Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 13.11.2009 11:43:11
|
|
|
|
~Biba~
|
zamoti se s čim drugim..... in še malo počakaj, kaj je 10 dni proti celemu življenju, ki še te čaka..pa veliko sreče ti želim
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 13.11.2009 11:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
nemogoče, da bi mela 10 dni pred M že znake..
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 13.11.2009 11:48:27
|
|
|
|
MATEJKA_
|
tako hitro ti še noben test ne bo pokazal, ker je nosečnost potrjena šele takrat, ko bi naj nastopila menstruacija... tako, da še bo potrebno malo potrpljenja... pa tud ta pravi znaki se bodo pokazali šele takrat in nič kaj prej - no ja, mogoče kakšen dan prej, ne pa 10 dni...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 22.11.2009 10:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo punce včer nardila test in pozitiven!!!!!!!!Tok sm vesela,nardila sem ga pa tri dni pred pričakovano menstro.Zdej majo teji novi clearblue da lahko nardis ze 4 dni prej. Zdej pa sam upam da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 22.11.2009 13:14:55
|
|
|
|
divans1
|
Čestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 22.11.2009 22:00:02
|
|
|
|
andreja_p
|
Čestitam.Midva se trudima pol leta.Prejšni mesec mi je test pokazal ,potem sem pa dobila čez tri dni krvavatev.Verjetno je šlo samo od sebe naprej . 2.12.naj bi bila naslednja menstruacija,če nama ni uspelo tudi tokrat.Se še kaj slišimo,ko bo kaj novega .
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 23.11.2009 8:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama je ratal po 3 mescih pa res da sva mogoče zadnji mesec res bolj gledala kdaj so plodni dnevi.Nč ti ne privosčim da se ti je tako zgodil.Saj jaz bi mogla zdele v teh dneh dobit menstruacijo pa se kr bojim da bo slo naprej da jo bom kr dobila.No upam da ne.Vem pa da se bo tudi zate enkrat srečno končalo.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 23.11.2009 17:10:20
|
|
|
|
zoya80
|
Mene tudi zbada v levem jajčniku že cel teden. Menstruacijo bi morala dobiti 2.12. Ali ni vseeno prezgodaj, da bi bile bolečine v jajčnikih posledica zanositve? Sem skeptik in raje ne upam preveč in prehitro, zato raje vprašam...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 24.11.2009 9:32:22
|
|
|
|
tijica
|
Pozdravljene! zoya80 tudi jaz imam zbadanje v levem jajcniku in to je bilo danes zjutraj tako mocno da sem mogla malo dlje pocivati... pa pricakujem 6.12...Ceprav smo veliko delali na otrocku se vseeno bojim da bo nastopila ,ampak prej se nikoli nisem imela teh tezav...tebe vedno zbada pred ?mislis da bi lahko slo za oploditev?komaj cakam tiste dni da naredim test... Lp
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 24.11.2009 12:11:08
|
|
|
|
zoya80
|
Mene nikoli ne zbada. Včasih, ampak poredko, imam krče prvi dan menstruacije in to je vse. Ne spomnim se, da bi me e kdaj tako zbadalo...Plus tega sem pa danes prav čutila, kako mi je nekaj ven steklo. Pa nimam nikoli izcedkov, mogoče kdaj malček belega toka med ovulacijo...Zdaj pa mi neka taka prozorna sluz teče...Nič jasno...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 8:24:20
|
|
|
|
*zabica*
|
