Kaj se to pravi? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:06:37)

A sem zadnje čase edina, ki pogreša jutranji klepet? Sploh ni nobene kandidatke!! ;) A ste vse tako pridne??

Danes sem brez vajenke, pa moram malo izkoristiti!! ;)

kako ste kaj? Kaj boste delale za vikend - baje bo ful dobro vreme!

emaa -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:19:44)

nismo pridne, bolj žalostne, pr men noče nič bit, ne +, ne M

Udb -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:24:26)

Joj, Ema, to je najbolj zoprno! Poznam občutek - pa še kako dobro!! Ampak dokler ni M, je možnost za :duda:.

emaa -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:26:53)

saj grem v adrialab, se odrešit, bom pa mogoče M dobla pr G v torek, ko mam neplodnostno, tko kot PiaM:)-

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:30:18)

Dobro jutro, punce! :zaspan:

Jaz sem sele iz postelje, pa se ze jocem.:( Vidim, da je se en super dan pred mano...:zmeden2::(

Lep vikend vsem!:miska:

Katarina

emaa -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:31:34)

MucaMaca zakaj jokaš, saj ni tako hudo, bo boljše;)

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:35:38)

Cel tale teden se jocem kot nora, grozno pogresam domace, potem dobim nelepe novice od doma pa je se vse slabse. Poleg tega cakam in cakam pikico pa je ne docakam. Pa brez sluzbe sem. Ful sem osamljena, sama sebi ze grem na zivce, nic ne naredim tukaj naokoli, ampak se cel dan samo smilim sama sebi.

Vceraj sem se sicer odlocila, da temu naredim konec, ker je brezveze, da se sekiram, ko itak nic ne pomaga, pa je zal delovalo le do tega jutra, saj sem zdaj zopet zalostna. Naj gre vse skupaj v maloro!

emaa -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:38:40)

kake novice pa si dobila od doma, poznam pa občutek, da gre vse narobe, mi je blo grozno hudo ko je tast umiral, pa pol ena stvar za drugo, pa bi se najraj kar kam skril

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:52:50)

Jaz malo prevec dramatiziram vcasih. Sej ni tako hudo, je pa res, da smo pred parimi meseci imeli doma grozno krizo, a na sreco se je vse dobro izteklo.

Glavo pokonci in pogumno naprej, pravijo a ne? :)

Udb -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:58:37)

Joj, kolk so me spet razpi... v službi!!!!! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

kajča -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:59:52)

tako se govori muca maca, glavo pokonci :):):):):):)

aja, drugače pa dobro jutro punce, sem že v službi, pri prvi :kava:.

Danes je tudi zame čuden dan, ker me že od včeraj boli ledvička in jajčnik, tako, da vem, če se nisem kje prehladila in zdej že cel dan premišljujem kje bi se lahko.

Komi čakam, da pridem domov, ker imam službe ta teden že poln kufer, pa ne zato, ker bi imela ful dela, ampak zato ker ga nimam in se potem kar nekaj prekladam, pa seveda cel dopoldne visim na RR.

Joj, pa tolk se mam za učit, da mi je kar slabo, če se spomnim na to, ker imam zadnji izpit šele čez 10 dni, ampak se je tolk velik za naučit.

sej bo, še malo potrpim, pa bom konec z izpiti :bravo::bravo::bravo:

emaa -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 7:59:59)

ja kaj je pa blo Urška?

Udb -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:04:29)

Mah, veš kako je to, če so ljudje preveč pametni? :hudicek: Še posebno so radi "pametni" pred šefom!! Mah, saj sem se že pomirila!! ;)

GLavno da je pred nami vikend!! Poln sončka!

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:09:01)

Jaz bom pa jutri videla mojega seksi idola, kitarista Slash-a!!!!! :bravo::bravo::bravo:

Komaj cakam!!!!!!:sloncek: \m/

kajča -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:10:21)

srečkica, jest bi ga tud

PiaM -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:31:44)

Jutro:zaspan::zaspan:
Danes in jutri sem pa slamnata vdova, :love: ne bo 2 dni.;)
Ema, a te testi tud ne ubogajo, tak kot mene, matr jim...:grrr:
Mogoče te bodo pa malo požokali, pa bo tist :hudicek: tud prišel.Jaz pravim , še vedno bolje, kot da si v negotovosti, upam pa, da boš domov vseeno prinesla lepe novičke.Kdaj že imaš G?:miska:
Mucamaca, ne bodi žalostna, lej, tu nas je en kup sotrpink vsak mesec pred pričakovanjem :hudicek:, a drugače pa je vseeno luštno ostale dni :sloncek::sloncek:, a ne? Tačas pa malega fantka lepo cartaj, ki ga paziš in uživaj ob tem.;)
Udb, ne se jezit.;)
Ostalim lep dan še naprej, pri nas tako lepo sonček sije!:):sloncek:

