Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.4.2010 21:38:40
|
|
|
|
rea27
|
ajaaaa...nisem povedala, da sva se odločla kupit novi voziček.. tokrat bomo imeli kar mutsyja urban riderja. Kako se ga veselim....
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.4.2010 9:14:11
|
|
|
|
divans1
|
Lepo!!!! Jst pa danes uradno začenjam s porodniškim dopustom juhuhuhu..... in dopolnila sem točno 36 tednov juhuhuhu.....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.4.2010 17:45:34
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Kje ste zaspanke ? Danes je tak turobno vreme pri nas, da se mi prav nič ne da! Kaj kej ve počenjate ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.4.2010 20:16:22
|
|
|
|
divans1
|
Midva sva danes rožice sadila, uhhh ka jih je blo.... too much.... za mojo dušo....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 7:12:26
|
|
|
|
divans1
|
Jutro!!!! Danes pa spet pregled, zadnji na 4 tedne, držte pesti punce moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 12:29:07
|
|
|
|
charlyka
|
Držimo pesti divans1 Tako, od včeraj sem tudi jaz uradno na porodniškem dopustu, papirji na socialni so oddani, ravno sem si tudi torbo za v P pripravila (no, dala sem v torbo 3 nogavice, poročni list in pa toaletno) Rea27 - super za novi vozek Tudi jaz naslednji teden štartam s pregledi na 1 teden - jupi, smo že bolj kot ne pri koncu Po eni strani se ful veselim, po drugi pa me včasih malo strah prime ... Še dobro, da imam dovolj drugega dela, da ne razmišljam veliko o porodu ... Pa itak bo vse super, a ne? Kako pa kaj vaše bibike? So še fejst aktivne ali so se že umirile? Naš/a še vedno veselo miglja in mamin trebuh razteguje v vse možne smeri Divans1 - kaj so pri vas kaj povedali glede širokega povijanja?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 12:56:20
|
|
|
|
charlyka
|
Še nekaj vprašanj, če katera ve: - Kdaj pride patronažna na dom? Jo moramo same poklicat al kar pride glede na kaki spisek iz P?? - Kdaj je prvi pregled pri zdravniku - pediatru za dojenčke? Si ga sami izberemo - kdaj, kje?? - Kako je z otroškim dodatkom? Kje in kdaj to urejamo? Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 14:08:30
|
|
|
|
divans1
|
Evo mene!!!!! Vse je ok, voda in pritisk v redu, zredila sem se 18 kg !!!!! Groza....pa kaj čmo.... Noge mi ful otekajo, še enkrat mi je predpisala neslano dieto, počitek večkrat na dan, pa nošenje nekih nogavic... sam to ne bom, ker je že tako toplo in bom raje mela gole nogice. Bila sem že tudi prvič na CTG-ju, je bil idealen, brez popadkov, Luka je vmes veselo brcal in z mojim sva veselo poslušala bitje njegovega srčka!!!!!!!!! Teža: lepo napreduje, ima točno 2.800g ( točno toliko sem imela jaz, ko sem se rodila!!! ) Glede širokega povijanja nam niso nč rekli, tud pokazali ne, da bodo to potem vse povedali, ko bo že novorojenček prišel na svet. Moj je še zelo aktiven v bušiju, se ni še nič umiril, si bom pa tudi jaz ta teden pripravila torbo. Patronažna pride domov prvi teden po rojstvu, nič ni treba klicati, majo oni seznam iz porodnišnice. Pediatra si izbereš sama, kjerkoli v SLO, prvič se gre na pregled, ko je dojenček star 1 mesec. Otroški dodatek urejaš cca 2 meseca po rojstvu maš čas in sicer na CSD.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 14:15:26
|
|
|
|
charlyka
|
juhu divans1 - super je tale tvoj korenjak Nič se sekirat glede kil - bo vse šlo nazaj Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 14:27:06
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Divans1 čestitke za korenjaka! Punce full bi se rada veselila z vami! A se me drži smola , ko pribito. Moj oče je v bolnici in v zelo slabem zdravstvenem stanju . Plus tega mene neki krči v nožnici grabijo. Mislim , da niso popadki. Sam upam, da se ne odpiram..... Upam, da bo moj oče dočakal vnukico .... Glede na situacijo bom verjetno manj prisotna na forumu. Držite se! Pa kako pikapoko mi tu pa tam pošljite
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 16:45:56
|
|
|
|
divans1
|
Jojjjj Zoyaeva, pa to ni res, nonstop neki..... Vseno ti jih pošiljam en kup in sem prepričana, da bo vse v redu, boš videla, imej upanje!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.4.2010 21:08:04
|
|
|
|
charlyka
|
