charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (16.1.2010 17:36:33)
|
Se mi je zdelo, da je Jane. Ja, tudi jaz se odločam med dvema. Jane Slalom - všeč mi je sivo oranžna kombinacija in pa Maxi cosi Mura - v rjavi barvi. Tule http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193683 Nad Jane sem bila navdušena na prvi pogled - ima vse potrebno, super zgleda, pa fajne barve so. Tudi lepo se zloži in je lahek - meni je to še posebej pomembno, ker živiva v bloku in bom na sprehode verjetno dosti hodila tudi k staršem ali tašči malo bolj na sveži zrak, kar seveda pomeni, da bom vozek dvigovala v in iz avta. Edina slabša stvar, ki jo vidim tu, je ta, da ima jajčko, ki na testih ni ravno visoko in precej slabih komentarjev sem brala - da je preozka in neudobna, da otroka tišči. Aha, pa še to me je malo zadržalo, da nisem kar že kupila - pod temo kaj potrebujem za novorojenčka je bila odprta tema vozički jane reklamacije, kjer sem prebrala veliko slabih izkušenj s tem vozičkom - da je slab material, da barva ful hitro zbledi, da se blago trga po šivih, da ogrodje škripa, skratka, precej reklamacij. Seveda je treba upoštevati tudi to, da je teh vozičkov na cesti res ogromno ! in da na toliko kupljenih, se pač vsake toliko pojavi slab. Ne vem no ... Pa še jajčko maxi cosi dobiva na posojo, ki pa žal na jane ne paše.
|
|
|
|