Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 19.3.2010 12:07:49
|
|
|
|
ozzy
|
hello, punce! Kje ste vse? pa ne da spite po takem lepem vremenu? Jaz sem danes na dopustu, ker sem zjutraj imela test za glukozo. V ponedeljek dobim izvide in takrat imam tudi UZ. Saj ne morem verjet, da je že 32 teden. Delam le še do 18.4. Divans1-tudi mi imamo že ime. Vam ga kar zaupam. TIMON bo. za voziček se še vdno premišljujem. danes mi je prijateljica svetovala Jane slalom pro trikolesnik. Je full lažji od PP GT3, ki je težak kar 13 kg. Mi ga priporoča. videla pa sem, da imajo sedaj v pikapolonici akcijo in ga dobim že za 400 E, kar spet ni tako visoka cena. Avtosedež Cam bova pa dobila od sosede. Sicer ne gre na voziček ampak ni panike bo pa le za avto in ven. za košaro Jane pa še ne vem-pravijo, da jo otrok hitro preraste. Posteljico bova pa vzela lip poljčane- Filip 140X70. To je to! Ostalo bo pa počakalo-ni nič tako nujno. Vse pa baje dobim 2-3 dni od dneva naročila. Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 20.3.2010 10:16:23
|
|
|
|
divans1
|
Jutro!!!! Tudi sama res ne morem verjeti, da sem že tako daleč, danes sem dopolnila 31 tednov. Midva sva pa včeraj pripeljala domov posteljico, jogi in previjalno..... No, pa naj vam končno povem izbrano ime. Izbrala sva oba, za vsak slučaj... če bi slučajno bila punčka, bo NINA, če pa bo fantek, kot nama že skoz govorijo, bo pa LUKA, najin mali LUKEC!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 20.3.2010 15:08:16
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan nosečke! Jooooj, kak piiiiiihaaa Sploh ni ven za it. Se bomo raje kar doma cartali. Juhu - Timon in Luka (in za vsak slučaj Nina ) - lepo Divans1 - super, da imaš že robo doma - jo je luštno gledat, pa postavljat, a ne? Midva sva danes končno nabavila globoko košaro Quinny Dreamy beige barve - je ful lepo ohranjena in upam, da se bo naša beba notri dobro počutila Mi pri imenih še nismo sigurni, še manjšamo seznam ... Lep dan vsem. Papa
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 20.3.2010 20:39:15
|
|
|
|
ozzy
|
Pozdravljene! Takoj vam poročam. danes sva začela šopingirat in končno tudi nekaj stvari kupila za našo bebiko. Tako imava jogi rjuho, dekico in obrobico za posteljico res je užitek kupovati za dojenčka!!! Posteljico in voziček pa bova kupila kasneje.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 21.3.2010 10:56:43
|
|
|
|
divans1
|
A majo kake lepe volnene dekice tudi v baby centru?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 22.3.2010 20:08:46
|
|
|
|
divans1
|
Midva sva pa danes kupla vrtiljak za na posteljico, iiii kak je lepi....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 22.3.2010 20:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Po 11 tednih se je moja nosečnost žal končala s spontanim splavom ter čiščenjem. Danes je 5 dan od abrazije, rahlo še krvavim. V zacetku aprila imam rezervirane počitnice (cca 10 ur leta z letalom) počitnice po tako stresnem dogodku resnično potrebujem. Počutim se fizično dobro. Zanima me ali bi morala imeti kakšne zadržke glede počitnic. Ali je imela katera po abraziji še kakšne zdravstvene težave. Hvala za mnenje.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 22.3.2010 22:22:35
|
|
|
|
charlyka
|
Pozdravljena! Ne, nobenih fizičnih težav ni bilo po abraziji. Jaz sem malo bolj počivala kakšen dober teden, potem pa je bilo vse po starem. Srečno!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 22.3.2010 22:27:51
|
|
|
|
charlyka
|
Pozdravljene še ostale, Kaj dogaja? Jaz sem bila že sita Baby Centra (njihove politike, ne prodajalk, da ne bo pomote-one niso nič krive) in nategovanja glede vozeka - nimajo pojma kdaj bo naslednji uvoz, če bi ta vozek sploh prišel, naj si za vsak slučaj izberem še kakega za rezervo ipd. Mislim ej - dat 500 eur pa ne dobit kar želiš ?! In sem šla kar na nemške spletne trgovine, našla takoj, imajo na zalogi, danes plačala ... držite pesti, da bo vse ok. Jutri imamo pregled in bom videla našo migajočo bibo Pa lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 11:24:25
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan! Evo, smo že iz pregleda - vse ok, trenutno smo na glavici, brcamo in se obračamo, malo smo bili slabe volje - je biba usteke na dol držala Težki smo 1600 g Vprašala sem še glede dioptrije in me je napotila k okulistu za mnenje. Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 11:42:29
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hojla, čestitke Charlyka za uspešen pregled! Jaz sem imela po tistem še enkrat UZ, saj mi mere niso dale miru. Bila sem vsa prestrašena , če si brala na temi Nosečnost in porod. No in v drugo je bilo vse ok. Prav tako teža 1600 g. Vem pa tudi spol . Sem zaradi vsega strahu povprašala še po spolu. Tudi jaz moram k okulistu. Dobro, da si me spomnila, da zdajle pokličem ... Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 12:46:52
|
|
|
|
divans1
|
Dj povej Zoyaeva, če ni skrivnost, kaj je????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 12:56:22
