Najki
|
Joj se spomnim teh dilem. Sem sla skozi vse to in se mi zdi, da s PP dobis najvec opreme za nizjo ceno, pri Quinniju moras skos kej dokupovat in sploh ni poceni. Jane nisem gledala, je pa samo zimska vreca 100 eur kto dodaten strosek... Ti povem par stvari, ki bi jih jaz upostevala. - Imam skodo in imam voz, ki se zlozi nekako na velikost Quinnija. Gre ze super v mojga karavana, samo ne gre ravno veliko shopping vreck zraven . Naj se ga da v prtljaznik pokonci pospravit, da je se plac za kaksno torbo, prtljago, vrecke ipd, namesto da na voz meces. Zelo je fajn, ce ga lahko s trakovi privezes ob naslonjalo zadnje klopi. - Velike gume so fajn za vozit, ma niso fajn za zlagat. - Naj gre lupinica nanj, najbolje maxi cosi, sicer ti bo stokrat zal. Jaz sem kupila quinny zapp samo zaradi podvozja, da dam lupinico gor in ga se najvec uporabljam, zlozi se pa na velikost torbe za tenis lopar, tako da mi je uber fajn, samo zapp nima naklona pri sportnem delu. - Za hribe in doline bos rabila rocno bremzo. - Quinnijeve soncne strehice so neuporabne, tudi polno so odprti za veter in dez. Kosare so bile zelo tezke, ko sem jih gledala. - Vcasih si zelim, da bi se sportni del obrnil proti meni, da bi me mali videl, zdej je precej takih na trziscu. Jaz imam Gracota, ima velika kolesa, je smesno poceni, veliko opreme, lahka uporaba, ni ravno lahek sam zase, ma imajo tudi lazje modele, streha ga polno zapre, tako da dezne niti ne rabim, pa jo imam zraven, pride z mehko kosaro, nasploh mi je fantasticen ampak..... Zdaj si zelim, da bi bil lazji in manjsi z vsem udobjem. Zdaj bi rajsi gledala oblazinjene marele z naklonom, malo vecjimi kolesi, so zelo poceni, dobro streho ipd. Mali ima sele 10 mesecev, pa bi mu bila marela popolnoma zadosti, pa se z naklonom se dajo predelat za novorojencka. Tako cisto iz izkusenj, malo razsiri izbiro, ker v kosari bo samo 6 mesecev ali manj, pa se dobi ze zelo fajn lahke vozicke.
|