Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 10:13:41
|
|
|
|
mala zirafa
|
Ali ste vedele da obstaja tudi test za ugot. spola otroka??Ne spomnim se kako mu je ime, vem pa da stane okoli 200 evrov.Gledala se prispevek na tv. Seveda v ZDA,kje pa drugje.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 10:23:08
|
|
|
|
meTuljcica88
|
Hei....jaz tudi pričakujem menstruacijo 2.12. in res upam da je ne bo.. drugih znakov nimam razen tega da imam povečan apetit in pa boli me vse okrog križa. Kolegice mi pravijo da je njih tudi.. in pa znanki se je sanjalo da je pobirala zelo lepe velike kumare. njej pa vsake sanje prikažejo resničnost. upam da sem v teh kumarah bila jaz sam se pa od včer zvečer kaže neka krv, ki je na hlačah ni, le ko grem na wc je na papirju. in ni take barve kot ampak kot čista krv..
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 11:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evola moja BT ja danes padla na 36,1 tako da sem se prezgodaj veselila... Nic gremo v nove boje, drzim pesti za vse ostale.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 21:23:33
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla! meTuljcica upam da si . Tudi sama sem močno pod pritiskom.Danes se mi je zgodilo da sem zagledala s sluzjo pomešana rdečo kri. Sem že diplomirala iz vsega tega,kar se mi dogaja. Mojmu sploh ne upam povedati kaj se dogaja,zato moram deliti z nekom to neučakanost.Dva dni in tri dni nazaj mi je test pokazal rahlo ,sedaj pa nenavaden krvavi madež. Sem zelo utrujena,imam glavobole,boleče prsi,napihnjen trebuh,občasne slabosti in še bi lahko naštevala. Sem pa naredila test,ki se kupi v dm,najcenejšega. Uzela sem tudi cb vendar mi ni pokazal . Sporoči ko bo kaj novega. Čao
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 21:42:49
|
|
|
|
tijica
|
Hojla punce! Nisem se nic oglasila ker sem imela veliko dela...Vidim da so se pridruzile tudi nove bodoce mamice...Moram vam povedat da imam tako cuden obcutek v spodnjem delu trebuha kot bi me peklo in kot bi bil napihnjen,bradavice me malo bolijo sam imam pa tezave ko ...V levem jajcniku me zacne boleti in skeleti,,,res cudno...Nevem kdaj bi naj naredila test... pricakujem okrog 4-6.12...Kaj ve mislite? andreja_p po moje si 100% ,s CB naredi en dan po pricakovani ,takrat bi mogel pokazati...Imas priblizno kaj taksne znake kot jaz?JAZ RESNICNO UPAM NA ..... pozdravcek
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 29.11.2009 21:45:07
|
|
|
|
tijica
|
Aja se to sem pozabila andreja in metuljcica,ta rahla krvavitev bi lahko pomenila vgnezditev ta se zgodi okoli datuma ko bi naj nastopila ....Mislim da sta obe ,drzim pesti za vaju...
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 10:14:44
|
|
|
|
aleunam
|
Andreja_P, kar dva ? Upam, da se ti kljub krvavitvi ponovi 2.12. in da bo še močnejša črtica. Pa javi
< Sporočilo je popravil aleunam -- 30.11.2009 10:17:09 >
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 10:19:29
|
|
|
|
tijica
|
Čao punce!!!! Jaz sem pa danes tok zalostna ...Sem bila v lekarni kupila test in ga naredila in rezultat: negativen,ceprau je druga crtica vidna tako zelo malo da jo vidis res na svetlobi drugace ne ...In kaj naj to pomeni? Sicer bi naj dobila konec tedna...Sem bila vseen prehitra ne?Nardila pa sem BC...Tako sem bila firbcna da sem morala...Bom pocakala do 4 al pa 5.12 in nardim ponovno...Me pa boli v spodnjem delu trebuha kot pred ,nimam pa nic izcedka ali krvavitve...ma katera izkusnje z tem testom?Prej pokaze al ne? Lep dan...tipkajte ce je kaj novih
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 10:38:32
|
|
|
|
aleunam
|
Tijica, brez veze si žalostna. Saj pa sploh še ni čas, še za CB, ki naj bi pokazal rezulate 4 dni pred (ne)pričakovano , bi bilo prehitro. Škoda denarja in predvsem tvojega zdravja. Ne si tega delati, punce, ker delate samo sebi škodo. Razumem žalost, ko se dejansko prikaže , da pa se sekiraš en teden prej, je pa brez pomena. Lepo uživaj, počakaj na konec tedna in takrat ponovi test. Želim ti debelo črtico . Če pa je žal ne bo, pa ne izgubi upanja. Bomo skupaj upale na nov mesec.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 11:41:15
|
|
|
|
tijica
|
aleunam hvala res,morm rect da si res pravi pozitivcek ...A tudi ti cakas na ?Kako dalec si?...Moram se malo zamotiti da nebom tolik mislila na to in bo...Ce ne pa bo drug mesec ne tako kot si rekla...Sem si odahnila ves...Ko se bo pokazala debela bom komaj povedala dragemu ki tako caka na sporocilo pa vendar mu nebom sedaj dajala laznega upanja,ceprav mi obcutek pravi da mogoce pa le nekaj bo... Na miklavzevo pa sporocim novicko...al bo al pa ... ..... Drzim pesti za vse punce ki cakate skupaj z mano...Bomo avgustovke al septembrcice 2010?
