tinkamiška
|
Sem obljubila, da se javim preden grem na:morje: Malo prej sva prišla iz NS. Najprej moram povedat, da je vse vredu meritev je bla 1:8000, vsi organi so lepo vidni, kazal nam je ritko in ni bil preveč navdušen, ko ga je G budila, da bi se premaknil in pomigal, zgelda, da je bolj lene sorte:)- Raste, raste, raste:)- zdej je velik 5,5cm. Zdej pa še moje razočaranje. Ni bilo dr.Pušenjaka, ne vem, verjetno nisem dovolj nazorno povedala, da bi rada, da pregled opravi on. Je bla enna druga G, sicer zelo prijazna in gostobesedna, samo jst sem pa želela dr.Pušenjaka:)- No sej je vse vredu, samo da je pikec zdrav, da boste vedle, da morte fejst povdarit, da želite met pregled pri njemu, da se vam ne bo zgodilo isto, kot meni. Konec koncev pa je res nabolj važno, da je mali:duda: zdrav:angel::angel::angel: Nannn, kako je bilo s tabo? Mi je žal, ker nisi nič napisala, jutri pa ne bom mogla več brat RR-ja. Upam, da je blo vse vredu in da ko pridem nazaj, da bom prebrala lepe novičke:rozica::rozica::rozica: Vse ostale januarčice, mogoče ne bom januarčica ampak decemerka, moj PDP je zdej 31.december:zmeden: bomo vidli kako bo potem. Pa sej sem vseeno lahko v aši družbi ne?:) Lepo bodite, pazite na svoje:duda:, se bom spomnila vsak dan na vas in se vam oglasim, ko se vrnem:) Pa-pa Tinka
|