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Punčka , če gre tokrat verjet UZ.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 17:41:17
|
|
|
|
divans1
|
Ooooo, lepo....!!!!!! Vidiš, kake preglavice znajo tud punčke delat, ne samo fantki???? Charlyka, čestitke za uspešno opravljen pregled. Zdj bo pa že kmalu finish!!!!!!! Kakšni so vaši bušiji????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 20:32:48
|
|
|
|
ozzy
|
Pozdravljene punce! zakaj k okulistu? Ste imele že pred nosečnostjo težave z vidom al kaj? Tudi mi smo bili včeraj na UZ. Vse je ok. Še vedno je fantek, obrnjen na glavo, brca, zelo živahen, mere vse idealne, težak 1900 g. Test na sladkorno mi je bil tudi v redu. Mi je pa prišlo slabo na UZ, ker sem lažala na hrbtu. naslednji pregled imam 12. 4 pred začetkom porodniške. Zredila sem se pa 11 kg. Trebuh mi je pa velik in špičast. Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.3.2010 22:55:03
|
|
|
|
charlyka
|
Dober večer! IIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ZoyaEva - pupika mala je Ozzy - tvoj je pa že kar korenjak 1900 g Okulist zaradi visoke dioptrije - meni je moja G danes rekla, da včasih okulisti predlagajo CR, če obstaja verjetnost, da bi prišlo do poškodb oči pri porodu zaradi velikega pritiska. Jaz bom jutri klicala Irmana v Žalec. ZoyaEva - kam greš ti? Si se že naročila? Jaz nastopim porodniško 27. aprila Do pon imam še bolniško, nato bom zaključila in porabila dopust in nadure točno do nastopa porodniške - se mi lepo izide G me je ponovno opozorila, da je treba ležat na levem boku, drugače se mala biba ne počuti dobro. Zredila sem se cca. 10 kg od začetka, trebušček je velik in neke srednje oblike - ne preveč okrogel in ne preveč špičast Tako da nihče ne more napovedat kaj imamo, jaz pa tudi ne Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:29:55
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hoj! Iz istega razloga moram jaz k okulistu. Sem pa že zadnjič klicala , da bi se naročila in mi je rekla , da rabim napotnico od ginekologinje. Si jo ti dobila ? No meni je rekla ginekologinja, da je ne rabim, da me itak mora pogledati, če je to moj izbrani okulist. Zdaj moram zopet poklicati. Si že dobila datum ? Povej mi še kako si si izračunala kdaj nastopiš porodniško. Moj buši je tak kot od Charlyka , ane ? Se mi zdi , da imava skor enako velike :). Pa tudi zredila sme se tu nekje cca. 10 kg. Lepo se mejte, uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:39:54
|
|
|
|
charlyka
|
Ojla! Klicala sem optiko Irman v Žalcu, dobila termin 20. april in mi je tudi rekla za napotnico. G mi tega sicer ni nič omenila, ampak jaz bom kar svoji osebni zdravnici v pon rekla za napotnico, ko grem ravno po bolniški list. Moram pa prit brez leč seveda, dobiš neke kapljice, počakaš 1 uro in potem te pregledajo. Moraš pa imet tudi spremstvo, ker si po teh kapljicah malo neroden in ne smeš vozit sam.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:41:17
|
|
|
|
charlyka
|
Porodniški dopust nastopiš 28 dni pred PDP. Jaz imam pdp 25.5 -28 dni je 27.4. Tako mi je rekla tudi na CSD. ko sem šla po vloge zase in bodočega očka.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:42:36
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, res je ZoyaEva - imava skor enake bušije Kaj veš, morda pa tudi mi dobimo deklico?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:43:27
|
|
|
|
charlyka
|
Ej, kdaj greva v P na dan odprtih vrat?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 12:55:43
|
|
|
|
charlyka
|
Evo, ravno sem prek spletne trgovine v Nemčiji naročila še Family Fix in dežno prevleko za naš vozek.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 13:21:45
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Jaz pa sem danes dobila posteljico, previjalno in posteljnino . Lahko se zmenimo za torek ? Ena moja kolegica bi še šla zraven, ko ma tudi maja rok, če si za. Ja, bi bilo kar fajn če bi imele obe pužike .
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 24.3.2010 13:22:03 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 14:05:12
|
|
|
|
charlyka
|
O, super, da si dobila Katero pohištvo in posteljnino si izbrala?? Sem firbčna, baje to paše zraven nosečnosti Ja, se strinjam za torek, 30.3., raje prej kot kasnej, ker jaz ne morem ravno reč, da se vsak dan boljš počutim ... super, da gre še kolegica zraven, več nas bo, več bomo upale vprašat, če bo treba Predlagam, da se dobimo, torej, torek, 30.3. ob 12.30. kar pred vhodom, ok? Zdaj pa grem jest kosilce, popoldan pa na masažo - me tak noge bolijo, upam, da bo boljš ... Lep dan.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.3.2010 14:17:25
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Dober tek in uživaj na masaži! Ti kar počivaj, bodo noge tudi boljše. Za torek potem velja. Bom javila še kolegici. Pohištvo : posteljica Lip Poljčane model Božena v beli barvi, previjalna tudi od iste firme, posteljnina rumena z račkami . Vse lahko vidiš na : http://www.recinko.si/pohistvo-c-791_802.php
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?