|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
13.1.2010 11:21:41   
charlyka
Pozdravljene!

Vidim, da ste razpravljale o meritvah. No, jaz bom o tem vedla šele jutri kaj povedat.

Jaz tudi občasno spijem kako šumečo magnezija in včasih kalcija.

Danes sem zajtrkovala jajčka, da dobim omega 3 maščobe.

Tudi naš bibi je bil včeraj bolj miren.

ZoyaEva - ja, se mi dogaja enako. Ko že mislim, da sem že do konca odlulala user posted image , pa še priteče kaki curek ali dva. user posted image

Mene pa grooooozno peče zgaga user posted image Sploh zvečer, včeraj je bilo tako hudo, da skoraj do sape nisem prišla. user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.1.2010 11:27:38   
divans1
Jst glede lulanja nimam težav, hvala bogu!!! Za zgago tud ne vem, kako zgleda, če peče, hvala bogu!!!

Dva deci donata na dan je dovolj???user posted image

Charlyka, jst že danes držim pesti zate, jutri bom pa še bolj, ok??? Kdaj maš pa uro?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.1.2010 11:31:08   
charlyka
Oj!

Hvala divans1. Uro imam ob 1ih popoldan, tako da imam zjutraj še dovolj časa, da si pripravim vprašanja, ki me mučijo user posted image Tudi nazadnje sem si kar zapisala kaj je treba vprašat.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.1.2010 11:41:15   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Pozdravljene!

Vidim, da ste razpravljale o meritvah. No, jaz bom o tem vedla šele jutri kaj povedat.

Jaz tudi občasno spijem kako šumečo magnezija in včasih kalcija.

Danes sem zajtrkovala jajčka, da dobim omega 3 maščobe.

Tudi naš bibi je bil včeraj bolj miren.

ZoyaEva - ja, se mi dogaja enako. Ko že mislim, da sem že do konca odlulala user posted image , pa še priteče kaki curek ali dva. user posted image

Mene pa grooooozno peče zgaga user posted image Sploh zvečer, včeraj je bilo tako hudo, da skoraj do sape nisem prišla. user posted image

će te peče zgaga pravijo da otročku laski rastejo :) :)

rea27

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.1.2010 13:23:25   
charlyka
user posted image user posted image user posted image

Potem pa bo moj bibi imel ornk čupico user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.1.2010 13:52:37   
ozzy
jaz imam probleme z zgago in mi pomaga, da spijem kozarec mleka. Je pa odvisno kakšno hrano jem-nič začinjenega, pekočega.

Lp

< Sporočilo je popravil ozzy -- 13.1.2010 14:00:38 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.1.2010 13:54:00   
divans1
Charlyka, haha...user posted image user posted image user posted image čupca mu raste....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.1.2010 16:27:45   
ZoyaEva
Jaz sem pa mogla danes še enkrat vodo dat, ker naj ne bi bil vzorec za urikult sterilen ?!

Charlyka jutri veliko sreče na morfologiji; da bo bibi prav obrnjen, da ga bo lahko lepo namerla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgaga je tudi baje ena smotana nosečniška nadloga. Jaz še zaenkrat nimam teh problemov. Bom pa kolegico vprašala kaj pomaga, ker se spomnim , da je rekla,  da jo je v nosečnosti pekla. Ti javim....

Divans1 po moje bo dovolj kake 2dc. Poskusi, če ne bo pomagalo pa pojačaj dozo.

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 13.1.2010 16:28:10 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.1.2010 16:40:03   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Zgaga je tudi baje ena smotana nosečniška nadloga. Jaz še zaenkrat nimam teh problemov. Bom pa kolegico vprašala kaj pomaga, ker se spomnim , da je rekla,  da jo je v nosečnosti pekla. Ti javim....

ti jaz povem :) heheh, ker je mene tako pekla, da je moral mojmož tudi ob 2 zjutraj na bencinsko črpalko pa DONAT Ti povem, dva požirka in ta nadloga ugasne. Sem ga pa imela doma vedno na zalogi, saj me je od 5. meseca dalje konstantno pekla zgaga..

Sicer imajo še druge fore, kot na primer: pojej spet lešnikov in kaj jst vem kaj še, prelepi si popek..ta mi je bla najjača hehehehhe..tolk mal za fun :)

papa

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.1.2010 18:12:00   
charlyka
Si bom šla iskat donat. Hvala za nasvete.

Hvala tudi za pikepoke ZoyaEva.

Upam, da ste vse fajn, mene spet boli trebuh user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.1.2010 18:32:32   
divans1
Jst bom tud pila donat, danes sm ga spila 2 dcl, če me bo kaj manj po nogicah vleklo.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.1.2010 18:40:26   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Si bom šla iskat donat. Hvala za nasvete.

Hvala tudi za pikepoke ZoyaEva.

Upam, da ste vse fajn, mene spet boli trebuh user posted image

Kje te buba trebušek ? Mene v spodnjem delu tam ko je mehur ... Včasih tudi levo in desno, ali pa samo na sredini. Bibija pa čutim (sicer danes zelo nežno) ravno tam spodaj. Zato sumim , da mi pritiska na mehur.  Vem pa , da ni prijetno.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.1.2010 18:45:59   
charlyka
Pa kaj pa vem, kar vse me buba user posted image
Ful mi je že čudno, da me tako pogosto kar boli trebuh (pa ne mislim raznega špikanja ali raztezanja) user posted image Upam, da bo jutri vse ok ... Sem že cela živčna razvalina, samo komaj čakam, da grem na pregled ...

