charlyka
|
Dober dan! Sem že nazaj Na kratko - vse super fajn Pa bolj na dolgo - najprej sva z mojo prijazno G malo poklepetale kako mi kaj gre, sem potožila o bolečinah v trebuhu. Najbrž ni vse skupaj nič, samo pritiskanje na razne organe zaradi rasti maternice, za vsaki slučaj, da bom mirna, pa sem dobila napotnico za rentgen trebušne votline, če bi slučajno bili kaki žolčni kamni (sicer tudi, če so, je potrebno počakat do poroda, da greš to uredit). Tudi kri in voda sta fajn. Aaja, pa še celo pritisk sem imela fajn - 130/70, doma ga imam vedno 80/50, se vidi kaj delajo živčki. Potem je sledil vaginalni UZ, pregled MV. Dolžina in oblika vse super (se mi je spet podaljšal - zdaj imam že 37). Sicer je rekla, da to še ne pomeni, da bo skos do konca super, ker se bo pač pritisk čedalje bolj večal, ampak, je pa tudi možno, da so me takrat v bolnici malo brez veze prestrašili in da je z mojim MV vse ok. Potem je prišel zraven še ati in smo začeli z morfologijo. G je zmerila glavico, trebušček in nogico. Po vnesenih merah je bibi težak 420 g. Mer si nisem najbolj zapomnila, ker sem slišala samo to, da je vse ok. V knjižici pa imam napisano AC - 162, FL - 36, BPD - pa ne znam prebrat ... Tudi zredila sem se od zadnjega pregleda za 2 kg (vse skupaj pa cca. 5 kg), pa je rekla G, da je to več kot dovolj. No, potem smo pa še vse dele pregledali, srček, glavico, želodček, nogice, rokice, ušeseke, usteke, ritiko ... Tam kjer se vidi spol smo pa hitro mimo šli, da ne bi kaj videli skos miga in se obrača, pa z rokicami se za glavo drži, pa uste odpira, pa jezičeka je pokazal ... G je rekla, da je pa res aktiven ...
|