julieb -> RE: kako veš... (16.11.2009 9:49:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: syncMaster Hvala, miska_mccute! Tako sem žalostna. Naredila sva hišo, pa se dere, naj se poberem iz nje. Nisem sposobna nič naredit, nisem gospodarska, razočaran nad mano - to so njegove besede. Saj je res hiša praktično zrasla z njegovim denarjem, ampak dosti pa tudi z mojimi fizičnimi napori (in njegovimi, seveda, tukaj je bil zelo priden, to ne smem rečt), čeprav to, da sem pa jaz ta čas za otroke skrbela, pa delavcem hrano kuhala, ne pomeni nič. Mah, saj ne vem. Skoz sem odpuščala in vse to jemala v zakup. Veš, kaj - vem, da imam tako močno hrbtenico, da se še sama čudim, od kod mi moč. Če sta poročena je pol tvojega, ravno tako lahko ti njemu kažeš vrata. to ti bo povedal tudi vsak odvetnik, če boš vprašala. Moj nasvet je, da se spraviš k odvetniku in se pozanimaš o svojih opcijah glede ločitve. V večini primerov se stvari same od sebe rešijo, če si res pripravljena za ta korak. Če pa nočeš iti, v smislu imam ga še rada pa se boš vrtela v začaranem krogu. Glede tvojega nedeljskega kosila pa toliko, da bi lahko naredila kake male prigrizke, če ste bili zmenjeni za izlet in pico pa ne bi bil noben lačen. Malo fleksibilnosti je treba tudi pri idejah ne samo ko je treba kaj narediti. Jaz načeloma kuham velika kosila samo v primeru, da se tako zmenimo, drugače pa kaj malega na hitro, pa če tudi je Božič ali pa kaki drugi praznik. Sicer pa je to stvar dogovora. Za vse prosim brez napadanja, če sem povedala kaj kar komu ni všeč izrazila sem le mnenje in spoštujem tudi vsa vaša, čeprav se z marsikatero ne strinjam. Želim ti, da najdeš pravo pot.
|
|
|
|