Januarčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tinkamiška -> Januarčice (16.6.2005 22:01:34)

Sem obljubila, da se javim preden grem na:morje:

Malo prej sva prišla iz NS. Najprej moram povedat, da je vse vredu meritev je bla 1:8000, vsi organi so lepo vidni, kazal nam je ritko in ni bil preveč navdušen, ko ga je G budila, da bi se premaknil in pomigal, zgelda, da je bolj lene sorte:)- Raste, raste, raste:)- zdej je velik 5,5cm.

Zdej pa še moje razočaranje. Ni bilo dr.Pušenjaka, ne vem, verjetno nisem dovolj nazorno povedala, da bi rada, da pregled opravi on. Je bla enna druga G, sicer zelo prijazna in gostobesedna, samo jst sem pa želela dr.Pušenjaka:)- No sej je vse vredu, samo da je pikec zdrav, da boste vedle, da morte fejst povdarit, da želite met pregled pri njemu, da se vam ne bo zgodilo isto, kot meni. Konec koncev pa je res nabolj važno, da je mali:duda: zdrav:angel::angel::angel:

Nannn, kako je bilo s tabo? Mi je žal, ker nisi nič napisala, jutri pa ne bom mogla več brat RR-ja. Upam, da je blo vse vredu in da ko pridem nazaj, da bom prebrala lepe novičke:rozica::rozica::rozica:

Vse ostale januarčice, mogoče ne bom januarčica ampak decemerka, moj PDP je zdej 31.december:zmeden: bomo vidli kako bo potem. Pa sej sem vseeno lahko v aši družbi ne?:)

Lepo bodite, pazite na svoje:duda:, se bom spomnila vsak dan na vas in se vam oglasim, ko se vrnem:)

Pa-pa
Tinka

lenika -> Januarčice (16.6.2005 22:07:12)

Sicer nisem januarčica, ker še nisem noseča, ti pa vseeno čestitam in želim lep dopust.:bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> Januarčice (16.6.2005 22:10:26)

Hvala lenika:rozica::rozica::rozica::)

Držim pesti, da ti kmalu rata:):miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

cmokec -> Januarčice (16.6.2005 22:16:19)

Tinka, uživaj(te) :)-:)-

tinkamiška -> Januarčice (16.6.2005 22:41:37)

Cmokec:rozica::rozica::rozica::)

Natasa-6 -> Januarčice (17.6.2005 6:59:58)

Tinka, uživaj na dopustu, potem se pa znova beremo. A se ti že pozna trebušček?
Meni je še vedno slabo, ni pa več tako hudo, tudi bruham ne več vsak dan. Na srečo!
Kako pa kaj druge?

puri -> Januarčice (17.6.2005 8:15:15)

Tinkamiška, lepo da je s tvojim pikcem vse vredu:bravo:
Sedaj pa lahko uživaš na:morje::sloncek:

Jaz sem kar dobro, že tudi zelo komaj čakam nuhalno, samo do takrat so še dolgi trije tedni.
Drugače sem pa že dva dni zelo utrujena, zgleda, da se res ne smem malo pohvaliti, ker se potem vse spet vrne nazaj:)-. Včeraj sem šla zato spat že malo čez 8 in me je takoj zmanjkal,....no, pa se še nisem naspala:)-

lp

Anonimen -> Januarčice (17.6.2005 8:41:36)

:bravo::bravo::bravo: da je s tvojo pikico vse v redu in uživaj na :morje: .

Saj bi že včeraj kaj napisala, ampak sem bila tako utrujena. Ko sem zvečer prišla iz službe, sem samo padla v posteljo. Celo :love: nisem počakala, da bi prišel iz službe. Me je prej zmanjkalo. Sicer pa je sedaj že malo bolje. Včasih se mi še pojavi tista čudna slabost ali pa utrujenost. Včasih pa mi ni nič.

Sicer pa tudi jaz že nestrpno čakam na nuhalno, ki jo imam 8.7., da vidimi svojo pikico.

Nannn -> Januarčice (17.6.2005 9:19:23)

Nannn se javlja :)- mi je zal da sem te zamudila tinkamiska :( ampak komaj cakam da prides domov in tudi jest bom imela takrat novice ze iz NS...me zelo veseli da je z tvojim :duda: vse v redu in da lepo napreduje...:rozica::rozica: zelim ti da se spocijes in uzivas na Korculi...potem pa se le javi in nam povej kako je bilo...sem hodila pet let tja pa sem se imela vedno lepo...

