sanja nk.
|
Jaz bi pa samo povedala eno neverjetno zgodbo, o kateri se sedaj z možem meniva že par dni... Otroški prijatelj mojega moža, skupaj sta bila tudi na srednji in še kasneje eden njegovih najboljših prijateljev, samo da so sedaj te stiki malo zamrli zadnja 3 leta, smo se pa videvali občasno, no..khm kje naj začnem....pred 13 leti je imel resno super punco, bila je moja prijateljica, ampak ga je mal pred poroko pustila, ker se je odselila v tujino... to je njega tako prizadelo, ampak se je hotel takoj kot dokaz poročiti z drugo, tako je spoznal...eno deklco, ki je bila čista lovača na tiste ki imajo denar.., ker je bil pač iz premožne družine ona pa je imela samo osnovno šolo, pa to ni pomembno, bila je pač lepa on pa nor nanjo...nato sta se poročila in imela najprej enega sina nato še enega, ampak zakon je bil muka tudi za nas prijatelje..., ona ga odkrito ni marala, poniževala ga je , pred nami, zato smo velikrat odšli..., bila je slaba mama, za vse je sam skrbel, delala ni nič, samo zapravljala, ona pa je gradil hišo v lj, firmo je imel, pa še za sina je sam skrbel...ampak jo je pa uboževal ... ona je bila tudi povod, da nismo imeli skor nbenega stika že 3 leta...nato pa zadnjič klic k nam domov, on kliče moža ker ga nujno rabi in zanimivo ravno o njemu sva govorila 1 dan nazaj... Pove mu , da je na koncu z vsem, da kaj mu je naredila žena, ...bilo je tako, avgusta so šli za 3 tedne po Turčiji, ona je že čez 3 dni na plaži spoznala nekega Turka in nato še isti večer ušla iz hotela...nikjer je ni bilo, on jo je iskal vse povsod, sinova danes stara 11 in 8 let...sta panično iskala mamo, kljub temu da je bila hudo slaba mama. Odšli so nato nazaj v Slo. Ona se je nato vrnila čez 2 tedna z Turkom v Slovenijo in to kar v njuno hišo... takoj sta se ločila, ampak to kar je naredil, ga je pa dokončno uničel...., ona je najprej dobila skrbništvo, zaradi našega glupega sodstva pa še ker je bil copatek, ga je v preteklosti prepričala , da naj vse prepiše na sinova, če jih ima rad, on pa ju je res uboževal..in je to naredil.....ker pa je po ločitvi ona postala samohranilka , bo do otrokovega 18 leta bila skrbnica vsega premoženja.......izgubil je otroka, hišo, firmo...vikend..., samo avto mu je ostal, pa njegove stvari...sedaj si je najel stanovanje v Ljubljani, klical je rekel, da je lahko samo mojega moža, ker drugih nima več, ker se je žena z vsemi skregala..., rekel je da se je hotel že parkrat ubit, samo se zaradi sinov ne more, ker ga ob tej kruli preveč rabita ...mislim res nisem mogla verjeti...kot v filmu, po telefonu sta govorila 4 ure, potem pa je še do nas prišel..........enkrat je rekel da bo vzel pištolo in ubil njo in novega fanta iz Turčije...ampak potem spet otroka ne bosta imela ne njo ne njega...ne ve kaj naj.....tudi za vikend ju najraje noče vzeti k sebi, da ne vidita kje živi sedaj.....v mislim ima da ju bo ugrabil...ker onadva ga kličeta in govorita kako je mami žleht...samo na socialni pa ne more nič dokazati, ker je pač mama, sociala pri nas pa vemo kako je ... Mož mu je pač posodil denar...pa vso našo pomoč ima, sedaj bomo probali z najinim odvednikom zadevo mal zakomplicirat..., pa dokazat kaka mama je... To sem povedala, da boste vedeli kako je nekje, enim pa naj bo poduk.... lp
|