|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: življenje kot v filmu..
13.11.2009 15:17:56   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Ja,ampak rija če ima nekdo dokaz recimo račune potem ne gre v skupno delitev
Potem bi se vsi lepo čohali in vsem vzeli polovico ,pa ne gre tako

Deli se na pol vse,kar sta ustvarila skupaj v zakonu ali izvenzakonski skupnosti.Ni pomembno kdo je kupil, plačal, ali ima račune. Kar sta ustvarila pa pred zakonom,se ne deli.

sem že mislila, da mi ni nič jasnouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.11.2009 15:32:26   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Ja,ampak rija če ima nekdo dokaz recimo račune potem ne gre v skupno delitev
Potem bi se vsi lepo čohali in vsem vzeli polovico ,pa ne gre tako

Deli se na pol vse,kar sta ustvarila skupaj v zakonu ali izvenzakonski skupnosti.Ni pomembno kdo je kupil, plačal, ali ima račune. Kar sta ustvarila pa pred zakonom,se ne deli.

Tako je. Zdaj če je pa to fer al pa ne, je pa drugo vprašanje.

Sama zgodba pa je (če ni prenapihnjena) res pretresljiva. Imam pa občutek, da ta kolega nima ne jajc, ne volje kakorkoli ukrepat. Mislim, če je bil sposoben ustvarit donosno podjetje, bi bil pa menda lahko ja sposoben ugnati eno kao neizobraženo žensko. In spet se poraja vprašanje o drugi plati zgodbe.

Neposredna povezava do sporočila: 27
13.11.2009 17:27:44   
sanja nk.
Nisem brala vseh odgovorov,...ja tudi jaz sem na začetku mislila da je spet kdo ki hoče gulit keš....ampak ni tako, otrok v slo se lahko sam odloči kje bo živel pri 13 letih...in firmo lahko vsak prepiše na otroka in stanovanje in vse ...samo so neki pogoji, to bomo sedaj z odvednikom zbijal, pa zahteval vsaj deljeno skrbništvo, če ne celo polno, ampak bo mogoče celo treba malo na črno vse naredit....pa raje ne povem tukaj kaj imamo v načrtu, da mene kam ne zaprejo.
Ja zgodbe z njene plati ne poznam, pa tudi nočem je slišat, če bi jo poznale bi se strinjale...

je pa res zelo cagav copatek, kar smo mu tut rekel...zdej mu je žal je pa prepozen, in ja star je 38 let..tako da smo mu rekel, da lahko še vse si ustavri na novo, zdaj je samo cilj, da dobi mulčka nazaj...žal je pač sociala taka, da mami tudi če je slaba, da vse pravice, težko pa jih je spodbijat...
saj sedaj prihaja novi zakonik, ki naj bi v določenih točkah ..enokovredil starša , kar je že skrajni čas.

Neposredna povezava do sporočila: 28
13.11.2009 17:31:03   
sanja nk.
pa še eden popravek...ona je bila žal tudi nekaj procentna lastnica firme....na otroke se pa da prepisati vse, da vke pa plačuješ preko sebe, saj si njihov skrbnik....

mislem tega tudi jaz nisem vedela...kr nekiuser posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.11.2009 17:35:43   
Anonimen
štala!

pa se jaz včasih pritožujem nad svojim življenjemuser posted image
pa kje se rojevajo takšni ljudje?

Neposredna povezava do sporočila: 30
13.11.2009 17:39:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
a kdo ve, da so kje otroci lastniki nepremičnin v katerih živijo s starši in še majo starše žive? jaz še nikoli nisem kaj takega slišala.. ok, otroci a la Macaulay Culkin excluded.

a ni bil pred leti primer, da je dveletni otrok lastnik avta in mu zato ne morejo izstaviti kazni zaradi napačnega parkiranja,... ali nekaj podobnega.user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.11.2009 17:41:29   
Anonimen
se pa strinjam, da se ne zna postaviti zase.

a sem to morala napisati v treh postih?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.11.2009 20:14:57   
mateyka
hmm, samo ne štekam, ona je kao kešelovka in kao je njega zahopsala, ker so bili premožni. dediščina se pa ne šteje v skupno premoženje pridobljeno v zakonu in je njegovo osebno/njegova last. kej je pa ta kos pogače?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.11.2009 22:57:23   
sanja nk.
dediščine še nima....starše ima žive..ampak z njimi nima nobenih stikov že nekaj let, vzroka pa ne vem ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.11.2009 23:19:57   
mateyka
hm, mogoče je pa zdaj čas, da se jim oglasi? verjetno tudi opraviči in da se pobotajo? sumim, da je tale prekinitev stikov nekako povezana z ženo (aka njegovo neumnostjo - mogoče ker je take bedarije delal, pa so mu starši kaj rekli).

