charlyka
|
Sem se že malo odpočila ... čeprav še vse bolj čudno vidim zaradi kapljic pri okulistu; ne smem danes nič leč noter dat, tako da imam kar očala, ki pa jih nisem vajena in je vse še bolj čudno. Dobro, da sem lahko kar doma. Divans1 - hvala za pikepoke ZoyaEva - super za dobre mere Je že kar težka tale bibika Meni pdp niso nič spreminjali do zdaj torej ostajam na dnevu mladosti 25.5. Porodniško začnem 27.4. (drug teden v torek) Ozzy - super, da si zdaj tudi ti doma Nam boš večkrat lahko kaj napisala Kaj imamo že nabavljeno: Kozmetika: 70% alkohol, fiziološka, mandljevo olje, hladilno mazilo za rito, sterilne gaze za popek, lanolin krema za bradavice (to vse dobiš v lekarni), blazinice za dojenje, bombažne krpice za umivanje, bibi palčke za ušeska, aspirator, škarjice s topo konico, 3 dudice, krtačka in glavniček (to še nimam), pampers sensitive robčki za rito. Kakšnih mil ali ostalih kremic še nisem kupovala, ker so nam na materinski rekli, da je dobro, da vsaj prvi mesec, dva uporabljamo čim manj kozmetike. Oblačila in ostalo: tetra plenice, posteljnina, kopalne brisače; cotk še nimam ravno veliko, ker čakamo na presenečenje , najbolj šikane oblekice pa so ali roza ali modre, tako da bomo kar po porodu malo več kupili. Imamo pa seveda nekaj bodijev na preklop, žabice, nogavičke, pižamica, kapice. V bistvu imam kar dovolj za spodaj, manjkajo nam še kompleteki. Aha, črpalko in eno flaško dobimo, kar bo treba več - odvisno kako in če bo steklo dojenje, pa bo ati nabavil, ko bomo že doma. Mobilni pa smo tudi že - jajčka, vozek. ... Še kaj rabimo?
|