BAMBINA_ -> RE: Vloga za znižano ..... (13.11.2009 21:35:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Ja saj 540€ je res ogromna plača,za kredit mi pa trgajo 90€,sedaj ko sem na bolniški dobim 350€ in odštej kredit,mož dobi ven tudi 400€,res sva bogata,dobro je le to ker smo na kmetih in veliko hrane pridelamo! Razumem te je hudo,ko sem dobila za stalno sem bila ful vesela ,lahko uzamem kredit ,jupi,pa marsikera banka me je ven nagnala ,da kaj bi rada ,samo pri eni so mi omogočli ,kolk so mi največ lahko,da sva zdaj na svojem! To je pa kruta pravica naše države ,da ljudje delajo za 400€ in če si v bloku v najemu ,pa popoln poraz,že od otroštva živim z man. Srečna sem le ,da živim v regiji ,da se ne rabim bat za službo,dela je dosti! V drugih regijah je bolj črn scenarij! Ja zastopim te ,sam ne mi očitat ,ker sva solastnika,ker sva to sama zgradila in za to garala,delam pa od 15 leta in imam tudi zato mal višjo plačo,na delavno dobo! Res je, da tudi pri tebi končna cifra ni velika, ampak ne moreš gledat plačo že z odštetim kreditom, ti od tega kredita nekaj imaš, drugi imajo na primer toliko čiste plače in kredita ne dobijo. Da se pa upošteva tudi zemlja na, kateri se lahko pridela velik del hrane (praktično vse, razen mesa), je pa, priznaj, tudi pošteno, ne? Lahko pa obreš tudi drugače... npr. dve družini imata enak prihodek, pa prva živi pri starših, druga družina pa te možnosti nima in si trga od ust, nakar je zato, ker si je v svojem življenju nekaj ustvarila z lastnim denarjem, nagrajena še z višjim plačilom vrtca...
|
|
|
|