Neposredna povezava do sporočila: 35
14.11.2009 15:27:45   
alpog
Res štala na kvadrat! Naj pokliče Matoza!
Aja, mimogrede - meni se zdi tudi tip mal špasen, da je dovolil, da pride do štale na kvadrat!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.11.2009 13:53:53   
picola1
No, tipičen primer, kako se 'nezreli' ljudje privlačijo skupaj...Eden zrel, čustveno odrasel moški bi takšno žensko spregledal že od daleč, ga po vsej verjetnosti sploh ne bi privlačila ali pa bi jo nogiral po nekaj tednih...In obratno...Takšne ženske se pač ne limajo na zrele moške...ker vejo (ok, po moje bolj čutijo), da pri njih ne bojo nič dosegle...
No, kakorkoli že...situacija je za vpletene grozna in verjamem, da je vsem ful težko, še posebej otrokom.
Je pa to idealna priložnost, da se ta tip kej nauči iz vsega tega in se prime v roke in neha bit copata. Ker ravno to ga je pripeljalo sem, kjer je v tem trenutku.

Upam, da se razreši vse skupaj tako, da bo za otroke najbolje!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.11.2009 12:29:14   
Teya D.
Ko se dogajajo take stvari po svetu sploh več ne veš kako naj komu verjameš in zaupaš.user posted image
Da ti pa to naredi partner je pa najhuje po moje kar je lahko. Ne vem pa kako je lahko bil tako slep, da ni videl že na začetku, da ga ne mara, da ji je mar samo denar.
Bogi otroci, ki tukaj najbolj trpijo. Sploh, če se mama že prej ni zanimala za njih. Res pa je, da ima vsaka zgodba dve plati.

Neposredna povezava do sporočila: 38
16.11.2009 13:08:29   
ada2
nisem vsega brala, ampak res pametna poteza prepisat firmo na otroke (user posted image  sicer prvič čujem, da se to dauser posted image )... potem pa gre firma k vragu in imajo že tako mali otroci pečat, pa dolge, ki jih starši naredijo... jao, jaouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.11.2009 13:42:28   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: oka

Mislim, če je bil sposoben ustvarit donosno podjetje, bi bil pa menda lahko ja sposoben ugnati eno kao neizobraženo žensko. In spet se poraja vprašanje o drugi plati zgodbe.

Če je neizobražena, ne pomeni da ni  brihtna, sploh za svojo korist.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.11.2009 13:54:17   
uškinamama
...samo so neki pogoji, to bomo sedaj z odvednikom zbijal, pa zahteval vsaj deljeno skrbništvo, če ne celo polno, ampak bo mogoče celo treba malo na črno vse naredit....pa raje ne povem tukaj kaj imamo v načrtu, da mene kam ne zaprejo.

hm, samo toliko, ne vmešavaj se tam kamor ti ni treba.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.11.2009 15:20:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

Jaz bi pa samo povedala eno neverjetno zgodbo, o kateri se sedaj z možem meniva že par dni...

Otroški prijatelj mojega moža, skupaj sta bila tudi na srednji in še kasneje eden njegovih najboljših prijateljev, samo da so sedaj te stiki malo zamrli zadnja 3 leta, smo se pa videvali občasno,

no..khm kje naj začnem....pred 13 leti je imel resno super punco, bila je moja prijateljica, ampak ga je mal pred poroko pustila, ker se je odselila v tujino...
to je njega tako prizadelo, ampak se je hotel takoj kot dokaz poročiti z drugo, tako je spoznal...eno deklco, ki je bila čista lovača na tiste ki imajo denar.., ker je bil pač iz premožne družine ona pa je imela samo osnovno šolo, pa to ni pomembno, bila je pač lepa on pa nor nanjo...nato sta se poročila in imela najprej enega sina nato še enega, ampak zakon je bil muka tudi za nas prijatelje..., ona ga odkrito ni marala, poniževala ga je , pred nami, zato smo velikrat odšli..., bila je slaba mama, za vse je sam skrbel, delala ni nič, samo zapravljala, ona pa je gradil hišo v lj, firmo je imel, pa še za sina je sam skrbel...ampak jo je pa uboževal user posted image ...
ona je bila tudi povod, da nismo imeli skor nbenega stika že 3 leta...nato pa zadnjič klic k nam domov, on kliče moža ker ga nujno rabi in zanimivo ravno o njemu sva govorila 1 dan nazaj...