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 12:01:56
|
|
|
|
košuta
|
Živjo. Še ena taka, kot ste ve: negotova al je al ne. Se je tudi meni zgodilo, da bi morala dobit tamokoli 26., pa je *prišla* že 21 - trajalo 3 namesto običajnih 8 dni, vsega skupaj nič. Tako da tudi mene najeda, ali nisem morda . Delali smo 3 mesece... imamo pa že enega malega levčka. Testa pa ne grem delat pred Miklavžem - da bim za ziher vedela... in povedal mojemu, ki še nič ne sluti... Čimveč in in + vam želim.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 12:21:27
|
|
|
|
košuta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Ali ste vedele da obstaja tudi test za ugot. spola otroka??Ne spomnim se kako mu je ime, vem pa da stane okoli 200 evrov.Gledala se prispevek na tv. Seveda v ZDA,kje pa drugje. Že precej časa nazaj sem izvedela za tole. In na veliko ga menda kopujejo na Kitajskem, kjer so ZELO zaželjeni fantki, torej ... Jaz ga v nobenem primeru ne bi šla kupit, tudi če bi imela denar - otročka bom imela rada ne glede na spol.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 12:35:21
|
|
|
|
aleunam
|
Tijica in Košuta, lahko pa je to to! / ... vsekakor nam javita. Ja, o tem testu sem tudi jaz brala in sicer, da lahko spol ugotoviš že v 10 tednu (upam, da nisem površno prebrala). So se takoj pojavile polemike ali je to dobra stvar ali ne, saj lahko namreč marsikatera, ki ugotovi nezaželjen spol, naredi splav. Jaz bi take pare fentala. Vprašanje pa je, če je sploh 100% rezultat.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 13:58:12
|
|
|
|
tijica
|
aleunam drzimo pesti da je to to...bomo videli ko bo miklavz prisel ti tudi cakas? glede teh testov in to se mi pa zdi totalna bedarija...mi tukaj komaj cakamo da opravimo test in da se pokaze ,eni pa opravljajo ze teste za spol in potem splavi...grozno...to nebi smeli odkrit... lp
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 14:29:16
|
|
|
|
aleunam
|
Jaz čakam na / 7.12. Upam, da bo.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 14:30:03
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Jaz čakam na / 7.12. Upam, da bo. iiii
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 14:34:39
|
|
|
|
aleunam
|
Ja, mojamura, se trudimo. Zdaj je drugi krog po IMN, tak da sem še polna optimizma in dobre volje.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 14:43:21
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Ja, mojamura, se trudimo. Zdaj je drugi krog po IMN, tak da sem še polna optimizma in dobre volje. draga moja, jaz sem tako vesela zate...res!!! btw, mi se tudi trudimo, delamo na tretjem otroku ;)
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 15:02:26
|
|
|
|
aleunam
|
O, fajn! Koliko krogov pa si že dala skoz? Ali sta šele začela? Radovedna sem
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 15:12:24
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam O, fajn! Koliko krogov pa si že dala skoz? Ali sta šele začela? Radovedna sem to je moj se mi zdi tretji krog (vmes si je moj malo premislil), no zdaj pa spet veselo na delo. danes si grem po test.
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 15:35:38
|
|
|
|
meTuljcica88
|
hej..še danes imam rjavkast izcedek, ki pa ni kot saj je komaj opazen..sem pa danes naredila test in druga črta je bila zelo zelo rahla, vidna le pod svetlobo..morda pa je še prezgodaj, čeprav pričakujem 2.12.
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 16:06:45
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura to je moj se mi zdi tretji krog (vmes si je moj malo premislil), no zdaj pa spet veselo na delo. danes si grem po test. A si med decemberkami? Javi rezultat! Metuljčica88, počakaj še par dni. Vem, da je zadnjih nekaj dni najhujših, ampak zdrži še malo. Upam, da izcedek ni napoved .
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 17:24:12
|
|
|
|
meTuljcica88
|
to upam tudi jaz... saj že nestrpno pričakujeva ko bova zagledala
|
|
|
|
RE: kdaj pokaze test in kako ves da se nekaj ... 30.11.2009 21:11:18
|
|
|
|
tijica
|
Hei metuljcica88 potem sma midve na istem obe sma zagledali zelo rahlo ....jaz bom v petek nardila ponovno da vidimo kaj bo,nimam pa nobenega izcedka edin bolecine taksne cudne spodaj,pa utrujenost cutim...DRZIM PESTI ZA VSE KI CAKATE ...CE NEBO ZDAJ PA GREMO VESELO NAPREJ V NOVI KROG NE?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?