|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ...
29.11.2009 10:13:41   
mala zirafa
Ali ste vedele da obstaja tudi test za ugot. spola otroka??Ne spomnim se kako mu je ime, vem pa da stane okoli 200 evrov.Gledala se prispevek na tv. Seveda v ZDA,kje pa drugje.user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.11.2009 10:23:08   
meTuljcica88
Hei....jaz tudi pričakujem menstruacijo 2.12. in res upam da je ne bo.. drugih znakov nimam razen tega da imam povečan apetit in pa boli me vse okrog križa. Kolegice mi pravijo da je njih tudi.. in pa znanki se je sanjalo da je pobirala zelo lepe velike kumare. njej pa vsake sanje prikažejo resničnost. upam da sem v teh kumarah bila jaz user posted image sam se pa od včer zvečer kaže neka krv, ki je na hlačah ni, le ko grem na wc je na papirju. in ni take barve kot user posted image ampak kot čista krv..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.11.2009 11:26:52   
Anonimen
Evola moja BT ja danes padla na 36,1 tako da sem se prezgodaj veselila... Nic gremo v nove boje, drzim pesti za vse ostale.

(odgovor članu meTuljcica88)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.11.2009 21:23:33   
andreja_p
Ojla! meTuljcica upam da si user posted image . Tudi sama sem močno pod pritiskom.Danes se mi je zgodilo da sem zagledala s sluzjo pomešana rdečo kri. Sem že diplomirala iz vsega tega,kar se mi dogaja. Mojmu sploh ne upam povedati kaj se dogaja,zato moram deliti z nekom to neučakanost.Dva dni in tri dni nazaj mi je test pokazal rahlo user posted image ,sedaj pa nenavaden krvavi madež. Sem zelo utrujena,imam glavobole,boleče prsi,napihnjen trebuh,občasne slabosti in še bi lahko naštevala. Sem pa naredila test,ki se kupi v dm,najcenejšega. Uzela sem tudi cb vendar mi ni pokazal user posted image .
Sporoči ko bo kaj novega. Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.11.2009 21:42:49   
tijica
Hojla punce!

Nisem se nic oglasila ker sem imela veliko dela...Vidim da so se pridruzile tudi nove bodoce mamice...Moram vam povedat da imam tako cuden obcutek v spodnjem delu trebuha kot bi me peklo in kot bi bil napihnjen,bradavice me malo bolijo sam imam pa tezave ko user posted image ...V levem jajcniku me zacne boleti in skeleti,,,res cudno...Nevem kdaj bi naj naredila test...user posted image pricakujem okrog 4-6.12...Kaj ve mislite?
andreja_p po moje si 100% user posted image ,s CB naredi en dan po pricakovani user posted image ,takrat bi mogel pokazati...Imas priblizno kaj taksne znake kot jaz?JAZ RESNICNO UPAM NAuser posted image .....

pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 30
29.11.2009 21:45:07   
tijica
Aja se to sem pozabila andreja in metuljcica,ta rahla krvavitev bi lahko pomenila vgnezditev ta se zgodi okoli datuma ko bi naj nastopilauser posted image ....Mislim da sta obe user posted image ,drzim pesti za vaju...

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.11.2009 10:14:44   
aleunam
Andreja_P, kar dva user posted image ? Upam, da se ti kljub krvavitvi ponovi 2.12. in da bo še močnejša črtica. Pa javi user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 30.11.2009 10:17:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 32
30.11.2009 10:19:29   
tijica
Čao punce!!!!

Jaz sem pa danes tok zalostnauser posted image ...Sem bila v lekarni kupila test in ga naredila in rezultat: negativen,ceprau je druga crtica vidna tako zelo malo da jo vidis res na svetlobi drugace neuser posted image ...In kaj naj to pomeni?user posted image Sicer bi naj dobila user posted image konec tedna...Sem bila vseen prehitra ne?Nardila pa sem BC...Tako sem bila firbcna da sem morala...Bom pocakala do 4 al pa 5.12 in nardim ponovno...Me pa boli v spodnjem delu trebuha kot pred user posted image ,nimam pa nic izcedka ali krvavitve...ma katera izkusnje z tem testom?Prej pokaze al ne?

Lep dan...tipkajte ce je kaj novih user posted image

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.11.2009 10:38:32   
aleunam
Tijica, brez veze si žalostna. Saj pa sploh še ni čas, še za CB, ki naj bi pokazal rezulate 4 dni pred (ne)pričakovano user posted image , bi bilo prehitro. Škoda denarja in predvsem tvojega zdravja. Ne si tega delati, punce, ker delate samo sebi škodo. Razumem žalost, ko se dejansko prikaže user posted image , da pa se sekiraš en teden prej, je pa brez pomena.

