charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (19.1.2010 13:47:07)
|
Oj, ne, nimam še krčnih žil, samo imam že v osnovi po nogah malo bolj izbočene žile, sploh pri kolenu in bom kar preventivno nosila te štumfe [sm=smiley36.gif] divans1 - potem boš pa sigurno imela dosti mlekeca [sm=bravo.gif] Pri meni še nič ne kaže v to smer. ZoyaEva - super, da si že dobila te teste; potem pa le sporoči kaj in kako bo. Pa tako kot je svetovala divans1 - skušaj se malo sprostiti!! Pa pojdi malo ven po kakšnih opravkih. Jaz sem bila včeraj kot ena cunja, pa kar vse me je bolelo, ko sem bila celi dan doma, danes pa sem šla v bolnico, pa v zdravstveni, pa v trgovino, pa k urarju, pa se mi zdi, da sem polna energije ... Res se človek bolje počuti, če gre malo okrog in ne razmišlja samo o tem kaj je lahko narobe. Tudi manj je napenjanja, ker se migaš in gredo vetrčki lažje od tebe [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Glede spola - nimam nekega posebnega občutka, v začetku sem bila kar sigurna, da bo fantek (mogoče podzavestno, ker vsi govorijo in navijajo za punčko), zdaj pa se mi zdi, da bo morda punčka ... kaj pa vem ... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pa saj je luštno takle, ko ne veš ...
|
|
|
|