endrina -> RE: kateri je pravi?? (13.11.2009 11:49:22)
|
Jaz sem se privič odločila tudi za Peg Perego. Mi je bil najbolj všeč od vseh. Ta novi GT3 je sicer strašno lep in nobl voziček, zdi pa se mi, da je v dolžino kar dolg. Zadnjič sem gledala eno gospo kako je s težavo zvozila ovinke med trgovskimi policami. Ima pa ga tudi moja kolegica in ga ne more prehvalit. Pa še to je fajn pri PP, da se dajo ti vozički - športni del položit v čisto ravni položaj - kar se mi zdi super, če otrok v njem zaspi, da ni ves sključen v njem. Mi smo prvič kupili tudi Peg Perego lupinico in nam je bila zelo zelo v redu, tudi zdaj jo bom uporabljala za ta drugega otroka. Meni je bil strašno fajn na podstavek, ki ga ima ta lupinica in ga imaš vedno fiksno namontiranega v avtu. S tem podstavkom reguliraš tudi naklon lupinice, ki jo dejansko imaš not nameščeno v manj kot minuti, ker se ti samo zahakla v podstavek, pol pa samo pas čez potegneš in je to to. Mi smo jo pri prvem otroku uporabljali do 8 meseca starosti, takrat pa smo kupili Römerjev avtosedež, ker so bili testi za njih takrat najboljši. Glej, najbolje je, da se odpelješ v trgovino, kjer prodajajo vse te tri vozičke, ki bi jih ti rada imela. Postavi jih skupaj in sprobaj jih zložit v avto, pa se pol odloči kateri ti bo lepši in funkcionalnejši. Vsi so dobri, v to sem prepričana, izberi pa se po občutku, kateri ti bo najbolj všeč.
|
|
|
|