Pove mu , da je na koncu z vsem, da kaj mu je naredila žena, ...bilo je tako, avgusta so šli za 3 tedne po Turčiji, ona je že čez 3 dni na plaži spoznala nekega Turka in nato še isti večer ušla iz hotela...nikjer je ni bilo, on jo je iskal vse povsod, sinova danes stara 11 in 8 let...sta panično iskala mamo, kljub temu da je bila hudo slaba mama. Odšli so nato nazaj v Slo. Ona se je nato vrnila čez 2 tedna z Turkom v Slovenijo in to kar v njuno hišo...
takoj sta se ločila, ampak to kar je naredil, ga je pa dokončno uničel...., ona je najprej dobila skrbništvo, zaradi našega glupega sodstva pa še ker je bil copatek, ga je v preteklosti prepričala , da naj vse prepiše na sinova, če jih ima rad, on pa ju je res uboževal..in je to naredil.....ker pa je po ločitvi ona postala samohranilka , bo do otrokovega 18 leta bila skrbnica vsega premoženja.......izgubil je otroka, hišo, firmo...vikend..., samo avto mu je ostal, pa njegove stvari...sedaj si je najel stanovanje  v Ljubljani, klical je rekel, da je lahko samo mojega moža, ker drugih nima več, ker se je
žena z vsemi skregala..., rekel je da se je hotel že parkrat ubit, samo se zaradi sinov ne more, ker ga ob tej kruli preveč rabita user posted image ...mislim res nisem mogla verjeti...kot v filmu, po telefonu sta govorila 4 ure, potem pa je še do nas prišel..........enkrat je rekel da bo vzel pištolo in ubil njo in novega fanta iz Turčije...ampak potem spet otroka ne bosta imela ne njo ne njega...ne ve kaj naj.....tudi za vikend ju najraje noče vzeti k sebi, da ne vidita kje živi sedaj.....v mislim ima da ju bo ugrabil...ker onadva ga kličeta in govorita kako je mami žleht...samo na socialni pa ne more nič dokazati, ker je pač mama, sociala pri nas pa vemo kako je ...
Mož mu je pač posodil denar...pa vso našo pomoč ima, sedaj bomo probali z najinim odvednikom zadevo mal zakomplicirat..., pa dokazat kaka mama je...

To sem povedala, da boste vedeli kako je nekje, enim pa naj bo poduk....
lp

SPOJLER!!!
Vrhunec španske žajfnice je, ko Federiko spozna da je sam sebi mama.

Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 15:20:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.11.2009 15:22:19   
ZARA
user posted image user posted image user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 44
16.11.2009 15:28:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
20.11.2009 20:51:41   
alpog
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.11.2009 2:00:45   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

Jaz bi pa samo povedala eno neverjetno zgodbo, o kateri se sedaj z možem meniva že par dni...

Otroški prijatelj mojega moža, skupaj sta bila tudi na srednji in še kasneje eden njegovih najboljših prijateljev, samo da so sedaj te stiki malo zamrli zadnja 3 leta, smo se pa videvali občasno,

no..khm kje naj začnem....pred 13 leti je imel resno super punco, bila je moja prijateljica, ampak ga je mal pred poroko pustila, ker se je odselila v tujino...
to je njega tako prizadelo, ampak se je hotel takoj kot dokaz poročiti z drugo, tako je spoznal...eno deklco, ki je bila čista lovača na tiste ki imajo denar.., ker je bil pač iz premožne družine ona pa je imela samo osnovno šolo, pa to ni pomembno, bila je pač lepa on pa nor nanjo...nato sta se poročila in imela najprej enega sina nato še enega, ampak zakon je bil muka tudi za nas prijatelje..., ona ga odkrito ni marala, poniževala ga je , pred nami, zato smo velikrat odšli..., bila je slaba mama, za vse je sam skrbel, delala ni nič, samo zapravljala, ona pa je gradil hišo v lj, firmo je imel, pa še za sina je sam skrbel...ampak jo je pa uboževal user posted image ...
ona je bila tudi povod, da nismo imeli skor nbenega stika že 3 leta...nato pa zadnjič klic k nam domov, on kliče moža ker ga nujno rabi in zanimivo ravno o njemu sva govorila 1 dan nazaj...

