|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 9:28:36   
Skorpija
Včasih so bili temnorjavi, zdaj so temnorjavi z esenco sive :(( Bo treba počasi po barvo stopit...

Na koncertu žal nisem bila, čeprav sem celo dobila karto, samo so me službene obveznosti malo zaj.....

Uživaj jutri :bravo: Igrajo menda tudi dosti njihove stare muzke, pa v Žabačiji so tudi par komadov od Pink Floydov preigraval, tako da bo pestro... ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 9:31:14   
Anonimen
Oh, smorn!!! Sej se bo prilika, bos videla da!

Dosti mojega nakladnja. Bom poizkusila cimvec slikic napravit, pa dodam takoj, ko bo mogoce v albumcek na ogled!!!!:bravo:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 9:39:13   
biba77
Uuuu, Skorpija, kaka opasna slikica. :)-:)-

Punce, jaz do zdaj nisem uspela nic prav na RR prit. Se jutranja :kava: me ledena caka. No, vsaj za lepoto je poskrbljeno... :)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 9:45:45   
emaa
no ob 11 zvem ali bom začela v torek na mizi pr G puščat, bom mogla PiaM licenco izdajat, če se bo to zgodilo:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 9:49:01   
Anonimen
Drzim pestke zate zelo mocno!!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj se to pravi?
17.6.2005 10:17:37   
Skorpija
Oooooo Astra hvala :ups: Je polna simbolike in skritih pomenov - saj veš, razbit kozarec kečapa med nogami in grd pogled :)-:)-:)-:)-

Ne, ne, se hecam, tole je meni zelo ljub stripovski junak Bucky - vse vas lepo pozdravlja in se veseli vaše družbe!

Ema zelo močno stiskam peti in karkoli bo, javi nam, pa vse bo OK!:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.