, pa imaš vedno sveže in točne podatke, kaj te čaka, to pa je luštno Prebava - ja, tako kot ti, vsak dan kake 2krat, tako da tu ni težav, samo večerna napihnjenost me še muči A to skos traja? Ali pa se mogoče zvečer preveč najem al kaj? Divans1 - kak je tvoj buši? Je že velik?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 9:48:40
|
|
|
|
charlyka
|
Aja, še prsa - mene niti ne bolijo več tako same od sebe, razen, če se bolj nerodno uležem al pa mož bolj močno masira Sicer pa sem brala, da so tu takšna obdobja, enkrat bolijo, potem spet ne ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 9:51:36
|
|
|
|
charlyka
|
Kaj pa veselo novico sta že povedala vsem oz. vsem bližnjim?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 10:07:58
|
|
|
|
divans1
|
Ja, veselo novico že vsi vejo!!!!! Glede bušija pa ne vem, zvečer je tak lep okrogel, zjutraj ga pa ni skor nč, tak da sklepam, da to še ni nosečniški buši, ampak je to več ali manj samo od hrane, ki jo pojem čez dan in se potem napihne...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 10:18:34
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, pri meni je popolnoma enako - zvečer je lep balonček, zjutraj pa raven trebuh Ja, to je pač ta napihnjenost, pa saj zdaj bo začel že tisti pravi se kazat Tudi pri nama bližnji že vedo za novico
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 10:23:36
|
|
|
|
charlyka
|
Kolko si pa dala za majčko? Pa kaka je kaj kvaliteta?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 10:31:49
|
|
|
|
divans1
|
Majčka je bla ful draga 29 eur, kvaliteta je pa: 97%bombaž, 3%elastan.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 10:39:11
|
|
|
|
charlyka
|
ooo, to je pa res veliko a je z dolgimi rokavi, pa tudi kaj tejlirana ali navadna majca?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 11:18:34
|
|
|
|
divans1
|
Ja drago je, sej zato sm pa rekla, da upam, da je ni zastonj kupu, da mi bo res pršla prav. Ni telirana, je pa oprijeta.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 11:35:32
|
|
|
|
ZoyaEva
|
O čvekice, ste se pa razpisale ! Jaz sem šele ob 10.00 vstala , si naredila standardni zajtrk (toast in namaz) ter spila pomarančni sok. Zdaj bi pa pasala še . Da kofetkam z vami . Ozzy sem že misla povprašat, če si na nas čisto pozabila od kar si v službi. Verjamem pa, da imaš zdaj manj časa. Lepo , da si se oglasila. Večkrat pomislim nate. Res si pogumna. Jaz si še iz bajte ne upam. Na kak sprehodek grem, drgač pa nič... Rada bi šla po nakupih za božična darila . Maš pa prav, čisto izolirat se pa ne morem. Itak prihajajo obiski, pa še tasta in taščo imam spodaj, ki gripe niti ne jemljeta resno... Skratka velik sreče, pa oglasi se še kaj! Glede oblačil pa je pri meni tako, da sem si kupila dvojne hlače. Ene žametne in ene iz blaga. Oboje so bolj ozek kroj. Jaz sem bolj suhcana, sam bušija mam , pa malo večje prsi .... Charlyka glede čičerike. Jaz ponavadi kupim vloženo (bio), ki je že kuhana. Ti pa jo lahko prej skuhaš. Nato prepražiš čebulo in dodaš papriko in paradižnik narezan na koščke. Jaz dodam še malo bio paradižnikove omake z baziliko. Nato dodaš čičiriko in vse skupaj pražiš kake 25 min. Dodaš sol, malo cimeta in čisto malo kajenskega popra (vrsta čilija). To je to. Jaz sem ta recept prebrala na kozarcu od čičirike. Mi je blo full hecn , da dodaš cimet. Sem rekla, kar bo bo. Pa je full dober izpadlo. Danes bom delala pa namaz iz malancan. Sem se že navelčala tega sirnega. Meni so slabost povzročali večina mlečnih izdelki, zato se jih izogibam. Glede bušija je pa tak kot pri tebi in Divans. Bolj je napihnjen zvečer. Zjutraj ga pa skoraj ni. Divans1 lahko dodaš link, kje si naročila majčko ? Sem študirala, da bi se lahka , ko bodo tile prazniki mimo in se bo pandemija gripe malo umirila, kje dobile na kaki kavici, čajčku. Bi si oblekle vse te majice Prihajam maja! Tak, zdaj grem pa na sprehodek. Zunaj je tak lep sonček!
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 2.12.2009 11:43:56 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 11:47:31
|
|
|
|
divans1
|
Majčko si lahko naročiš na www.popek.si.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 13:41:15
|
|
|
|
ZoyaEva
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Majčko si lahko naročiš na www.popek.si. Hvala ! Tale link mi ni deloval. Sem pa našla potem http://www.trgovinapopek.com/. Majo kar dost stvari. Una nalepka mi je dobra : Nosečka v avtu :).