TANTRA -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:44:07)

Katarina,
naj te malo potolažim. :angel:Po energetski razlagi imaš sedaj, ko imaš preveč časa za razmišljanje, počitek....čas da to izkoristiš v svoj prid! Poglej, če bi bila med domačimi, bi ti bilo še hujše, ker bi bila sredi težav tudi ti in nemočno opazovala situacijo. Če bi delala, bi bila utrujena in bi ti zmanjkovalo časa za partnerja in zase.:ups:.... Torej, idealen čas, da ta čas izkoristiš za vse tisto, za kar nikoli nisi imela časa.:bravo: Idealen za :duda::miska:...Zato, hitro razmisli kaj vse si želiš in našla boš kup idej in še časa ti bo zmanjkalo. :)In nasmeh bo zamenjal solze... ;)
Zato, izkoristi vsak trenutek za nekaj lepega, kajti danes je le danes, pa še sonček sije...
Zato, hitro kaj lepega kupi, (mogoče kopalke) pa na bazen, kakšno masažo, idej je veliko:miska::miska: ...in ti ne bo več dolgčas...

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:53:22)

Hvala, Tantra. :):bravo:

Kajca, sej so bili Velvet revolver tudi v Krizankah ta torek? Predvidevam, da nisi sla.

Skorpija -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:53:47)

Hewou babuške! :kava::kava::kava:

Lepo ko je petek, ne!? Jutri me čaka piknik, v nedeljo izletek v neznano - torej ta vikend si bom privoščla, ker potem kar dva vikenda zapored delam in bosta šla v nič....

MucaMaca če je Slash tvoj seks idol, pole bi tudi mene lovila naokrog :)- Ne, ne - skupni so samo lasje... So pa bili Velvet Revolver ta teden tudi v Žabačiji, danes je pa Nick Cave, tako da je tole poletje kar zanimivo...

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 8:56:28)

Joj, kako ti zavidam skodrane laske, Skorpija!!!!!! Jaz bi dala vse za kodre!!!!!!:)-

Ja, res je, to leto je koncertno zelo zelo bogato!!!!:bravo::bravo::bravo:

Skorpija -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 9:09:10)

Eh MocaMaca, jaz jih vsako jutro preklinjam, moj :love: pa vedno ko sesa stanovanje... Sem imela dolga leta čisto kratke lase, ko sva pa začela na bebi delat, sem si pa začela puščat dolge, ker sva se kao norca delala, da ne bo obeh klical oči - no, zdaj mam pa že pošteno dolge lase, :duda: pa od nikjer - mogoče, ko bodo zrestle do riti, da bom kot vila :)- Vila šavja in grmičevja...

Skorpija -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 9:09:41)

MUcaMaca :ups:

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 9:12:08)

Meni so kodri kljub temu carski! Jaz imam pa ne ravne pa ne skodrane, neki vmes. Neki casa sem imela fazo, da sem si jih navijala, sem bila taka kot Tofsi ali Topsi ali kaj je ze.:)-
Moras kako slikico pripopat v tvoj albumcek, me ful firbec matra! :ups:

Skorpija -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 9:19:13)

:)- Doma mam še eno najstniško slikco, ko smo bili še na G'N'R nori, na kateri sem slikana kao Slash - takrat nam je blo to čisto kul in uau... :zmeden2: moram pogledat kam je izginila po vseh teh selitvah :zmeden2:

Hja, bo pa kakšna slikca v albumu, ko se bomo odpovedali zrcalno refleksnemu fotiču in kupili digitalca - ko bo :duda: , prej ne, ker sem jaz ljubitelj "stare" fotografije... Samo za miljarde slik otrok in tega pa pač ni praktičen - mogoče ga bom potem obdržala še samo za ČB fotografijo... No, se bom potrudla s kakšnim albumom! Drugače pa, MucaMaca - Slash z malo bolj urejeno frizuro in modrčkom - tako nekako...

Anonimen -> Kaj se to pravi? (17.6.2005 9:23:01)

Slisi se super fantasticno!:bravo: Btw kaksne barve las pa imas? Ti si bila na koncertu VR?

Jaz mislim, da me bo jutri pobralo tam, ko ga bom videla v zivo!!!!!!!:ups:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>