mogoce mas pa ovolacijo...jo nekatere punce cutijo, pa ponavadi je prozorna sluz prisotna...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 9:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejsnji teden sem bila na bolniski, ker sem imela povecano temperaturo, vrtoglavico, slabost, utrujenost in kašelj. Naceloma je bila diagnoza prasicja gripa, vendar sem sama malo skepticna. V tem tednu slabosti niso minile, špika me po jajčnikih, če slučajno zakašljam, in tudi kar tako. Največja razlika pa je v prsih, ki so obcutljive, kot se nikoli. S tem, da so tudi precej tezje in vecje kot so bile. Glede O in M ne vem kako in kaj, ker imam strasno neredno na 35-65 dni. Kaj pravite, bi lahko bili to znaki da sem ? Testa se mi po mojem še ne splaca delati, saj ne vem, kdaj je rok ko mi bo M zamujala
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 9:52:00
|
|
|
|
tijica
|
zoya 80 mene trenutno ne spika vec le na trenutke me v spodnjem delu trebuha malo zapece,nevem kaj bi to bilo...Nevem ali je samo psiha ali res ampak sem opazila da me na dotik rahlo bolijo prsi sploh bradavice...Drugace pa je maternicni vrat trd kot oreh in imam samo malo belega toka ki ni lepljiv.Mi katera zna to pojasniti?Bi lahko bil ?Kdaj naj naredim test? bi naj dobila okrog 6.12 oziroma kaksen dan prej.Ali lahko ze prej naredim test?Strah me je spet ponovnega razocaranja da bo negativno (kot vedno do sedaj)...Tudi moj je nestrpen vendar ne vprasa nicesar...Ker imam tako cuden obcutek sem v torek zjutraj pokadila zadnjo cigareto in sploh je ne pogresam ker se mi je ne lusta (kadila sem 3 leta)... Zoya 80 preracunaj si kdaj si imela ovulacijo in kaksen je maternicni vrat,ce je mehak potem je to ovulacija... Ce bodo kaksne novicke javim...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 9:54:57
|
|
|
|
tijica
|
Anonimna kdaj si imela na zdanje ?Poskusi narediti test ker jaz imam podobne znake (bolece prsi in rahlo spikanje v jajcnikih,vendar se testa nisem nardila)...Lahko da si noseca in hkrati si prebolela gripo...Javi ko bos naredila test,mogoce pa se ni prehitro...Ali si nacrtovala ?
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 10:10:27
|
|
|
|
zoya80
|
jaz sem imela ovulacijo tak okrog 15.-20.novembra. Tako da ja zdaj za ovulacijo že malo pozno. Se mi je pa ustavilo, nimam več izcedka... a ti si že poskušala maternični vrat? moram poskusit prihodnji mesec, če zdaj ni ratalo...
< Sporočilo je popravil zoya80 -- 26.11.2009 10:13:24 >
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 10:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tijica Anonimna kdaj si imela na zdanje ?Poskusi narediti test ker jaz imam podobne znake (bolece prsi in rahlo spikanje v jajcnikih,vendar se testa nisem nardila)...Lahko da si noseca in hkrati si prebolela gripo...Javi ko bos naredila test,mogoce pa se ni prehitro...Ali si nacrtovala ? Zadnja je bila 02.11., drugace sva pa nacrtovala , no pac delava na tem. In resnicno mocno upam, da se je prisjelo. Testa ne upam delati, ker rajsi zivim v iluziji, da se je kaj primlo . Bom se malo pocakala, ker bi naj bila nekje od 6.12. naprej (imam zelo dolge in neredne cikluse). Tako da v koncni fazi, je lahko bila O tudi dosti prej... Mah ne vec nic vec
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 11:23:01
|
|
|
|
tijica
|
Anonimna jaz mislim da bos ti na testu vseeno zagledala ...Znaki so tipicni res pa je da tesko dolocis ce bi lahko slo za zanositev glede na neredno ...Jaz sem imela 6.11 in nameravam prihodnji teden narediti test ker bi po moje ze moralo pokazati,glede na to da lahko CB nardis 4 dni pred ...Dobra si da bos lahko tako dolgo zdrzala,jaz ze sedaj komaj cakam da opravim test da vem pri cemer sem,zato.No ko bos mela rezultate pa se javi da vidimo kaj se bo izcimlo...Pa zelim ti da cimprej zagledas ....
