Pia73
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Jaz pa moram reči, da sem kot cvetka marjetka,... :)-:)-:)- Sicer me dajejo radosti :nosecka: pri meni je najhuje kg pa obseg a ni panike bomo že. Danes sem dopolnila 35t in me čaka še najmanj 5 tednov,.. :(( , ker bom verjetno rodila čez rok in sicer 25.07. Ne vem, tako se mi zdi. Prvega :duda: sem rodila 8 dni čez rok, ta :duda: pa bi bil potem 7 dni čez rok, če gledam na rok od zadnje M. Pa zadnji UZ v 32. tednu je pokazal ta PDP. Če pa mene vprašate ne bi bilo hudega iti roditi nekje po 38. tednu. In veliko vas je že prav blizu,... :bravo::bravo::bravo: Jaz pa sem sedaj pomirjena, zadnjič sem bila obupana, bolel me je trebuh, imela sem izcedek, pa nič še pripravljeno,... Sedaj pa sem najnujnejše pripravila, ostalo pa lahko tudi :love: , ko me ne bo. Verjetno pa mi bo tako uspelo meni vse pripravit. Čez vikend zlikam še posteljnino in tetra planice, ki sem jih že oprala, pol pa mi še par malenkosti manjka, ki jih bom kupla naslednji teden a nič pomembnega. Pravljica, tale moj izcedek me mori že celo nosečnost. 2x sem bila celo v porodnišnici zaradi njega,.... Enkrat, ker sem se zbudila cela mokra, drugič pa sem si kupila tiste vložke, na drugi strani je tema o tem, pa so tako čudno pokazali pa sem bila spet tam. K sreči je bilo vse v redu. Ampak izcedek je še kar z mano. Pa pravi moja G, da ni nič posebnega videt (zadnjič sem imela vnetje in dobila svečke) sedaj pa je vse O.K. In imam pač ves čas mini vložke. Sem ravno danes razmišljala, da moram že sedaj imeti ves čas vložke, pa še portem cca 6 tednov po porodu,... saj bom pozabila kako shajat brez,.... Trebuh pa me verjetno boli, na zunanji strani namreč, zaradi tega, ker je :duda: velikokrat zelo živahen. Samo, da bi bilo vse v redu. Sicer pa imamo mi tudi danes službeni piknik, pa ne bom šla, jih nimam nobene želje trenutno gledat, pa ne da se mi tam nekje na miru sedet, pa moja tamala sestra, ki mi pazi kdaj na sina je na morju, pa bi pol mogla iskat drugo varstvo,... Bom raje sedela na igrišču in gledala mojega sina, ki je že pravi fant vam povem,.. :bravo: še malo pa bo star 5 let. Kar ne morem verjeti,.... V nedeljo pa imamo piknik za tastov roj. dan, pa bom šla v sobo od :love: , kjer je sedaj polno škatel in raznoraznih pripomočkov za :duda: . Nekaj smo jih že prinesli in pregledali doma, v nedeljo bomn pa še tam malo reda naredila in pometala kar je za stran, pa malo prebrala, punčkaste stvari sem že obljubila eni, ker mi je starejša sestra dajala pa jaz nikoli ne bom potrebovala,... in podobno. In ko bom to naredila bo res veliko delo za mano! Sicer pa lep vikend julijke! Ja, tri so nas že zapustile! Srečnice,... jaz bom pa prej avgustovka kot julijka,.... Vam bom pa vsem lahko čestitala,.. :bravo: To je pa tudi nekaj, kajne? Zdaj sem vam pa naložila, se je sploh katera uspela prebit skozi? :)-:)-:)- Aja, pravljica jaz sem imela zadnji UZ v 32 tednu, seveda samoplačniški in je imel naš :duda: 1.979 g +/- 200g, pa rekla je ,da se vidi, da nihče ne kadi, ker je posteljica zelo zdrava. Moj :love: sicer kadi a nikoli v istem prostoru kot jaz. Pred prvim :duda: pa sem kadila tudi jaz,.. Pa sem čisto nehala, a na feštah si privoščim, seveda ne med :nosecka: Pa včeraj me je prešinil preblisk, da me pa tokrat mogoče čisto malo je strah poroda,.... Kaj je zdaj to??? :hudicek: Prvič nisem niti pomislila na to,...... Joj, kar ne znam nehat danes,....... LP :nosecka: Pia73 in :duda: 35t
|