|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice
17.6.2005 4:16:58   
Anonimen
Lep pozdrav!

Kako ste? Zdi se mi, da nas je komaj kaj slišati. Vsi ostali meseci so pa tako aktualni...

Kako je minilo prvo trimesečje? Katere spremembe ste že opazile na svojem telesu in v svojem počutju? Koliko pregledov imate že za sabo? Ultrazvokov? Ste bile na nuhalni svetlini? Kako so se vaši partnerji do sedaj privadili na to, da bodo postali očetje (sploh pa, če je za njih prvič)? Kakšne so reakcije sorodnikov in prijateljev?

Ne bodite hude, ampak zanima me popolnoma vse... Očitno so mi nosečniški hormoni "udarili" na radovednost...

Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrčice
17.6.2005 8:28:20   
pat
midva sva ok.

trebušček je še čisto mali, kjub temu, da sem v 14. tednu - kljub temu, pa so morali kupiti nove hlače in predvsem novi modrc. mislim, da se bo lahko natalija verboten skrila. (če se že ne;)):love: je seveda navdušen.
drugače se pa kr redim. čeprav po kilah ne veliko 2-3kg, pa sigurno pridobivam na špehecu in to na najbolj nemogočih mestih-trebuščku, ritki, bokih, stegnih...jao mene!

sorodniki: razen družine še ne vejo.
prijatelji: tisti, ki vedo, so navdušeni in malo zaakrbljeni-ker sm še študentka.

:love:: po začetnem šoku, je zdaj čisto navdušen.

bila sva na 1. pregledu in 1 UZ, na nuhalno nisva šla, ker je G že vse zmerila in je rekla, da ni potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrčice
17.6.2005 9:07:31   
Ada
Še ena v 14. tednu! Mi smo veliko veliko boljše, po tistih hudih tednih neprestanih slabosti, bruhanja in driske. Sedaj so se sicer pojavili glavoboli, ampak to se da zdržat. Zadnji teden ne izgubljam več na teži, ampak sem še vedno dve kili v minusu glede na prednosečniško težo. Saj bo. Trebušček pa je že malce opazen, predvsem zvečer, čeprav mi je večina oblačil še prav. Sicer pa sem zelo čustvena in hitro pričnem jokati.

Za sabo imam že veliko pregledov, ker pač gre tvegano nosečnost, ravno včeraj sem bila na zadnjem UZ in videla mojega otročička, kako plava! Tudi nuhalno svetlino sva opravila, in je zaenkrat vse v redu. To bo najin prvi otročiček, in jaz sem se že kar ujela v vlogi bodoče mame, moj mož pa še nekako ne dojema vsega tega, čeprav se trudi in je zelo pozoren.

Najožjim sorodnikom sva povedala takoj, ker sem šla v bolniško, ostalim malo kasneje, kakor komu, sedaj več ne skrivava. Vsi pa so seveda veseli in držijo pesti!

Če pa te še kaj zanima, pa kar vpraša, pa še ti kaj povej o sebi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrčice
17.6.2005 11:20:31   
devička
Ojla,
še ena, ki veselo pričakuje december:)
Počutje je zadovoljivo, le lena sem fuuuuul. SE mi prav nič ne da.
Aha, a kera od vas čuti, da se ji kej dogaja. Jaz namreč odkar so nehale slabosti sploh ne vem, da sem noseča. A je to OK? KOmaj čakam, da začne brcat, bo vse skupej zgledalo bolj realno:) A kera ve, če želiš slišat srček, a greš lahko privat pregled, a je to mal smešno. UZ ne bi nrada ponavljala, bi se pa rada vsake toliko prepričala, da je vse v redu.
Z mojim dragim se pa razhajava, ker je čustveno otopel in otročku ne privoščim, da odrašča v takem vzdušju...
pa pa, D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrčice
17.6.2005 11:43:51   
nina42
Lep pozdrav!
Jaz sem noseča........ danes začnem z 18 tednom. Vedno moram razmislit koliko je že:). Na nuhalni nisem bila, saj kot sem že rekla pa ni nobene škode če povem še enkrat, sem zamudila 5 min in je gospod zdravnik že odšel, ker on nima časa, da bi čakal na paciente, potem pa več ni bilo nobenega prostega termina!!!!!!!!!!!!!!
Meni se tudi nič ne da pa še utrudim se takoj. Prsi so se mi povečale za tri številke, kar mi ni niti najmanj všeč, ker ves čas samo čutim kak se mi premikajo. Za crknit!!!
Sploh ne vem zakaj sem se prej pritoževala, da mam premajhne, zdaj bi jih takoj vzela nazaj.:)Bitje srca so meni do zdaj merili 2x. Moj:love: je pa vedno užaljen ker je v nosečnosti malo prikrajšan. Sem kar ponosna na njega, ker si nisem mislila, da se bo tak adaptiral ;)in da bo tak pomagal pri vsem. Kaj še.... aja kile so zaenkrat na istem, če odštejem prva dva meseca ko sem se zredila za 10 kg. NO od takrat pa na srečo nič več.:bravo:
Lepo se imejte!
Aja (to je še moja pozabljivost, ki se je v nosečnosti poslabšala) boste šle kaj na morje? Mi bomo verjetno šli avgusta pa ne vem kako bom prenašala vročino?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrčice
17.6.2005 13:28:02   
TINEJA
pozdravljene,

tudi meni se zdi da zelo malo debatiramo. Danes sem bila drugič na pregledu, in je vse v redu, opravil mi je tudi ultrazvok. Na nuhalno nisem hodila. moje počutje pa je vredu, le tu in tam sem ful razdražljiva, pa trebušček se mi tudi že malo vidi.