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 11:52:37
|
|
|
|
3Sonček3
|
Anonimna lahko imaš znake tut 10 dni prej, vsaka ženska je drugačna in ni nekega pravila kako boš občutila da si noseča. Tut pri meni je bilo zelo nenavadno po ko sm se ulegla sm v trebuhu začutila prijetno ščemenje in čez nekaj dni je test pokazal . Lahko da sm čutila vgnezditev, čeprav nikjer ne navajajo da se to občuti. Tudi nekaj dni pred M so me grozno bolele prsi (prej nikoli nisem imela nobenih znakov pred M, razen pospravljanja). Tako da možno je vse. Držim pestke zate da čimprej zagledaš .
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 11:55:18
|
|
|
|
3Sonček3
|
Aja pa še ta link ti bom prlimala da boš vedla prbližno kdaj s katerim testom delat http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Test%20nosecnosti%20-%20pregnancy%20test.html
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 12:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tijica Dobra si da bos lahko tako dolgo zdrzala,jaz ze sedaj komaj cakam da opravim test da vem pri cemer sem,zato.No ko bos mela rezultate pa se javi da vidimo kaj se bo izcimlo...Pa zelim ti da cimprej zagledas .... ha ha ha sej tudi jaz ne bom vec mogla dolgo cakat, morm nardit tst, da ma vrne na realna tla, ker ze cel dan skacem po forumih in preverjam znake to ni dobro, ker imam full dela, in morm cimprej nardit test, da vidim na cem sm drzte pesti jutri zjutraj...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 26.11.2009 12:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
drzim pesti, da boste avgustovke 2010.... jaz sem lani ob tem caasu cakala prve znakce....zdaj pa je moja nini stara 3 mesece. SREČNO!
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 27.11.2009 9:31:32
|
|
|
|
tijica
|
Pozdravljene! Anonimna cakam na tvoj rezultat...a si naredila test? 3soncek3 hvala za link glede testov,je zelo lepo in razumljivo napisano...Mene ubija to cakanje da bom lahko naredila test...Tudi jaz tako kot anonimna brskam in iscem prve znake in potem se opazujem...tako mocno zeljo imam po da se mi ze zdi da veliko psiha naredi...Sem pa resnino opazila bolece bradavicke in povecano uriniranje,ceprav to ne pomeni se nicesar...Raje ostanem pri tem da ni nic ker ce ne bom potem razocaranje taksno kot je iz meseca v mesec... miska_mccute cestitam za tvojo malo pikico,no sedaj je ze velika ...in verjetno dozivljata nepozabne trenutke...zelim ji lepo otrostvo tebi pa da uzivas vsak trenutek ob svoji Nini... Lep dan punce in anonimna cimprej se javi...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 27.11.2009 16:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene, danes je bila v sluzbi guzva, in nisem mogla skakat po forumu Sem pa delala test in na zaslot je negativen... tako da bomo mogli kar na pocakat, al pa je bilo pac prezgodaj. Bom se pocakala do miklavza, potem mi bo mogoce miklavz prinesel lepo darilo . Drugace imam pa se vedno povecano BT, s tem da mi je tudi skozi vroce. Ampak res vroce. To je sicer cisto cudo, ker mene zebe celo poleti. Zdejm mi pa kr naenkrat kuha. Pisarno sem danes luftala 3x (pa nisem imela priklopljenega gretja), ker sem mislila, da bom zgorela.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 28.11.2009 22:32:42
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla! Vidim da smo vse neučakane in v dilemi. Meni se dogajajo podobne zadeve. Moram vam povedat da sem naredila test in to kar dva. Oba sta mi pokazala ampak zelo rahli,komaj opazni. Ne bom se preveč veselila in hvalila bom počakala (2.12) naj bi nastopila. Na ta dan bom zadevo ponovila v primeru da ne bo obiska . Lep pozdrav
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?