Lepo uživaj, počakaj na konec tedna in takrat ponovi test. Želim ti debelo črtico user posted image user posted image user posted image . Če pa je žal ne bo, pa ne izgubi upanja. Bomo skupaj upale na nov mesec. user posted image

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.11.2009 11:41:15   
tijica
aleunam hvala res,morm rect da si res pravi pozitivcekuser posted image ...A tudi ti cakas na user posted image ?Kako dalec si?...Moram se malo zamotiti da nebom tolik mislila na to in bo...Ce ne pa bo drug mesec ne tako kot si rekla...Sem si odahnila ves...Ko se bo pokazala debela user posted image bom komaj povedala dragemu ki tako caka na sporocilo pa vendar mu nebom sedaj dajala laznega upanja,ceprav mi obcutek pravi da mogoce pa le nekaj bo...user posted image

Na miklavzevo pa sporocim novicko...al bo user posted image al pa user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Drzim pestiuser posted image user posted image user posted image za vse punce ki cakate skupaj z mano...Bomo avgustovke al septembrcice 2010?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.11.2009 12:01:56   
košuta
Živjo.
Še ena taka, kot ste ve: negotova al je al ne. user posted image  Se je tudi meni zgodilo, da bi morala dobit user posted image  tamokoli 26., pa je *prišla* že 21 - trajalo 3 namesto običajnih 8 dni, vsega skupaj nič. Tako da tudi mene najeda, ali nisem morda user posted image . Delali smo 3 mesece... imamo pa že enega malega levčka. user posted image
Testa pa ne grem delat pred Miklavžem - da bim za ziher vedela...user posted image  in povedal mojemu, ki še nič ne sluti... user posted image
Čimveč  user posted image  in user posted image  in + vam želim.

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.11.2009 12:21:27   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Ali ste vedele da obstaja tudi test za ugot. spola otroka??Ne spomnim se kako mu je ime, vem pa da stane okoli 200 evrov.Gledala se prispevek na tv. Seveda v ZDA,kje pa drugje.user posted image

Že precej časa nazaj sem izvedela za tole. In na veliko ga menda kopujejo na Kitajskem, kjer so ZELO zaželjeni fantki, torej ... Jaz ga v nobenem primeru ne bi šla kupit, tudi če bi imela denar - otročka bom imela rada ne glede na spol.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.11.2009 12:35:21   
aleunam
Tijica in Košuta, lahko pa je to to! user posted image /user posted image ... vsekakor nam javita.

Ja, o tem testu sem tudi jaz brala in sicer, da lahko spol ugotoviš že v 10 tednu (upam, da nisem površno prebrala). So se takoj pojavile polemike ali je to dobra stvar ali ne, saj lahko namreč marsikatera, ki ugotovi nezaželjen spol, naredi splav. Jaz bi take pare fentala. Vprašanje pa je, če je sploh 100% rezultat. user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.11.2009 12:38:04   
aleunam
Evo, članek ---> http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/spol-otroka-lahko-zdaj-ugotovite-kar-doma/204899

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.11.2009 13:58:12   
tijica
aleunam drzimo pesti da je to to...bomo videli ko bo miklavz priseluser posted image ti tudi cakas?

glede teh testov in to se mi pa zdi totalna bedarija...mi tukaj komaj cakamo da opravimo test in da se pokaze user posted image ,eni pa opravljajo ze teste za spol in potem splavi...grozno...to nebi smeli odkrit...

lp

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.11.2009 14:29:16   
aleunam
Jaz čakam na user posted image /user posted image  7.12. Upam, da bo. user posted image

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.11.2009 14:30:03   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Jaz čakam na user posted image /user posted image  7.12. Upam, da bo. user posted image

iiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.11.2009 14:34:39   
aleunam
Ja, mojamura, se trudimo. Zdaj je drugi krog po IMN, tak da sem še polna optimizma in dobre volje. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.11.2009 14:43:21   
mojamura

Ja, mojamura, se trudimo. Zdaj je drugi krog po IMN, tak da sem še polna optimizma in dobre volje. user posted image

draga moja, jaz sem tako vesela zate...res!!!

btw, mi se tudi trudimo, delamo na tretjem otroku ;)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.11.2009 15:02:26   
aleunam
O, fajn! user posted image  Koliko krogov pa si že dala skoz? Ali sta šele začela? Radovedna sem user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.11.2009 15:12:24   
mojamura

O, fajn! user posted image  Koliko krogov pa si že dala skoz? Ali sta šele začela? Radovedna sem user posted image

to je moj se mi zdi tretji krog (vmes si je moj malo premislil), no zdaj pa spet veselo na delo. danes si grem po test.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.11.2009 15:35:38   
meTuljcica88
hej..še danes imam rjavkast izcedek, ki pa ni kot user posted image saj je komaj opazen..sem pa danes naredila test in druga črta je bila zelo zelo rahla, vidna le pod svetlobo..morda pa je še prezgodaj, čeprav user posted image pričakujem 2.12.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.11.2009 16:06:45   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
to je moj se mi zdi tretji krog (vmes si je moj malo premislil), no zdaj pa spet veselo na delo. danes si grem po test.

A si med decemberkami? Javi rezultat!

Metuljčica88, počakaj še par dni. Vem, da je zadnjih nekaj dni najhujših, ampak zdrži še malo. Upam, da izcedek ni napoved user posted image . user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.11.2009 17:24:12   
meTuljcica88
to upam tudi jaz... saj že nestrpno pričakujeva ko bova zagledala user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.11.2009 21:11:18   
tijica
Hei metuljcica88 potem sma midve na istem obe sma zagledali zelo rahlo user posted image ....jaz bom v petek nardila ponovno da vidimo kaj bo,nimam pa nobenega izcedka edin bolecine taksne cudne spodaj,pa utrujenost cutim...DRZIM PESTI ZA VSE KI CAKATEuser posted image ...CE NEBO ZDAJ PA GREMO VESELO NAPREJ V NOVI KROG NE?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meTuljcica88)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?