|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julujke
17.6.2005 13:28:38   
CIPRESA
Joj jaz se pa kar grozno počutim če kak dan ne skuham kaj toplega pa pojem ker pol me pa vest peče da otrok ni nič jedu. Sem mal čudna ane???? Talči a je solata dovolj za kosilo a še kaj zraven poješ????

A sem sam jaz tok obsedena s tem kuhanjem, pol mi pa še G reče da je otrok suhec se pa še bolj zasekiram če ne jem dovolj!!!! Sam jaz mislim da če sem pridelala že 15KHG pa še grejo gor da pol dovolj jem.

Ja me dajejo te ta nosečniške pa saj bo še dober mesec počakam pa bo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   julujke
17.6.2005 13:35:52   
LONA13
sej mamo vse ta nosečniške/smo vse iste.
Zdle sm letela po sadje v štacuno, ker ga dva dni nism jedla in sm čisto paniko nardilam da ne bo slučajno kej narobe.jest že dneve odštevam, pa mam še tri tedne do roka. Jutr dopolnm 37 t in upam da bom šla čimprej rodit.. Cipresa kdaj se boš pa ti selila?
En namig za easy kosilo. Zelena solata, parasajz, paprika, mal čebule pa povrhu rio mare al pa katerakoli druga znamka. ful osvežujoče.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   julujke
17.6.2005 13:48:59   
Talči
Cipresa,
cel dan se bašem s sadjem. Če kakšen dan izpustim meso in krompir ali pa riž ali kaj takega, pa menda ja ne more biti nič narobe? In solata (s paradižnikom, koruzo itd) je zelenjava, ki jo tudi moramo jest. Mogoče si bom zraven spekla ali skuhala hrenovko ali pa zraven zmešala tuno. Še ne vem. Ampak solata pa bo zagotovo. Danes bi nekak same osvežilne stvari... Je tak vroče.
Če pa se vedno, kadar kuham ful nažrem. Pol pa me vse tišči. Jaz imam trenutno +13kg.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   julujke
17.6.2005 13:56:06   
LONA13
Punce voščm vam dober tek, pol pa počivat v senčko pa noge v luft.:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   julujke
17.6.2005 14:00:41   
pravljica
jaz sem pa med tistimi izjemami - očitno, ki se ne sekirajo, če ne jejo "normalno" kosilo vsak dan...sama itak ne kuham, tako da se naročimo na kosilo pri tašči, v interšparu, včasih kje drugje, čez vikende pa pri moji mami...drugače pa 3-4x tedensko samo kakšna juha, konzerva, jajce, hrenovka ipd....na začetku sem še kuhala zaradi male, ker je bila doma (2 leti), potem sem se pa oddahnila ker je jedla normalno kosilo v vrtcu in zdaj v šoli...:duda: v trebuhu si pa menda ja pobere, kar rabi :zmeden:...če je bla kri vredu, pa voda, pol že mam vse kar morem met

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   julujke
17.6.2005 14:14:22   
LONA13
Pravljica - tukaj maš link za med.over
http://med.over.net/phorum/list.php?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   julujke
17.6.2005 14:15:44   
LONA13
sorry-tistle je sam splošna stran
evo bližnjica
http://med.over.net/phorum/list.php?f=19&collapse=1

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   julujke
17.6.2005 14:27:59   
Talči
Za katero vsebino točno pa si napisala ta link?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   julujke
17.6.2005 14:43:35   
LONA13
Za plodovnico

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   julujke
17.6.2005 15:33:23   
pravljica
hvala lona!

...kako pa je s tistim posnetkom z VHS na DVD? si poslala po pošti in koliko si plačala?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   julujke
17.6.2005 19:04:56   
Pia73
Ja, kasete smo poslali po pošti, pa slike zraven, tiste slike iz katerih smo želeli, da nam naredijo ovitek. Plačal je pa mož pa je rekel, da so najcenejši, se je pri kar večih pozanimal. Ti dam tel. štev. na katerih boš vse zvedela: 041/941-833
in: 041/569-763

Res so super naredili. Sva si dala uredit tako celo zbirko, še iz časov, ko sva bila sama pa od najinega prvega sina, pa sedaj vse UZ. Še vedno pa vse hraniva tudi na kasetah, saj veš za vsak slučaj, nekaj se bo že obdržalo. :bravo:

Poskusi, ne boš razočarana!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   julujke
17.6.2005 21:48:12   
pravljica
hvala!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?