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 2.12.2009 13:44:21 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 14:32:06
|
|
|
|
divans1
|
Ja, tud to nalepko sm dobila zraven, sam vse majo ful drago!!! V Krškem so hlače 50 eur, pri njih pa 70 eur....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 14:44:59
|
|
|
|
charlyka
|
oj ! Še malo pa bo zelenjavna juhica gotova -mmm. Potem pa še malo krompirčija, pa tofu spečem pa bo kosilce. Možek bo danes malo bolj pozen, gre gledat en avto, nad katerim sva navdušena Do zdaj sva zdržala samo z enim avtom, ker imava čisto blizu službe in sva vedno en drugega peljala in šla skupaj tudi domov. Zdaj pa mi malo manjka mobilnost. Morava vedno planirat kdo bo imel avto, ko imam jaz zdravnika ali kakšne opravke, potem pa ko pride, pa ga bom itak skos rabila. In seveda je ugotovil, da je pa treba avto čim prej nabavit, ker po novem letu bomo pač kupovali vozek, pa posteljo pa "vse kar pač bibi rabi" bi rekel moj lubi. Pa baje jaz ne bom več tako okretna, da bi šla na probno vožnjo Kako ste pa ve z avti? Imate vsaka svojega, da boste lahko bebice okoli furale? ZoyaEva - hvala za recept. Sem iz tvojega pisanja razbrala, da veliko bio zadev kupuješ - v kateri trgovini pa največ? Luštne majčke imajo tudi na www.majcke.net - so po 15 eur. Ja, sem totalno ZA, da se po končani nevarnosti za gripo kje dobimo in poklepetamo Ve se verjetno že malo bolj poznate, ko ste že prej čvekale, pa bi vprašala iz kje pa ste in kolko ste kaj stare? Jaz bom zelo kmalu 31, sem pa iz Celja. Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 14:50:29
|
|
|
|
charlyka
|
Takle, za kosilo imam pripravljeno, zdaj pa šibam en krog po sončku, preden ga zmanjka, potem pa vas pridem nazaj brat
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 15:06:31
|
|
|
|
divans1
|
Midva mava vsak svoj avto, drugače sem pa iz okolice Krškega in sem stara 27 let.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 15:24:17
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Charlyka odkar je v Celju BioSi , kupujem tam. Prej sem se pa v LJ vozila v Kalčka. Kupim pa tudi na bio oddelkih v Sparu, Tušu. Ma probava večino teh stvari kupovat. Pa doma imamo tudi vrt in nekaj sadja. Sem bila v dvomih v začetku glede teh izdelkov, saj je bilo veliko govora, da naj sploh ne bi bili bio. Potem pa sem bila na predavanju ene ženske ki ima ekološko kmetijo in je povedala kakšen je nadzor nad pridelavo teh izdelkov in da gre tem certifikatom verjet. Pa tudi po enem letu takšnega prehranjevanja se je moje zdravje bistveno izboljšalo. Tak , da jaz verjamem. Sem iz okolice Žalca, torej blizu tebe . Stara pa sem 30. S fantom imava vsak svoj avto. Jaz bom tudi danes malo tofuja popekla . Pa moj fant tudi pride bolj pozno .... Tak da zdle res šibam kosilce kuhat.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 16:27:42
|
|
|
|
divans1
|
Dober tek vam želim punce!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 16:33:00
|
|
|
|
ZoyaEva
|
O hvala, sem se lihkar nabasala , da mi je kar slabo. Ugotavljam, če se malo prenajem, da mi kar gor vzdigne. Ti si se že najedla ? Če še ne, tudi tebi dober tek. Nalepko si si že nalepila na avto ? Tudi meni majo full drago v popku. Bom pa zdle mojmu pokazala, mogoč mi pa on kupi .
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 18:01:13
|
|
|
|
divans1
|
Ja svojga nahecaj, zihr ti bo kupu kej lepega.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.12.2009 19:17:15
|
|
|
|
ozzy
|
oj nosečke! Danes ste se pa raspisale. Lepo da uživate, počivate in kuhate. jaz jem kar kosilo v službi, tako, da potem doma nekaj na hitro narediva za večerjo. moram povedat, da mi vse paše-samo ne sme biti veliko začinjeno. Sem opazila, da e potem ponoči peče zgaga. Jaz imam pa že kar trebušček-ta pravi. tako, da ga drugi tudi že opazijo. Zdaj pa malo pred tv pa spat-me hitro zmanjka. ZoyaEva-ne se preveč izolirat. le previdna bodi na javnih prostorih-razkužilo v torbico, umivat roke in držat distanco od ljudi pa bo. Pa samo malo#pošpecaj" po trgovinah-tako za dušo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?