Dober večer, ZoyaEva - držim pesti, da bo vse ok z očetom Boš videla, da bo dobro, oče bo zbral dovolj moči, da si opomore ravno zato, ker ve, da prihaja vnučka Glede krčev in podobnega pa se ne preveč sekirat - bolj kot berem še ostale na forumu, bolj vidim, da je mnogo različnih krčev, pa pritiskanja, pa bolečin ... v glavnem od A do Ž nas zdajle čaka - pa saj samo še malo pa pridejo bebice Mene tudi zateguje, pa pritiska tako, da včasih mislim, da bo kaj ven padlo, pa večkrat dnevno me v nožnici tako vseče, da skor skup zlezem od bolečine ... to so zdaj pač priprave telesa, nič ne mormo. Drži se, se slišimo, LP
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.4.2010 12:34:17
|
|
|
|
divans1
|
Mene pa medenica fuuuulllll boli.... A noge vam nč ne otekajo???? Meni fjst....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.4.2010 13:26:09
|
|
|
|
charlyka
|
Ojla, noge mi k sreči ne zatekajo kaj preveč, malo že, ampak ni sile ... Saj bo divans1 - še malo, pa bo vse ok Ti kar počivaj, pa imej noge malo dvignjene, pa bo morda kaj boljše Boli pa me križ za popiz , pa zadnjih nekaj dni tudi medenica, sploh, ko se bibi obrne ali upre (kaj vem kaj dela tam notri ), me tako vse zaboli, da si več ne upam sama v trgovino, če ni ravno treba ... Komaj čakam drugi teden sredo, da grem na pregled - me prav zanima kaka je že kaj teža Zdaj že dolgo nisem imela UZ.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.4.2010 18:26:53
|
|
|
|
divans1
|
Zihr je tud že težki....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.4.2010 18:51:21
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, upam, da se pridno redi, tako kot mama
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.4.2010 19:15:10
|
|
|
|
divans1
|
Ooooo se, se, nč se bat, to bodo pravi korenjaki, ko pridejo na svet!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 30.4.2010 8:54:04
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Kako lepo se je zbuditi v lep sončen dan!! Malo zajtrka pojem in počakam možeka, da me pelje v laboratorij dat vodo. Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 2.5.2010 23:47:50
|
|
|
|
charlyka
|
Hej hej nosečke Kje se skrivate? Upam, da ste lepo preživele praznični vikend in da ste še 2 v 1 Mi smo celi vikend lenarili, pa jedli, pa še malo jedli, pa šli na krajši izlet, pa na tortico, pa še na sladoled in podobno ... Tehtam se več ne Naš bibi še vedno ful aktiven, zgaga še vedno peče občasno, drugače sem pa kar utrujena in skos zadihana ... pa roke in noge mi malo zatekajo (ne dobim dol poročnega prstana ) Jutri grem zjutraj na akupunkturo, popoldan pa še na masažo za nosečke Jutri tudi dopolnimo 37 teden No, zdaj pa bi bil že čas, da gremo pančkat, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.5.2010 15:01:00
|
|
|
|
charlyka
|
Hej divans1 - kje se skrivaš? Samo, da ti javim, da je ZoyaEva menda šla rodit Bila sem dopoldan na akupunkturi, pa so mi rekli, da je ena njena kolegica bila tudi tam in sporočila, da je ne bo, ker ji je odtekla voda. Poslala sem ji sms, zdaj pa čakam, da vidim kdaj bo kaj odgovorila - pa držim pesti, da je vse ok
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.5.2010 16:00:30
|
|
|
|
divans1
|
Kuc, kuc, jst sm tukaj!!!! Kaaajjjj, resss??? Ohhh my god, ja kako pa to? Res??? To je pa 3 tedne prej, ne???
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.5.2010 18:14:39
|
|
|
|
divans1
|
Javi, ko boš kaj izvedela, ok???
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.5.2010 20:31:11
|
|
|
|
charlyka
|
Ojla, sporočam veselo novico, da je ZoyaEva danes, 3.5.2010, ob 14.58 rodila punčko ZOJO, težko 2600 g ČESTITKEEEEEEE To je zaenkrat vse kar vem, ko bo sporočila še kakšno podrobnost, pa seveda javim Papa
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.5.2010 8:12:48
|
|
|
|
divans1
|
Juhuhuhuhuhuhu, čestitke Zoyaeva!!!!!! Ouuuuuouuu, kak sm vesela zanjo!!!!! Bravo!!!!!! Sej ne morm vrjet, da se je že začelo..... o moj bog.... Charlyka, zdj smo pa že midve zelo kmalu na vrsti, se zavedaš tega???? Sam da je vse ok in da se je rešla revčka, ko je že skoz mela neke probleme, ne? Fullll sm vesela zanjo.... iiiiii, punčko ma!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.5.2010 9:55:22
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Ja, ZoyaEva je opravila težko nalogo, zdaj pa še midve Kje pa je kaj Ozzy? Mislim, da je ona še pred nama, no seveda, če bova midve zdržale do pdp-ja ali bova tudi šle kaj prej v Rim Jaz imam čisto vsako noč že kaki teden ali dva kar neke čudne sanje, ne ravno nočne more, ampak take smotane sanje, da se zbudim čist pod stresom in nervozna ... pa čist prepotena tudi ... No, jutri imam končno pregled, ki ga tako nestrpno že čakam. Kdaj imaš ti naslednjega?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?