Pove mu , da je na koncu z vsem, da kaj mu je naredila žena, ...bilo je tako, avgusta so šli za 3 tedne po Turčiji, ona je že čez 3 dni na plaži spoznala nekega Turka in nato še isti večer ušla iz hotela...nikjer je ni bilo, on jo je iskal vse povsod, sinova danes stara 11 in 8 let...sta panično iskala mamo, kljub temu da je bila hudo slaba mama. Odšli so nato nazaj v Slo. Ona se je nato vrnila čez 2 tedna z Turkom v Slovenijo in to kar v njuno hišo...
takoj sta se ločila, ampak to kar je naredil, ga je pa dokončno uničel...., ona je najprej dobila skrbništvo, zaradi našega glupega sodstva pa še ker je bil copatek, ga je v preteklosti prepričala , da naj vse prepiše na sinova, če jih ima rad, on pa ju je res uboževal..in je to naredil.....ker pa je po ločitvi ona postala samohranilka , bo do otrokovega 18 leta bila skrbnica vsega premoženja.......izgubil je otroka, hišo, firmo...vikend..., samo avto mu je ostal, pa njegove stvari...sedaj si je najel stanovanje  v Ljubljani, klical je rekel, da je lahko samo mojega moža, ker drugih nima več, ker se je
žena z vsemi skregala..., rekel je da se je hotel že parkrat ubit, samo se zaradi sinov ne more, ker ga ob tej kruli preveč rabita user posted image ...mislim res nisem mogla verjeti...kot v filmu, po telefonu sta govorila 4 ure, potem pa je še do nas prišel..........enkrat je rekel da bo vzel pištolo in ubil njo in novega fanta iz Turčije...ampak potem spet otroka ne bosta imela ne njo ne njega...ne ve kaj naj.....tudi za vikend ju najraje noče vzeti k sebi, da ne vidita kje živi sedaj.....v mislim ima da ju bo ugrabil...ker onadva ga kličeta in govorita kako je mami žleht...samo na socialni pa ne more nič dokazati, ker je pač mama, sociala pri nas pa vemo kako je ...
Mož mu je pač posodil denar...pa vso našo pomoč ima, sedaj bomo probali z najinim odvednikom zadevo mal zakomplicirat..., pa dokazat kaka mama je...

To sem povedala, da boste vedeli kako je nekje, enim pa naj bo poduk....
lp

SPOJLER!!!
Vrhunec španske žajfnice je, ko Federiko spozna da je sam sebi mama.

Kako se bom šele jaz smejala ko se bo to zgodilo tebi user posted image user posted image ....karma baby karma....palca ma dva konca...user posted image ..

uškinamama :.....to delava zaradi dobrega namena in prošnje dotične osebe....nč drugega....vtikam se pa ne nikamor..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.11.2009 5:51:31   
4.4.
Tudi jaz menim, da ne more vse dobit predvsem tisto kar je gospod imel pred zakonom in tudi otroci lahko preko svojih zagovornikov odlocajo kje in pri kom zelijo biti. Ce ima kaj jajc naj si nabavi dobrega odvetnika dokaze, da ni bila skrbna mama in vse njene muha pa bodo nekega dne otroci pri njemu. Ne bo lahko vendar tudi pri nas se dodeli skrbnistvo oceto le vztrajen in trmast moras bit.

Neposredna povezava do sporočila: 48
23.11.2009 8:26:08   
uškinamama
uškinamama :.....to delava zaradi dobrega namena in prošnje dotične osebe....nč drugega....vtikam se pa ne nikamor

Ja itak, samo iz tega kar si napisala o tej "dotični osebi" sklepam, da bosta onadva spet skupaj (če ga je prepričala v vse to kar pišeš) in ti boš ostala usrana. Že videno.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu 4.4.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.11.2009 7:38:40   
Soncnica
Zdravo!

Zgodba je res žalostna, ampak zanjo pa verjetno ni kriva "glupa sodnija" al kaj? Na sodišču se vedno lahko vloži zahtevek za skrništvo in niso redki primeri, ko je skrbništvo dodeljeno očetu, zlasti če je mama neprimerna. Konec koncev si je sam zbral partnerko, ji naredil dva otroka in nanju prepisal premoženje. Ali je tudi za to kriva "glupa sodnija"? Oprosti to mi gre totalno na živce, prepisa premoženja najbrž ni naredil brez odvetnika in notarja (če je lastnik družbe), najbrž so ga seznanili s kakšnimi pravnimi posledicami... Pa ne razumi me narobe, kot sem že rekla zgodba je žalostna; pa ne zanj in zanjo - ona sta odrasla, smilita se mi otroka

lp

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......