Moj pregled je za mano in vam povem da kaj takega nisem pricakovala...v dobrem smislu...moj otrocek je velik 4.2 cm in se ga ze kar lepo vidi :bravo::bravo: moj :love: in jaz sva bila zelo zelo vesela...otrocek je tako migal in brcal z nogicami da se sedaj mislim da sanjam...se moja G je rekla da je zelo zivahen in nama od te radosti sprintala celo dve slikce :bravo::bravo: sedaj jih moram skenirat in sprintat ker kot sem ze opazila slikce z casoma zbledijo...en nasvet...sedaj pa se ze veselim dopusta naslednji teden in narocena sem ze na NS 30.06.pri dr.Strahovi...mi je moja G rekla naj kar dr.Strahovo poklicem in sedaj sem jo...

Puri kdaj gres na NS?

In kako ste kaj ve punce?Kdaj imate kdaj preglede?

Lepo se imejte ker jest sem res zelo srecna 9nebesa9nebesa9nebesa

LP Nannn :rozica:

Nannn -> Januarčice (17.6.2005 9:21:45)

aja zredila sem se v roku enga mesca eno kg :zmeden:

LP Nannn :rozica:

pikica* -> Januarčice (17.6.2005 9:26:38)

Pozdravček še od mene:)

Mene še vedno matra slabost. Bruhanje je na dnevnem redu. Na nuhalno še čakam. Je še skoraj štiri tedne stran. Bo pa dete do takrat še pridno zraslo.
Midva z :love: si bova pa ta vikend privoščila malo morja. Komaj čakam popoldne, da jo pičiva na Krk.:morje:

Punce, lepo uživajte:)

puri -> Januarčice (17.6.2005 10:04:10)

Nann, jaz imam nuhalno šele 11.7. tudi pri dr. Strahovi!
Ali je tvoja G tudi prav dr. Strahova ali katera druga,.... iz kje pa si drugač?
Če se prav spomnim imava midve rok poroda kar blizu, pa še obe bova rodile v Ljubljani, ane:),....tako, da se mogoče še kaj vidiva:)

Sem pa vesela tudi zate, da je bilo na pregledu vse vredu!

Jaz sem imela prvi pregled v sedmem tednu, naslednjega imam pa šele v 13-em,......to se mi zdi tako dolgo, sem že prav nestrpna.

Lepo se imejte!;)

cmokec -> Januarčice (17.6.2005 10:06:30)

Nannn, kolk sem vesela, da je s pikico vse v redu. :bravo::bravo::bravo: No, pa z mamico tudi. :)-:)-:)-

Izleta v vaše kraje pa še nisem opravila, zdej me pa skrbi, da boš šla prej na :morje:. V vsakem primeru ti želim, da se imaš(ta) skrajno fino.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

puri -> Januarčice (17.6.2005 10:10:36)

Ja, en teden sva narazen,...sem šla pogledat:) in glede na to, da sem jaz obakrat rodila približno en teden do 14 dni prej, sedaj mogoče lahko pričakujem podobno:)

Nannn -> Januarčice (17.6.2005 10:28:01)

Puri moja G je dr.Istenic v Kamniku ce poznas...men se je spet neki roku spreminju tako da sploh ne vem kdaj bo dan D...rodila bom najverjetneje v Postojni z EA...se mi pa zdi da je tvoj drugi pregled malo pozno ampak sej bo...moj pregled bo tud sele 25.07.

Cmokec kva je zdej z tabo...a bo kej al nic :)

Hvala punce za vse...

LE&TA kje si bejba?

LP Nannn 9nebesa

rija -> Januarčice (17.6.2005 10:46:39)

nemsis, tudi jaz imam nuhalno 8.7. Kje pa jo imaš?

Anonimen -> Januarčice (17.6.2005 11:14:41)

V Litiji, ker sem iz Zasavja

puri -> Januarčice (17.6.2005 11:34:52)

Aja, Nannn, potem se pa ne bova videle:), ker bom jaz rodila v Ljubljani.

Dr. Istenic pa tudi ne poznam,...sem mislila, da hodiš v Domžale.

Ja, moj drugi pregled je res daleč, samo je rekla, ker je videla že srček in da je vse vredu, da nima smisla kaj prej hodit:zmeden2:, naj kar na nuhalno pridem......saj bo, tudi to bom dočakala:sloncek:

lp

LE&TA -> Januarčice (17.6.2005 21:17:39)

tukaj sem, Nannn, nikamor nisem šla, sam spala sem celo popoldne, pa na sprehod sem šla! V službi pa ne morem bit na računalniku, mam tak poklic!!:)
čestitam za pikico, meni se zdi 4 cm al pa 5 kr ful, kak dan si sploh ne predstavlam da res raste bitje v meni!!

Jst mam pregled 1.7., na NS pa se še nisem naročila, morm u pondelk to narest! Drgač sem pa sam napihnjena in lačna! Zredila sem se pa tud jst za 1 kg! A je to dobro al slabo, ne vem, ma se ne bi rada že zdej začela ful redit!

No, Tinka je šla na lepše, naj uživa! Ostale pa tudi, pa se kej oglaste! Jst grem vseeno kej malga dat u usta!:bravo:

Stran: [1]