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.1.2010 18:47:26   
charlyka
Pa sama sebi sem tečna ... Če preveč migam, me boli, če skos ležim, sem sitna, pa se slabo počutim ... ne vem kaj naj sama s seboj ...

Bom šla zdajle na 10 min sprehod okoli blokov, da se malo preluftam ... Pridem kmalu nazaj.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.1.2010 18:54:34   
ZoyaEva
Če ti paše se sprehodi.  Verjamem pa , da ni fajn takle, ko čakamo na pregled. 

Jutri bo bolje in hitro bo tu.  Boš pomirjena, ker bo bibi vredi !!!!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.1.2010 21:33:06   
tropical
divans1 kdaj imaš PDP, me firbec mantra.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.1.2010 9:00:36   
divans1
PDP imam 22.05.2010. user posted image  

Charlyka, veliko veliko sreče danes ti želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( pa čimprej poročaj, ok???user posted image )

Mene pa zvečer tak kolki bolijo, ko se hočem s kavča vstat, sm že čist zakrnela.......user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.1.2010 10:31:21   
ZoyaEva
Ja Charlyka poročaj! Bom misla na tebe ob 13.00 user posted image user posted image user posted image !

Tudi mene matra levi kolk. Pa sej ni čudn, saj smo skoz doma in večina pred compom.  Bo treba začet mal migat. Kak sprehod, pa kaka lažja telovadba.  Pred nami so še večji bušji, več kg in bo vedno hujš , pa še vse se bo še bolj raztegnilo.

Divans1 mene zanima ali imaš ti prozoren ali bel tok. Jaz spet ne vem ali je plodovnica ali tok. Danes zjutraj sem začutila , da mam mokre hlače in je bila taka prozorna tekočina, sam mi je delovala manj vodena kot zadnjič, bolj mastna kot tok.  Ne bi rada spet k dr letela... Kaj misliš ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.1.2010 10:44:54   
charlyka
Hej hej,

Samo na hitro se javim - hvala za pikepoke. user posted image user posted image

Grem še lase umit, da bom lepa za bibija user posted image , poročam pa popoldan, ko se vrnem.

Lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.1.2010 11:01:29   
divans1
Jst mam beli tok, ni kot tekočina prozoren, je pa brez vonja in me nič ne srbi ali peče.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.1.2010 16:20:35   
charlyka
Dober dan!

Sem že nazaj user posted image

Na kratko - vse super fajn user posted image user posted image

Pa bolj na dolgo - najprej sva z mojo prijazno G malo poklepetale kako mi kaj gre, sem potožila o bolečinah v trebuhu. Najbrž ni vse skupaj nič, samo pritiskanje na razne organe zaradi rasti maternice, za vsaki slučaj, da bom mirna, pa sem dobila napotnico za rentgen trebušne votline, če bi slučajno bili kaki žolčni kamni (sicer tudi, če so, je potrebno počakat do poroda, da greš to uredit). Tudi kri in voda sta fajn.
Aaja, pa še celo pritisk sem imela fajn - 130/70, doma ga imam vedno 80/50, se vidi kaj delajo živčki. user posted image
Potem je sledil vaginalni UZ, pregled MV. Dolžina in oblika vse super (se mi je spet podaljšal - zdaj imam že 37). Sicer je rekla, da to še ne pomeni, da bo skos do konca super, ker se bo pač pritisk čedalje bolj večal, ampak, je pa tudi možno, da so me takrat v bolnici malo brez veze prestrašili in da je z mojim MV vse ok.
Potem je prišel zraven še ati in smo začeli z morfologijo.
G je zmerila glavico, trebušček in nogico. Po vnesenih merah je bibi težak 420 g. Mer si nisem najbolj zapomnila, ker sem slišala samo to, da je vse ok. user posted image user posted image
V knjižici pa imam napisano AC - 162, FL - 36, BPD - pa ne znam prebrat ...

Tudi zredila sem se od zadnjega pregleda za 2 kg (vse skupaj pa cca. 5 kg), pa je rekla G, da je to več kot dovolj.

No, potem smo pa še vse dele pregledali, srček, glavico, želodček, nogice, rokice, ušeseke, usteke, ritiko ... Tam kjer se vidi spol smo pa hitro mimo šli, da ne bi kaj videli user posted image
user posted image skos miga in se obrača, pa z rokicami se za glavo drži, pa uste odpira, pa jezičeka je pokazal ... G je rekla, da je pa res aktiven ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.1.2010 16:23:19   
charlyka
Naslednji pregled imam čez 5 tednov, pred njim pa spet v laboratorij - kri, voda in test za diabetes.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.1.2010 16:26:57   
charlyka
No, potem sva z lubijem šla na kosilo in oba kar sijala od sreče, po moje sploh nisva vedla kaj jeva. user posted image user posted image user posted image Pa hitro sva javila vsem, ki so čakali na tel. klic.
Potem sem šla še v Pikapolonico po darilo za 3 letnega fanteka (greva zvečer na obisk) - sem kupila takiga fajnega bagra, ki ima vibro, pa muziko, pa vse se neki premika user posted image user posted image , pa seveda sem še šla posteljnino gledat, pa one male cotike št. 56 - joj, kak luštno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.1.2010 16:28:51   
charlyka
TAKO SEM SREČNA
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.1.2010 16:56:08   
ZoyaEva
Čestitke Charlyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !  Sem vesela zate ! 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.