Ada -> Decembrčice (17.6.2005 9:07:31)
|
Še ena v 14. tednu! Mi smo veliko veliko boljše, po tistih hudih tednih neprestanih slabosti, bruhanja in driske. Sedaj so se sicer pojavili glavoboli, ampak to se da zdržat. Zadnji teden ne izgubljam več na teži, ampak sem še vedno dve kili v minusu glede na prednosečniško težo. Saj bo. Trebušček pa je že malce opazen, predvsem zvečer, čeprav mi je večina oblačil še prav. Sicer pa sem zelo čustvena in hitro pričnem jokati. Za sabo imam že veliko pregledov, ker pač gre tvegano nosečnost, ravno včeraj sem bila na zadnjem UZ in videla mojega otročička, kako plava! Tudi nuhalno svetlino sva opravila, in je zaenkrat vse v redu. To bo najin prvi otročiček, in jaz sem se že kar ujela v vlogi bodoče mame, moj mož pa še nekako ne dojema vsega tega, čeprav se trudi in je zelo pozoren. Najožjim sorodnikom sva povedala takoj, ker sem šla v bolniško, ostalim malo kasneje, kakor komu, sedaj več ne skrivava. Vsi pa so seveda veseli in držijo pesti! Če pa te še kaj zanima, pa kar vpraša, pa še ti kaj povej o sebi!
|
|
|
|