uživajte in oglasite se kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrčice
17.6.2005 14:18:37   
pat
ojoj, NINA42 vsaj nekdo, ki ma velike balkone:bravo:mene je blo pa že strah, ker so se tud men že spravila na D.katastrofa!:(( nisem rvno navdušena nad ogromnimi, B kot sem ga imela, je bil čisto ok, seveda pa je :love: navdušen :bravo:(kakšno presenečenje)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Decembrčice
17.6.2005 14:41:18   
cuma
Oj punce!:bravo:
Lepo, da se spet beremo!;)
Jaz sem še vsa "po luftu" od sreče, ker sva bila v sredo z dragim na UZ in nama je dete pomahalo! Tako smo se raznežili vsi trije (še G):ups::love::love::love:
Drugače sem imela še THT in čakam rezultat.
Midva sva kmalu povedala družini in prijateljem (nekje v 2.mesecu) ,potem še v službi...tako da jih že večina ve in so vsi navdušeni. Tudi za opremo in oblekice sem že dobila nekaj ponudb (za posojo in darila:bravo: )
Počutje je boljše čeprav se slabosti še niso dokončno poslovile. Trebušček pa je že kar viden!!!:bravo:
Zize so si tudi že priborile nov modrc in so zdaj bolj zadovoljne. Od začetka nosečnosti sem pridobila 3 kg a se mi nikjer ne vidi - razen trebuha :bravo:
Apetit je ok!
Aja, moj :love:?
On je pa že čisto zaljubljen v tega otroka (je najin prvi). Komaj čaka december in se že ful angažira (gnezditveni sindrom):)-
Tako da sva oba kar v 9nebesa
Jaz sem pa manj na RR, ker se učim - hočem diplomirat oktobra!8)
Lp vsem in veliko nosečniških užitkov!
:nosecka:cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Decembrčice
17.6.2005 16:52:43   
Anonimen
JAz sem tudi že imela 2. pregled, pa še vedno ne vem, če naj čvekam z vami ali novembrkami. Al pa obojimi. :) Trenutno odštevam dneve do 4. julija, ko imam morfologijo. Malo zgodaj, ampak zaradi dopustov (mojega in njenega) me je pač tako naročila, po potrebi pa bo še enkrat delala avgusta.

Mene že full grabi, da bi po trgovinah hodila in zapravljala, pa mi moj :love: še ne pusti. Je rekel, da po poroki, ampak to bo kmalu!!!!! :bravo::bravo:

Počutje je super, utrujena nisem več, slabo mi itak ni bilo pretirano. Končno sem tudi šefu povedala in mi je obljubil, da bodo nekako zrihtali, da ne ostanem brez porodniške.

No, trebušček je tudi že počasi začel rast, samo 3 tedne še naj zdrži, da se v obleko spravim :)- :)-

Lepo se imejte, punce, ta vikend nam obljubljajo veliko sončka!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Decembrčice
17.6.2005 16:57:05   
BlankaT
No tudi jaz sem ugotovila, da smo redko besedne, vsi ostali meseci so zasuti z debatami, me pa smo tako tihe :zmeden:.

Pat in Nina42 tudi meni kr naprej rastejo :zmeden:, sem iz C že na E košarici, pa je šele 16.teden. No je pa moj :love: zato toliko bolj :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: od mene. Nosečniška oblačila pa že tudi lep čas nosim, sicer se nisem zredila do sedaj več kot 4 kg. Vendar pa mi trebušček tako lepo raste, da nobenih starih hlač ne dobim gor.

Počutim pa se bolj omotično in še vedno mi je slabo, sploh po jutrah. Jedla pa bi samo sadje in zelenjavo in biskvitno pecivo. Meso pa bolj tak tak.

Na NS smo bili in so nas pomirili. Mali je bil velik točno toliko kot bi naj bil po M. Je pa bil zdravnik presenečen, ker je še videl rumenjak, čeprav sem bila že v 14. tednu. Mali/a :duda: je bil/a tako zelo miren/a, da sva mogla na kratek sprehod, da je potem še lahko pogledal nosek, ki je bil čudovit. Skratka bili smo vsi zadovoljni :bravo::bravo:

Sedaj sem sicer še v bolniški, vendar pa mi je G namignil, da bi lahko šla drugi mesec mogoče delati nazaj. Sem sedj malo zmedena :zmeden2:.

Lp vsem srečkam nosečkam Blanka :nosecka:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Decembrčice
17.6.2005 19:36:49   
Anonimen
Ne samo, da smo redkobesedne, nobena nima nič slikic v albumih! No, Kerensa se je danes opogumila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?